Apartman Svila Bečići, Budvanska rivijera

Apartman Svila

Bečići, Budvanska rivijera

Apartman Svila nalazi se u Bečićima, na svega 100 metara udaljenosti od plaže, iza hotela Spledid i akva parka. Takođe, u bližoj okolini nalazi se dobar broj sadržaja i pogodnosti koji vam mogu zatrebati na letnjem odmoru. Tu su prodavnice, restoran, ambulanta, sportski tereni, kao i autobuska stanica, i sve to u krugu od 200 metara.

Za sve koji nas posete svojim kolima imamo obezbeđen veliki parking prostor, a takođe sa sobom slobodno povedite i vašeg kućnog ljubimca, jer su i oni dobrodošli kod nas. Ovaj uredan, lep i sa ukusom sređen apartman je savršen za porodična letovanja. Površine je oko 34m², a pored spavaće sobe tu je dnevna sa kuhinjom, zasebno kupatilo sa tušem, kao i nameštena terasa sa stolom i udobnim stolicama.

Apartman Svila ima jedan bračni krevet i dva odvojena, TV, klima uređaj, a svim gostima na raspolaganju je i besplatan bežični internet. Takođe, odlična lokacija je ono što karakteriše ovaj apartman, pošto je veći deo dana u hladovini, pa unutra, kao i na terasi nikada nije prevruće.

Osnovne informacije
VrstaApartman
LokacijaBečići, Budvanska rivijera
Emailzekovct@t-com.me
Telefon 1+382 67 889 904
udaljenost-od-plaze

Na 100m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

Smeštaj
Apartman SvilaApartman SvilaApartman SvilaApartman SvilaApartman SvilaApartman SvilaApartman SvilaApartman SvilaApartman Svila

Apartman za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo