Apartman Đorđije Bar, Barska Rivijera

Apartman Đorđije

Bar, Barska Rivijera

Apartman Đorđije nalazi se u centru Bara, u ulici Makedonska G-18, ulaz II, sprat 4, stan broj 20. Objekat u kome se nalazi ovaj apartman je smešten pored poslovnice Telenora, od gradskog trga udaljen je svega pet minuta šetnje, dok do gradske plaže ima 300 m ili manje od 15 minuta hoda. Takođe, najbliže prodavnice, hiper-marketi, apoteka, dom zdravlja, restorani, kafići nalaze se u neposrednoj blizini.

Apartman Đorđije je površine 55m², a radi se o dvoetažnom apartmanu sa drvenom galerijom. Dnevna soba je odvojena harmonika vratima od potpuno opremljene kuhinje, a iz dnevne sobe se izlazi na lođu, odnosno natkrivenu terasu. Iznad dnevne sobe se nalazi galerija, do koje se dolazi drvenim fiksiranim stepenicama. Na galeriji je francuski ležaj, dve komode i ugradni plakar. Sastavni deo apartmana je i kupatilo, a apartman ima i TV sa kablovskim kanalima, klima uređaj, besplatan Wi-Fi internet, dok se u njegovom okruženju mogu naći javna parking mesta.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaBar, Barska Rivijera
Emaildjordjijeivanovic@gmail.com
Telefon 1+382 67 340 267
Telefon 2+382 69 473 675
udaljenost-od-plaze

Na 300m od plaže

wi-fi

Wi Fi

javni-parking

Javni parking

centar-grada

Centar grada

Smeštaj
Apartman ĐorđijeApartman ĐorđijeApartman ĐorđijeApartman ĐorđijeApartman ĐorđijeApartman ĐorđijeApartman ĐorđijeApartman ĐorđijeApartman ĐorđijeApartman ĐorđijeApartman ĐorđijeApartman ĐorđijeApartman ĐorđijeApartman Đorđije

Apartman za 5 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo