Eco Village San Donji Štoj, Ulcinjska rivijera

Eco Village San

Donji Štoj, Ulcinjska rivijera

Eco Village San je originalno zamišljen turistički rezort sa visokim stepenom svesti o ekološkoj zaštiti i očuvanju predivne, prirodne sredine u kojoj se nalazi. Smešten na pola puta između Ulcinja i Ade Bojane, ovaj kompleks dovoljno je daleko od urbanih centara da vam pruži mogućnost da pobegnete od vrućine, gužve i buke, a da opet budete dovoljno blizu da možete izaći u večernji provod, obići značajne spomenike kulture i uživati u kompletnoj turističkoj ponudi.

Prve prodavnice nalaze se na 100-ak metara od kompleksa, a neformalni centar Donjeg Štoja udaljen je oko 500 metara, gde se nalaze i supermarketi, restorani, pošta i fitnes centar, kao i salon lepote, dok je odlična pekara na samo 300 metara.

Najbolje od oba sveta – Eco Village San nalazi se u srcu Velike Plaže, gotovo 10 km duge, peščane obale, koja se poslednjih decenija razvija kao prava kraljica alternativnog turizma Evrope. Brojni surferski i kite klubovi, novi adrenalinski sportovi na vodi, jedrenje i kajaking, ali i jahanje, romantični zalasci sunca i sasvim očuvana priroda ove plaže pravi su izazov za sve ljubitelje sadržajnog, autentičnog iskustva.

Eco Village San je u blizini i čuvenih plaža Copacabana i Safari, do kojih je potrebno oko 7-8 minuta lagane šetnje. Komplkes nudi i besplatan Wi-Fi internet, kao i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaBungalovi
LokacijaDonji Štoj, Ulcinjska rivijera
Emailizoluboder@gmail.com
Telefon 1+382 69 035 586
udaljenost-od-plaze

Na 1700m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

Smeštaj
Eco Village SanEco Village SanEco Village SanEco Village SanEco Village SanEco Village SanEco Village SanEco Village SanEco Village SanEco Village San

Bungalov za 5 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima