Hotel Barakuda Kruče, Ulcinjska rivijera

Hotel Barakuda

Kruče, Ulcinjska rivijera

Na samoj obali mora u uvali Kruče, nalazi se Hotel Barakuda, gde će vam na samo nekoliko koraka biti izvrsno uređena, privatna plaža. Nalazimo se u predivnoj prirodi Utjehe, 3 kilometra od plaže Bušat i 10-ak minuta vožnje od Dobrih Voda.

Hotelski restoran ima dve velike sale koje su pogodne i za intimnija okupljanja, porodične proslave ili velika slavlja. Naša velika terasa ima predivan pogled na more u kom možete uživati uz jutarnju kaficu i doručak. Vaš boravak u Hotelu Barakuda može biti zasnovan na doručku ili polupansionu, dok u “a la carte“ ponudi možete uživati tokom čitavog dana.

Uz sve navedeno, Hotel Barakuda lociran je na izvrsnom mestu za obilazak divlje prirode juga Crne Gore – od Ade Bojane, Velike Plaže i Ulcinja, preko Skadarskog jezera i Bara, sve do Petrovca i Budve. Za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, obezbeđen je i besplatan parking.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaKruče, Ulcinjska rivijera
Emailinfo@barakuda.me
Telefon 1+382 30 458 261
Telefon 2+382 68 401 801
Mobilni+382 69 025 171
udaljenost-od-plaze

Na 5m od plaže

wi-fi

Wi Fi

pogled-na-more

Pogled na more

parking

Parking

restoran

Restoran

Smeštaj
Hotel BarakudaHotel BarakudaHotel BarakudaHotel BarakudaHotel BarakudaHotel BarakudaHotel BarakudaHotel BarakudaHotel BarakudaHotel Barakuda

Standard apartman za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

klima

Klima

kupatilo

Kupatilo

Hotel BarakudaHotel BarakudaHotel BarakudaHotel BarakudaHotel Barakuda

Lux apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

klima

Klima

kupatilo

Kupatilo

Hotel BarakudaHotel BarakudaHotel BarakudaHotel BarakudaHotel BarakudaHotel BarakudaHotel BarakudaHotel BarakudaHotel BarakudaHotel BarakudaHotel Barakuda

Master apartman za 4-5 osoba

wi-fi

Wi Fi

klima

Klima

kupatilo

Kupatilo