Apartment Ambli House Tivat, Boka Kotorska

Apartment Ambli House

Tivat, Boka Kotorska

Apartment Ambli House nalazi se u Titvu, 50 metara od Waikiki plaže, isto toliko od Big ben restorana, 100 metara od plaže Ponte Seljanovo, 300 metara od Porto Montenegra, dok je tivatski aerodrom na 5,7 km.

Apartment Ambli House ima popločano dvorište sa garniturama za sedenje i ručavanje, kao i roštilj. U pitanju je duplex apartman sa dve spavaće sobe, dva balkona i dva kupatila na spratu i dnevnim boravkom, trpezarijom, kuhinjom i dvostranim privatnim vrtom i kupatilom u prizemlju. Apartman ima 3 kupatila, kao i 250 m² vrta koji pripada samo apartmanu. Uz to, ima i pristup besplatnom bežičnom internetu, kao i privatni parking, odmah pored apartmana.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaTivat, Boka Kotorska
Emailmarinkoabovic@gmail.com
Telefon 1+381 63 204 573
Telefon 2+382 68 391 449
udaljenost-od-plaze

Na 50m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

rostilj

Roštilj

vrt

Vrt

Smeštaj
Apartment Ambli HouseApartment Ambli HouseApartment Ambli HouseApartment Ambli HouseApartment Ambli HouseApartment Ambli HouseApartment Ambli HouseApartment Ambli HouseApartment Ambli HouseApartment Ambli HouseApartment Ambli HouseApartment Ambli HouseApartment Ambli HouseApartment Ambli House

Apartman za 5 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Apartment Ambli House

Gospa od Skrpjela

Perast, Boka Kotorska

Osam milja istočno od Herceg Novog nalazi se crkva na malom ostrvu naspram grada Perasta. To ostrvo se naziva Gospa od Škrpjela.

Detaljnije