Apartman Stella Di Cattaro Dobrota, Boka Kotorska

Apartman Stella Di Cattaro

Dobrota, Boka Kotorska

Luksuzni Apartman Stella Di Cattaro nalazi se u letovalištu Dobrota na svega 300 metara od mora. U okolini apartmana gosti na raspolaganju imaju dobar broj pogodnosti, a do najbližih radnji, marketa, restorana i autobuske stanice ima svega 100m. Uz to, Stari grad Kotor sa svim njegovim lepotama i sadržajima može se posetiti bilo pešice ili kolima. Šetnja traje oko 20-ak minuta šetalištem uz obalu mora, dok kolima treba svega par minuta.

Apartman Stella Di Cattaro se nalazi u stambenoj zgradi, u veoma mirnom i tihom okruženju idealnom za opušten i lagan odmor. Apartman između ostalog, sadrzi veliku terasu sa drvenom garniturom za ručavanje, zatim niskom garniturom za odmaranje, a tu je i roštilj koji se može koristiti. Inače, ovaj terasa je najveći adut apartmana i nešto čime se gotovo svaki gost oduševi, a posebno što nudi i pogled na more. Tu je i besplatan Wi-Fi internet, kao i parking ispred same zgrade.

Osnovne informacije
VrstaApartman
LokacijaDobrota, Boka Kotorska
Emailstelladicattaro@gmail.com
Mobilni+382 67 507 849
udaljenost-od-plaze

Na 300m od plaže

pogled-na-more

Pogled na more

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

rostilj

Roštilj

Smeštaj
Apartman Stella Di Cattaro

Apartman za 5+1 osobu

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Apartman Stella Di Cattaro

Gospa od Skrpjela

Perast, Boka Kotorska

Osam milja istočno od Herceg Novog nalazi se crkva na malom ostrvu naspram grada Perasta. To ostrvo se naziva Gospa od Škrpjela.

Detaljnije