Residence Lamba Radanovići, Boka Kotorska

Residence Lamba

Radanovići, Boka Kotorska

Residence Lamba se nalazi u malom mestu Radanovići, na pola puta između Budve, Tivta i Kotora. Svojim položajem i okolinom predstavlja savršeno mesto za opuštajući odmor, a obližnji gradovi su lako dostupni, odnosno udaljeni automobilom oko 10 minuta vožnje. Uz to, najbliži mini market je na 50 metara od objekta, restoran nacionalne kuhinje je na 500 metara, supermarket na 3.5 km, dok do najbliže plaže ima 8 km.

Residence Lamba je trosoban apartman smešten na prvom spratu porodične kuće. Takođe, gostima je na raspolaganju i bazen u dvorištu, roštilj, natkrivena terasa pored bazena sa baštenskim nameštajem, a uz to, u dvorištu se nalazi i prostor za sedenje, kao i dečije igralište. Smeštaj je pokriven i besplatnim Wi-Fi internetom, a nudi i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaRadanovići, Boka Kotorska
Emailpetnik@t-com.me
Telefon 1+382 69 293 970
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

bazen

Bazen

rostilj

Roštilj

vrt

Vrt

igraliste-za-decu

Igralište za decu

Smeštaj
Residence LambaResidence LambaResidence LambaResidence LambaResidence LambaResidence LambaResidence LambaResidence LambaResidence LambaResidence LambaResidence Lamba

Apartman za 6 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Residence Lamba

Gospa od Skrpjela

Perast, Boka Kotorska

Osam milja istočno od Herceg Novog nalazi se crkva na malom ostrvu naspram grada Perasta. To ostrvo se naziva Gospa od Škrpjela.

Detaljnije