Hotel Anderba Krašići, Boka Kotorska

Hotel Anderba

Krašići, Boka Kotorska

Hotel Anderba nalazi se na fenomenalnoj lokaciji, na samoj obali mora, u Bokokotorskom letovalištu Krašići. Gosti hotela imaće na raspolaganju privatnu plažu sa ležaljkama i suncobranima, gde mogu neometano da uživaju u suncu i morskim čarolijama. Takođe, ''a la carte'' hotelski restoran koji je u rustičnom stilu, služi sveže pripremljene plodove mora, odnosno specijalitete domaće crnogorske i mediteranske kuhinje, dok je prostrana terasa idealna za obroke pod vedrim nebom, u zaista prijatnoj atmosferi, lepom okruženju i pogledom na more od koga zastaje dah.

Hotel Anderba je lociran na 9 km od aerodroma Tivat i na 22 km od Budve. Stanica autobusa koji saobraća od Krašića do Budve udaljena je 30-ak metara od hotela, pa i ako kod nas ne dođete svojim kolima imaćete priliku da uživate kako u drugim lepim mestima Boke Kotorske, tako i širom Crne Gore. Uz sve ovo, naravo u blizini ćete naći i prve prodavnice, a za vas možemo organizovati i vožnju čamcem po zalivu.

Hotel Anderba nudi lepo uređene i moderno opremljene sobe, kao i odličnu pokrivenost Wi-Fi interneta, koji je naravno za goste besplatan. Sa sobom slobodno povedite i kućnog ljubimca, pošto su i oni dobrodošli kod nas, a za sve koji dolaze svojim kolima, tu je besplatno javno parkiralište u neposrednoj blizini hotela.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaKrašići, Boka Kotorska
Emailhotelanderba@t-com.me
Telefon 1+382 67 497 447
Telefon 2+382 67 553 363 (Viber i Whatsapp)
udaljenost-od-plaze

Na 10m od plaže

wi-fi

Wi Fi

javni-parking

Javni parking

pogled-na-more

Pogled na more

lezaljke

Ležaljke

restoran

Restoran

kucni-ljubimci

Kućni ljubimci

Smeštaj
Hotel AnderbaHotel AnderbaHotel AnderbaHotel Anderba

Soba za 1 osobu

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel AnderbaHotel AnderbaHotel AnderbaHotel AnderbaHotel AnderbaHotel Anderba

Soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Hotel AnderbaHotel AnderbaHotel Anderba

Soba za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Hotel Anderba

Gospa od Skrpjela

Perast, Boka Kotorska

Osam milja istočno od Herceg Novog nalazi se crkva na malom ostrvu naspram grada Perasta. To ostrvo se naziva Gospa od Škrpjela.

Detaljnije