Apartmani Odžić Đuraševići, Boka Kotorska

Apartmani Odžić

Đuraševići, Boka Kotorska

Moderno opremljeni Apartmani Odžić nalaze se u naselju Đuraševići u ulici Dubravčevina broj 30, nedaleko od Tivta i Kotora, na putu za plažu Plavi Horizonti. Ova privatna kuća smeštena je tik uz more, i ima izlaz na svoju plažu. Tu je voda mora čista i topla, a kao dokaz je činjenica da se ovde uzgajaju školjke. Na plaži postoji tuš, kao i dobar hlad gde se možete sakriti tokom najvrelijih letnjih sati. Uz to, plaža je idealna za decu jer ima i plićak gde se ona potpuno bezbedno mogu igrati.

U dvorištu Apartmani Odžić nalazi se roštilj, a pored gostiju koji ga slobodno mogu koristiti i domaćini ovde pripremaju neke od morskih specijaliteta. Kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a nudi parking mesta.

U blizini Apartmana Odžić nalazi se jedan restoran (50 metara), do prodavnice ima 100 metara, dok je atraktivna peščana plaža Plavi Horizonti na distanci od 3km. Takođe, Žanjice i Rose su na 7km, dok do Tivta i Kotora ima isto toliko.

Tačna adresa smeštaja je: Dubravčevina broj 30, Radovići, Tivat

Osnovne informacije
VrstaKuća
LokacijaĐuraševići, Boka Kotorska
Emailapartmaniodzic@gmail.com
Telefon+382 32 677 491
Mobilni+382 67 582 055
udaljenost-od-plaze

Na 10m od plaže

wi-fi

Wi Fi

pogled-na-more

Pogled na more

rostilj

Roštilj

parking

Parking

tus

Tuš

Smeštaj
Apartmani OdžićApartmani OdžićApartmani OdžićApartmani OdžićApartmani OdžićApartmani OdžićApartmani OdžićApartmani OdžićApartmani OdžićApartmani Odžić

Apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

balkon

Balkon

Atrakcije u blizini
Apartmani Odžić

Gospa od Skrpjela

Perast, Boka Kotorska

Osam milja istočno od Herceg Novog nalazi se crkva na malom ostrvu naspram grada Perasta. To ostrvo se naziva Gospa od Škrpjela.

Detaljnije