Vila Stevan :: Oblast Budva :: Sveti Stefan

Osnovni podaci

Ime: Vila Stevan

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Sveti Stefan, Oblast Budva

E-mail:
villastevan.mne@gmail.com

Sajt:
www.villa-stevan.com

Telefon: +382 69 038 279

Faks: +382 33 403 300

Mobilni: +382 69 038 279 (Viber i WhatsApp)
+382 69 026 158 (Viber i WhatsApp)

Pogodnosti

Izvanredna lokacija, 600 metara od plaže i hotela Sveti Stefan
Popločano ambijentalno dvorište
Uređen vrt sa maslinama
Otvoreni privatni bazen sa terasom za sunčanje
Vrtna terasa sa garniturama za sedenje
Klima uređaji i centralno grejanje
Otvoreno tokom čitave godine
Velike terase sa pogledom na more, vrt i planine
Nudimo i usluge naše rent-a-car agencije našim gostima uz popust od 15% na aktuelne cene
Moderno uređena kuhinja
Mašina za veš
Mašina za posuđe
Tri kupatila
LCD televizori sa satelitskim i kablovskim kanalima
DVD i CD plejeri
Besplatan bežični internet
Aerodromski transfer (uz doplatu)
Obezbeđen besplatan parking prostor

Vila Stevan, Sveti Stefan slike i cene za smeštaj Crna Gora 2020

Vila Stevan nalazi se na jednoj od najboljih lokacija na Svetom Stefanu, svega 600 metara od hotela Sveti Stefan, koji je sinonim crnogorskog turizma i prelepe plaže, do koje možete stići velikim stepenicama. U našem neposrednom okruženju nalaze se prodavnice, marketi i restorani, a tradicionalno, šaroliko Pržno udaljeno je svega 2 kilometra, i do njegovih izvrsnih ribljih konoba i restorana vodi uređena staza kroz Miločerski park. U samom centru budvanske rivijere, Sveti Stefan udaljen je 8 kilometara od centra Budve i Petrovca, te popularnih plaža Jaz, Ričardova Glava, Lučice i Mogrena.

Vila Stevan okružena je besprekorno uređenim dvorištem i vrtom oplemenjenim mediteranskim rastinjem maslinama starim više stotina godina, a izdignut položaj pruža fantastičan panoramski polged na more. Gostima vile na raspolaganju je i otvoreni bazen sa terasom za sunčanje, kao i više vrtnih terasa sa baštenskim garniturama namenjenih opuštanju i užvanju u jedinstvenoj mediteranskoj klimi. Ova, u tradicionalnom stilu izgrađena kamena vila zasenčena je maslinama i raspolaže svojim velikim, privatnim parkingom, dok za sve goste koji žele, može biti i organizovan aerodromski transfer uz doplatu, kao i mogućnost rentiranja auta od naše rent-a-car agencije uz popust od 15%. Ponosni smo na veoma visoke ocene i pozitivne komentare na prestižnim svetskim sajtovima za rentiranje smeštaja.

Vila za 7 osoba (gornji sprat)

Tradcionalno osmišljena, luksuzno opremljena vila namenjena je opuštenom, ležernom odmoru u krugu porodice ili prijatelja. Privatnost i mir, ova vila, ne pruža samo svojim privatnim dvorištem, već i unutrašnjim rasporedom i organizacijom prostora, te ćete moći da uživate u intimnim trenucima i potpunom odmoru, kao i u druženju. Ova klimatizovana vila na raspolaganje vam stavlja tri velike spavaće sobe opremljene kraljevskim ležajevima, te modernim nameštajem koji će vam omogućiti da se sasvim raskomotite i osećate kao kod svoje kuće.

Veliki dnevni boravak namenjen zajedničkim trenucima sa udobnom garniturom za sedenje ponudiće ugodan smeštaj za još jednu odraslu osobu ili dete, a ukoliko je potrebno, možemo obezbediti i krevetac za dete do 2 godine starosti. Kuhinja sa velikom trpezarijom vrhunski je opremljena kako bi zadovoljila sve vaše potrebe za jednostavnim, slobodnim i nezavisnim organizovanjem boravka. U okviru vile na raspolaganju su vam i tri luskuzna kupatila sa tuš kabinama, te kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Izuzetno udoban i estetski oplemenjen prostor osmišljen je tako da zadovolji i potrebe najzahtevnijih gostiju.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD smart televizore sa satelitskim i kablovskim kanalima, DVD plejere i mini liniju, a kako biste uživali u društvenim mrežama i moblinim aplikacijama obezbeđena je i besplatna, bežična internet konkecija. Velike natkrivene terase okružuju ovu vilu, savršene za doručak, druženje ili jutarnju kafu i pogled na vrt, bazen, more ili krševito planinsko zaleđe.

cene

Cene su za rentiranje čitave vile, po noćenju;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: villastevan.mne@gmail.com

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4 apartman5 apartman6

 

Sveti Stefan


Sveti Stefan je naselje južno od Budve koje obuhvata kopneni deo, kao i čuveno mondonsko ostrvo koje u poslednje vreme mnogi zovu „Crnogorska Palma Dubaija“. Ipak, možda je bolje reći da je obrnuto, jer Sveti Stefan postoji već više stotina godina, dok Dubajska palma nema ni deceniju.


Pročitajte više

Oblast Budva


Oblast Budva nalazi se na centralnom mestu crnogorskog primorja, okružena Bokom, Cetinjem i Barom. Budvanska rivijera se prostire u dužini od oko 25 km i zauzima središnji deo Crnogorskog primorja, površinom od 122 km². Zbog mnoštva uvala, peščanih žalova, rtova, ostrvaca i živopisnih naselja uz samu obalu, nazvana je „Rivijerom peščanih plaža“.


Pročitajte višePročitajte više - Sveti Stefan Rent-A-Car - Sveti Stefan Izleti/Ekskurzije - Sveti Stefan
Ostavite komentar:

*Required