Vila Ponta :: Oblast Bar :: Dobre Vode

Osnovni podaci

Ime: Vila Ponta

Vrsta: Apartmani

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Dobre Vode, Oblast Bar

E-mail:
lazar.mihajlovic41@gmail.com

Sajt:
www.vilaponta.com

Telefon: +381 63 349 920 (Beograd - van sezone)

Telefon: +381 69 731 802 (Beograd)

Telefon: +382 69 613 521 (Dobre Vode)

Pogodnosti

Vila se nalazi na 50 metara (putem) od plaže Veliki Pjesak
Samousluge i pekara su na 50m
Uslužni prevoz sa aerodroma, železničke i autobuske stanice
Dvorište sa baštenskim garniturama
Igralište za decu
Roštilj u dvorištu
Pogodno za mališane, stara lica ili osobe sa smetnjama u kretanju
Klima uređaj
Terase sa pogledom ka moru
Potpuno opremljena kuhinja
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Parking prostor za 10-11 automobila

Vila Ponta, Dobre Vode slike i cene za smeštaj Crna Gora 2019

U letovalištu Dobre Vode, 10-ak kilometara južno od luke Bar, na pola puta do Ulcinja, nalazi se udobno smeštena Vila Ponta. Locirana je na samoj obali mora, a jedva nekoliko kilometara u našem zaleđu prostire se zelena Rumija, tako da letnje vreline prijatnim čini maestral sa mora, a noći svežim vazduh koji dolazi sa planine. Sama kombinacija klima čini ovo mesto lekovitim i zdravim, pa pogoduje osobama sklonim respiratornim problemima ili alergijama.

Do najbliže plaže Veliki Pjesak ima svega 50 metara, pa svi gosti vile Ponta mogu maksimalno uživati u opuštajućim zvukovima mora i mirisu soli. Na 50 metara od nas nalazi se više većih samoposluga, sveža peciva i hleb lokalnih pekara, a najbliži restoran je samo nekoliko koraka udaljen.

Veliko zeleno dvorište vile predstavlja sjajan prostor za odmor i zabavu u hladu vinove loze, a našim najmlađim gostima namenjeno je igralište sa toboganom, ljuljaškama, klackalicom i ograđeni prostor sa peskom. Pravim gurmanima na raspolaganju je ozidan roštilj, pa možete uživati u prijatnim večerima uz omiljene specijalitete pod vedrim nebom. Takođe, svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom mogu računati na besplatan parking, a ukoliko ne dolazite svojim kolima, možemo obezbediti doček na železničkoj i autobuskoj stanici.

Studio Delfin za 2 osobe

Za parove u potrazi za romantičnim zalascima sunca ili dvoje prijatelja, na raspolagnju je naš jedini studio za 2 osobe. Nalazi se u prizemlju i ima zaseban ulaz, pa je pogodan i za osobe sa smetnjama u kretanju ili starija lica. Ovaj funkcionlani studio je klimatizovan i opremljen udobnim nameštajem jednostavnih linija koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Tu su prostrani francuski ležaj, garderobni orman i komode, te veliko zidno ogledalo, što znači da se ovde možete sasvim raskomotiti i raspremiti.

U separeu je i čajna kuhinja koja sadrži rešo sa dve ringle, frižider, posuđe i escajg pa vam ništa neće nedostajati da skuvate kafu, spremite omiljenu poslasticu ili kompletan ručak. Tu je i kupatilo sa tušem i kompletnim toaletnim priborom, a za trenutke odmora i dokolice na raspolaganju vam je TV sa kablovskim kanalima, a takođe, zbog brze komunikacije i slika fantastičnih zalazaka sunca koje ćete želeti da odmah podelite sa prijateljima, u čitavoj vili obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. A, kada se raspremite i smestite, prvu kafu s puta možete popiti i na vašoj terasi sa pogledom na more i uživati u prelepim, prozračnim večerima.

Cena boravka, u zavisnosti od perioda sezone, dužine i vrste smeštaja, kreće se u iznosu od 7-12 €/dan po osobi odnosno, odnosno za decu do 10 godina od 4-6 €/dan.
Za sve dodatne informacije i pitanja možete nas kontaktirati na: lazar.mihajlovic41@gmail.com

Studio Meduza za 3 osobe

Za parove u potrazi za romantičnim zalascima sunca ili troje prijatelja, na raspolagnju je naš studio Meduza za 3 osobe. Nalazi se u prizemlju u posebnom objektu, pa je pogodan i za osobe sa smetnjama u kretanju ili starija lica. Ovaj funkcionlani studio je klimatizovan i opremljen udobnim nameštajem jednostavnih linija koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Tu su prostrani francuski ležaj, garderobni orman i komode, te veliko zidno ogledalo, što znači da se ovde možete sasvim raskomotiti i raspremiti.

U separeu je i čajna kuhinja koja sadrži indukcioni rešo sa dve ringle, frižider, posuđe i escajg pa vam ništa neće nedostajati da skuvate kafu, spremite omiljenu poslasticu ili kompletan ručak. Tu je i kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a za trenutke odmora i dokolice na raspolaganju vam je TV sa kablovskim kanalima, a takođe, zbog brze komunikacije i slika fantastičnih zalazaka sunca koje ćete želeti da odmah podelite sa prijateljima, u čitavoj vili obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. A, kada se raspremite i smestite, prvu kafu s puta možete popiti i na tremu.

Cena boravka, u zavisnosti od perioda sezone, dužine i vrste smeštaja, kreće se u iznosu od 7-12 €/dan po osobi odnosno, odnosno za decu do 10 godina od 4-6 €/dan.
Za sve dodatne informacije i pitanja možete nas kontaktirati na: lazar.mihajlovic41@gmail.com

1 2 3 4 5 6

Apartman Sirene za 2 osobe

Na prvom spratu naše vile nalazi se apartman koji je odličan izbor za nerazdvojna društva ili par koji traži potpun komfor na letovanju. Ovaj klimatizovani apartman ima spavaću sobu sa dva odvojena kreveta, natkasnom i garderobnim ormanom, pa ćete ovde moći da se sasvim raskomotite i udobno smestite.

Poseduje u potpunosti opremljenu kuhinju sa rešoom sa dve ringle, firžiderom, te posuđem i escajgom, pa vam ništa neće nedostajati da skuvate kafu, spremite omiljenu poslasticu ili kompletan ručak. Ovaj apartman raspolaže i svojim kupatilom sa tušem i kompletnim toaletnim priborom, a za trenutke odmora i dokolice na raspolaganju vam je TV sa kablovskim kanalima.

U čitavoj vili obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Sastavni deo ovog apartmana je i terasa sa pogledom na Rumiju, gde možete uživati u prelepim, prozračnim večerima, kafi i omiljenom hladnom napitku sa vama dragim osobama.

Cena boravka, u zavisnosti od perioda sezone, dužine i vrste smeštaja, kreće se u iznosu od 7-12 €/dan po osobi odnosno, odnosno za decu do 10 godina od 4-6 €/dan.
Za sve dodatne informacije i pitanja možete nas kontaktirati na: lazar.mihajlovic41@gmail.com

apartmanza2-1

Apartman Orka za 3 osobe

U prizemlju i sa zasebnim ulazom, ovaj klimatizovani apartman zadovoljiće sve potrebe malih porodica, roditelja sa decom, ili nerazdvojnih tročlanih društava. Jednostavno i funkcionalno je opremljen, a ima francuski i jedan pojedinačni krevet, a tu su i natkasne i garderobni orman kako bi ste udobno smestili i sasvim raskomotili.

Tu je u potpunosti opremljena kuhinja sa indukcionim rešoom sa dve ringle, firžiderom, te posuđem i escajgom, pa vam ništa neće nedostajati da skuvate kafu, spremite omiljenu poslasticu ili kompletan ručak. Ovaj apartman raspolaže i svojim kupatilom sa tušem i kompletnim toaletnim priborom, a za trenutke odmora i dokolice na raspolaganju vam je TV sa kablovskim kanalima.

Takođe, zbog brze komunikacije i slika fantastičnih zalazaka sunca koje ćete želeti da odmah podelite sa prijateljima, u čitavoj vili obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Trokrevetni apartman ima i svoju divnu terasu sa pogledom na more, gde možete uživati u prelepim jutrima i prozračnim večerima, uz kafu ili neki omiljeni hladni napitak, sa vama dragim osobama.

Cena boravka, u zavisnosti od perioda sezone, dužine i vrste smeštaja, kreće se u iznosu od 7-12 €/dan po osobi odnosno, za decu do 10 godina od 4-6 €/dan.
Za sve dodatne informacije i pitanja možete nas kontaktirati na: lazar.mihajlovic41@gmail.com

Apartmani Zvezda, Koali i dvosoban Foka za 4 osobe

Naša vila raspolaže sa tri apartmana koji će ponuditi udoban smeštaj porodicama sa decom, nerazdvojnim četvoročlanim društvima ili parovima. Svi ovi apartmani su klimatizovani i imaju zasebne ulaze. Apartmani koji se nalaze u prizemlju i  pogodni su za porodice sa malom decom ili kolicima, kao i za lica sa smetnjama u kretanju, dok su druga dva apartmana na prvom spratu. Svi su jednostavno i funkcionalno opremljeni i zadovoljiće sve vaše potrebe.

Dva apartmana imaju francuske ležajeve i po dva odvojena kreveta, dok dvosoban apartman u spavaćoj sobi ima dva odvojena kreveta i trosed koji se rasprema u dnevnoj sobi.

Svi četvorokrevetni apartmani opremljeni su i natkasanama, garderobnim ormanima, pa ćete ovde moći da se sasvim udobno smestite i raspremite. Na raspolaganju su vam potpuno opremljene kuhinje sa rešoom, firžiderom, te posuđem i escajgom, pa vam ništa neće nedostajati da skuvate kafu, spremite omiljenu poslasticu ili kompletan ručak. Kupatila su sa tuš kabinama (osim apartmana Korali, koji ima samo tuš) i kompletnim toaletnim priborom, a za trenutke odmora i dokolice na raspolaganju su vam televizori sa kablovskim kanalima.

Takođe, radi brze komunikacije i slika fantastičnih zalazaka sunca koje ćete želeti da odmah podelite sa prijateljima, u čitavoj vili obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija.

Cena boravka, u zavisnosti od perioda sezone, dužine i vrste smeštaja, kreće se u iznosu od 7-12 €/dan po osobi odnosno, odnosno za decu do 10 godina od 4-6 €/dan.
Za sve dodatne informacije i pitanja možete nas kontaktirati na: lazar.mihajlovic41@gmail.com

 

Apartmani Lantana, Mimoza, dvosoban Magnolija za 5 osoba

Svi su sa klimom, CATV, internetom i parkingom;
Svi imaju po bračni krevet, MAGNOLIJA  tri samca,a druga dva po jedan samac, LANTANA je sa dvosedom , a MIMOZA sa ugaonom garniturom.
Magnolija ima dva kvalitetna ormana, a druga dva po jedan.
Sva tri imaju lepe toalete sa ukrasnim ogledalom i finom stolicom.,
Lantana i Mimoza imaju po klub sto.
Sva tri su sa kompletnim kuhinjama, sa indukcionim rešoima,frižiderima i komotnim kuhinjskim elementima.
  Cene u ovim apartmanima su od 10-15€/dan odrasli i 5-7€/dan za decu do 10 god.

039 040 042 043 044 057 086 091

Apartman za 6 osobe

Naša vila raspolaže sa jednim šestokrevetnim apartmanom koji će ponuditi udoban smeštaj porodicama sa decom, nerazdvojnim četvoročlanim društvima ili parovima. Svi ovi apartmani su klimatizovani i imaju zasebne ulaze. Apartman se nalazi u suterenu pored igraonice i pogodan je za porodice sa malom decom ili kolicima, kao i za lica sa smetnjama u kretanju, dok su druga dva apartmana na prvom spratu. Svi su jednostavno i funkcionalno opremljeni i zadovoljiće sve vaše potrebe.

Apartman raspolaže sa dva odvojena kreveta i ugaonom garniturom u separeu koja se može razmestiti, dok dvosoban apartman u spavaćoj sobi ima dva odvojena kreveta i trosed koji se rasprema u dnevnoj sobi.

Apartman je opremljen natkasanama, garderobnim ormanima, pa ćete ovde moći da se sasvim udobno smestite i raspremite. Na raspolaganju su vam potpuno opremljene kuhinje sa rešoom, firžiderom, te posuđem i escajgom, pa vam ništa neće nedostajati da skuvate kafu, spremite omiljenu poslasticu ili kompletan ručak. Kupatila su sa tuš kabinama (osim apartmana Korali, koji ima samo tuš) i kompletnim toaletnim priborom, a za trenutke odmora i dokolice na raspolaganju su vam televizori sa kablovskim kanalima.

Takođe, radi brze komunikacije i slika fantastičnih zalazaka sunca koje ćete želeti da odmah podelite sa prijateljima, u čitavoj vili obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Uz sve ovo, apartmani u suterenu i prizemlju imaju svoje natkrivene tremove u našem zelenom dvorištu, odmah pored igrališta za decu, a apartmani na prvom spartu imaju balkone odakle se pruža čudesan pogled ka moru, kao stvoreni za lagana jutra i prozračne večeri, uz kaficu ili neko vama omiljeno hladno piće.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete nas kontaktirati na: lazar.mihajlovic41@gmail.com

1 2 3 4 5 6

Dobre Vode


Dobre Vode predstavljaju jedno od najlepših mesta, a takođe i najveće turističko mesto u ovom delu crnogorskog primorja. Ovo letovalište je idealno za odmor, kako porodica, tako i ljubitelja kvalitetnog noćnog života. U naselju se nalazi nekoliko lokala i diskoteka za izuzetan noćni provod.


Pročitajte više

Oblast Bar


Oblast Bar se nalazi na jugu Crne Gore između Jadranskog mora i Skadarskog jezera. Površina oblasti Bar iznosi 506 km², a sa delom koji zahvata vodenu površinu Skadarskog jezera (sa barske strane), iznosi ukupno 633 km². Centralni deo barskog područja predstavlja planinski masiv Rumije (najviši vrh 1595 metara) sa Sozinom (971 metara), Sutormanom (1185 m) i Lišinjom (1353 metara), koji ima dinarski pravac pružanja i čini prirodnu granicu izmedju Jadranskog mora i Skadarskog jezera.


Pročitajte više
Pročitajte više - Dobre Vode Rent-A-Car - Dobre Vode Izleti/Ekskurzije - Dobre Vode
  1. Zeljko

    zanima me smestaj za cetvoroclanu porodicu dvoje dece 9 i 13 god. U trajanju od 30.7 do 6.08 unapred zahvalni pozdrav

Ostavite komentar:

*Required