Apartmani Đurović Prčanj, Boka Kotorska

Apartmani Đurović

Prčanj, Boka Kotorska

Ako tražite mirno i opušteno mesto za odmor, daleko od gradske gužve i buke, Apartmani Đurović su idealni za vas. Apartmani su smešteni u samom centru Prčnja, na 100 metara od restorana, prodavnica i pekara, te na svega 4km udaljenosti od grada Kotora.

Obala i more su na udaljenosti od svega 50 metara, a centar Prčnja je dovoljno daleko da se ne čuje buka automobila. Tivat je na distanci od 12km, do Herceg Novog se može uživati u vožnji trajektom, a udaljen je 20km. Do Budve ima 30km.

U prelepom ambijentu bašte Apartmana Đurović, na čistom vazduhu i uz cvrkut ptica, naši gosti mogu uživati u prvoj jutarnjoj kafici, okruženi velelepnim okolnim planinama i vedrinom zelenila i cveća u vrtu. Pored baštenskih stolova i stolica pod suncobranima u vrtu postoji i zajednički roštilj, gde gosti mogu pripremati neke od svojih omiljenih specijaliteta.

Naravno, gosti koji dođu svojim automobilima, ne moraju o njima brinuti, budući da je za njihove četvorotočkaše besplatan parking obezbeđen. Uz, sve ovo postoji i mogućnost organizovanja izleta privatnim brodićem po Bokokotorskom zalivu, izleta širom Crne Gore, u saradnji sa jednom turističkom agencijom, mogućnost iznajmljivanja bicikla.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaPrčanj, Boka Kotorska
Emailddjurovic@t-com.me
Telefon+382 32 337 070
Mobilni+382 69 226 100
udaljenost-od-plaze

Na 50m od plaže

parking

Parking

vrt

Vrt

rostilj

Roštilj

Smeštaj
Apartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani Đurović

Studio za 3 osobe

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

kupatilo

Kupatilo

Apartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani Đurović

Apartman za 4 osobe

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

kupatilo

Kupatilo

Apartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani ĐurovićApartmani Đurović

Apartman za 8 osoba

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Apartmani Đurović

Gospa od Skrpjela

Perast, Boka Kotorska

Osam milja istočno od Herceg Novog nalazi se crkva na malom ostrvu naspram grada Perasta. To ostrvo se naziva Gospa od Škrpjela.

Detaljnije