Milpet Apartmani Krimovica, Boka Kotorska

Milpet Apartmani

Krimovica, Boka Kotorska

Milpet Apartmani nalaze se u mestu Krimovica, u blizini nekoliko najlepših plaža crnogorske rivijere, poput Trstena i Ploča, a veoma popularno kampovalište, plaža i festivalska atrakcija Jaz udaljena je samo 4 km od nas. Krimovica je sve popularnija kao porodična destinacija za miran odmor nadomak Budve, daleko od ogromnih gužvi, a na samo nekoliko minuta vožnje od svih dešavanja.

Milpet Apartamani uživaju u visokoj privatnosti i miru svog ograđenog dvorišta, gde gosti mogu uživati u sunčanju ili koristiti pribor za roštilj. Prva prodavnica udaljena je oko 800 metara, a pored kampa Jaz nalazi se i veliki supermarket, kao i nekoliko kafića i restorana, dok je kompletna ponuda Budve i večernjeg provoda udaljena je samo 10-ak minuta vožnje kolima. Besplatan Wi-Fi je obezbeđen, kao i privatni parking prostor.

Osnovne informacije
VrstaKuća
LokacijaKrimovica, Boka Kotorska
Emailivan.milenkovic1985@sbb.rs
Mobilni+382 69 449 303
udaljenost-od-plaze

Na 3200m od plaže

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

rostilj

Roštilj

pogled-na-more

Pogled na more

vrt

Vrt

Smeštaj
Milpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet ApartmaniMilpet Apartmani

Studio za 2-4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

Atrakcije u blizini
Milpet Apartmani

Gospa od Skrpjela

Perast, Boka Kotorska

Osam milja istočno od Herceg Novog nalazi se crkva na malom ostrvu naspram grada Perasta. To ostrvo se naziva Gospa od Škrpjela.

Detaljnije