Vila Penezić Kruče, Ulcinjska rivijera

Vila Penezić

Kruče, Ulcinjska rivijera

Vila Penezić nalazi se u mestu Kruče, koje pripada opštini Ulcinj, 15 km od Bara i 7 km do samog Ulcinja. Na svega 300 do 600 metara od naše vile možete naći dobar izbor raznovrsnih kamenitih i šljunkovitih plažica, dok je peščana plaža Veliki Pijesak na oko 1 km od nas. Ulaz na bilo koju od ovih plaža se ne naplaćuje. Takođe, do najbliže prodavnice ima 600 metara, a raznovrsni kafići i restorani su locirani od 100 do 600 metara od vile.

Svi gosti Vile Penezić mogu uživati na velikoj zajedničkoj terasi (4,5m x 8m) na kojoj su raspoređene klupe i stolovi, dve ljuljaške za decu i odrasle na kojoj možete igrati čoveče ne ljuti se, domine i otvoreni šah sa figurama od 30cm. Za one koji ni na odmoru ne mogu bez omiljenih programa ovde na terasi je instaliran veliki TV sa TOTAL paketom satelitskih kanala. Što se parkinga tiče, svi koji nas posete svojim kolima mogu računati na obezbeđeno parking mesto 50 metara od vile, koje se naplaćuje 1€ po danu.

Vila Penezić raspolaže sa ukupno 6 veoma sličnih apartmana u kojima se udobno mogu smestiti porodice sa decom, parovi na zajedničkom putovanju, ali i četvoročlana društva. Svi apartmani su klimatizovani, imaju zasebnu spavaću sobu, dnevni boravak sa potpuno opremljenom kuhinjom, kao i naravno kupatila sa neophodnim kozmetičkim sadržajima. Najlepši delovi apartmana su njihove terase na kojima, uz prijatno okruženje, možete uživati i u pogledu na more. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz neki od 3 TV-a koliko ukupno ima vila sa domaćim i TOTAL paketom kanala, a zbog brze komunikacije, omiljenih sajtova i aplikacija, u čitavoj vili je obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija. Boravak kod nas može biti zasnovan i na bazi punog ili polupansiona.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaKruče, Ulcinjska rivijera
Emailradoslav.penezic@gmail.com
Telefon+382 30 458 076
Mobilni+381 63 568 296 (SRB broj)
udaljenost-od-plaze

Na 300m od plaže

pogled-na-more

Pogled na more

wi-fi

Wi Fi

igraliste-za-decu

Igralište za decu

Smeštaj
Vila PenezićVila PenezićVila PenezićVila PenezićVila Penezić

Apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo