Zoja sojenica :: Oblast Ulcinj :: Ada Bojana

Osnovni podaci

Ime: Zoja sojenica

Vrsta: Kuća na vodi

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Ada Bojana, Oblast Ulcinj

E-mail:
pbranko@t-com.me

Telefon: +382 69 040 142 (Branko)

Mobilni: +382 69 329 095 (Dušan)

Pogodnosti

Sojenica se nalazi na samom ušću Bojane u more, na desnoj obali reke
300 metara od prodavnice (preko reke)
Veliki broj kafića i restorana u neposrednoj okolini
Obezbeđen čamac sa veslima (ili motorom, na zahtev)
Ogromna, delimično natkrivna terasa sa trpezarijom, ležaljkama i suncobranima
Potpuno opremljena letnja kuhinja
Pribor za roštilj
Spoljni tuš
Klima uređaj
TV sa satelitskim kanalima
Besplatan bežični internet
Stereo sistem
Hidromasažna tuš kabina u kupatilu
Obezbeđen besplatan parking prostor

Zoja sojenica, Ada Bojana slike i cene za smeštaj Crna Gora 2019

Na samom ušću desne obale predivne Bojane u Jadransko more, nalazi se Zoja sojenica, nadneta nad samu vodu. Ada Bojana udaljena je oko 70 kilometara od Bara, a najbliži veliki grad je Ulcinj, na oko 15 kilometara.

Izuzetan položaj kućice znači da možete birati hoćete li se kupati u reci ili u moru, sa peščane plaže ili sa svoje terase. Zoja sojenici moguće je prići čamcem, a našim gostima je na raspolaganju jedan drveni čamac sa veslima, a ukoliko žele i motorni čamac. Prvu prodavnicu naći ćete oko 300 metara, preko reke, a nekoliko restorana je znatno bliže. Naime, restoran Peso udaljen je samo 20 metara od kućice, a čuvena Ćićkova čarda odmah preko puta. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, obezbeđen vam je besplatan parking.

Sojenica za 6-8 osoba

Divno uklopljena u prirodni ambijent, ova sojenica je pravi primer tropskog hedonističkog smeštaja kakav možete naći u najcenjenijim svetskim turističkim naseljima. Izdignuta nad vodom i izgrađena od prirodnih materijala, ova šarmantna kućica je spoj jednostavnog, organskog dizajna i vrhunske tehnike i komfora.

Opremljena je klima uređajima, mada su večeri nad rekom sveže, i ima dve spavaće sobe – jednu sa velikim francuskim ležajem, i drugu sa dva pojedinačna kreveta. Dnevni boravak sadrži više garnitura za sedenje koji se razvlače kao dodatni ležajevi. Kupatilo je ovde luksuzno opremljeno hidromasažnom tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a kuhinja je na terasi koja ima čak 50 m2. U kuhinji ćete naći i frižider, šporet, posuđe, escajg i sve što vam treba kako biste se brzo i lako snašli, dok fantastična terasa ima veliki trpezarijski sto sa klupama, kao i više ležaljki, suncobrana i baštenskih garnitura kako biste potpuno uživali u parčencetu privatnog raja. Ova velika terasa je jednim delom natkrivena, a na njoj se nalazi i spoljni tuš, za brzo rashlađivanje.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa satelitskim kanalima, a za sve koji ne mogu da zamisle svoj odmor bez društveniih mreža i omiljenih sajtova, na raspolaganju je besplatna bežična internet konekcija. Sojenica je opremljena i najsavremenijim stereo sistemom, pa ni dobra atmosfera neće izostati.

Okvirna cena je 150 evra dnevno u sezoni.
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: pbranko@t-com.me

 

Ada Bojana


Sasvim jedinstveno rečno ostrvo, Ada Bojana, nalazi se na ušću istoimene reke u Jadransko more, na krajnjem jugoistoku Crne Gore, uz državnu granicu sa Alabanijom. Ovaj peščani sprud povrišine od skoro pet kvadratnih kilometara nastao je veštačkim putem, a lokalne legende kažu, tako što se ovde, nekada davno, u blizini dva manja rečna ostrva nasukao veliki jedrenjak, „Merito“. Godinama se na ovu olupinu navlačio nanos od kog je najpre nastao sprud, a zatim i ostrvo koje je, vremenom podelilo tok Bojane na dva dela.


Pročitajte više

Oblast Ulcinj


Ulcinjskoj oblasti je priroda dala sve, jedno od nejlepših mesta na Mediteranu, čarobno mesto duge istorije, turistički raj koji se nalazi na krajnjem jugu Crne Gore. Nalazi se izmedju basena Jadranskog mora i Skadarskog jezera i leži na ivici subtropske zone Evropskog Mediterana i ima jadransku varijantu mediteranske klime i subtropske vegetacije.


Pročitajte višePročitajte više - Ada Bojana Rent-A-Car - Ada Bojana Izleti/Ekskurzije - Ada Bojana
Ostavite komentar:

*Required