Apartmani Globarević & Son Bar, Barska rivijera

Apartmani Globarević & Son

Bar, Barska rivijera

Apartmani Globarevic & Son se nalaze u Baru, preko puta Katedrale na svega 200 metara od centra grada. Do Gradske plaže ima 350 metara, Glavna autobuska stanica, kao i Glavna železnička stanica su na svega 5 minuta vožnje, dok će vam svi neophodni sadržaji za lagodan i bezbrižan letnji odmor biti praktično na dohvat ruke. Tako do najbližih restorana, kafića i velikih marketa Voli i Laković ima oko 150 metara.

Gostima nudimo i besplatan prevoz do neke od obližnjih plaža u Sutomoru, Petrovcu, Velikom pijesku i Ulcinju. Takođe, organizujemo i još jedan lep izlet do Manastira Ostrog koji se plaća 50 eura za 4-5 osoba. Inače, Grad Bar je 36 km od aerodroma u Podgorici, a ako dolazite avionom možemo vam obezbediti prevod od i do ovog aerodroma.

Apartmani Globarevic & Son nudi 4 lepo uređena studija koji suopremljeni udobnim nameštajem, klimom, kuhinjom, zasebnim kupatilom, a obezbeđeni su i besplatan Wi-Fi internet i kablovska TV. U dvorištu je roštilj koji je na raspolaganju svim gostima za pripremu omiljenih jela pod otvorenim nebom. Za one koji dolaze svojim kolima tu je naš besplatan privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaBar, Barska rivijera
Emailmissingvessel@gmail.com
Mobilni+382 67 862 301 (Viber, What's app)
udaljenost-od-plaze

Na 350m od plaže

centar-grada

Centar grada

parking

Parking

wi-fi

Wi Fi

Smeštaj
Apartmani Globarević & SonApartmani Globarević & SonApartmani Globarević & SonApartmani Globarević & SonApartmani Globarević & SonApartmani Globarević & SonApartmani Globarević & SonApartmani Globarević & SonApartmani Globarević & SonApartmani Globarević & Son

Studio za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo