Vila Penezić :: Oblast Ulcinj :: Kruče

Osnovni podaci

Ime: Vila Penezić

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kruče, Oblast Ulcinj

E-mail:
radoslav.penezic@gmail.com

Telefon: +382 30 458 076

Mobilni: +381 63 568 296 (SRB broj)

Pogodnosti

Vila je smeštena na 150-600 metara od najbližih plaža i 1km od peščane plaže Ulcinja
Prodavnica, kafići i resotrani na 100-600 metara
Velika zajednička terasa sa klupama, stolovima i TOTAL TV-om
Klima uređaji
Potpuno opremljene kuhinje
Ukupno 3 TV-a u vili
Terase sa pogledom na more
Besplatan bežični internet
Mogućnost uplate punog ili polupansiona
Parking 50 metara od vile (1€/dan)

Vila Penezić, Kruče slike i cene za smeštaj Crna Gora 2019

Vila Penezić nalazi se u mestu Kruče, koje pripada opštini Ulcinj, 15 km od Bara i 7 km do samog Ulcinja. Na svega 150 do 600 metara od naše vile možete naći dobar izbor raznovrsnih kamenitih i šljunkovitih plažica, dok je velika peščana plaža na oko 1 km od. Ulaz na bilo koju od ovih plaža se ne naplaćuje. Takođe, do najbliže prodavnice ima 600 metara, a raznovrsni kafići i restorani su locirani od 100 do 600 metara od vile.

Svi gosti vile Penezić mogu uživati na velikoj zajedničkoj terasi (4,5m x 8m) na kojoj su raspoređene klupe i stolovi, dve ljuljaške za decu i odrasle na kojoj možete igrati čoveče ne ljuti se, domine i otvoreni šah sa figurama od 30 cm. Za one koji ni na odmoru ne mogu bez omiljenih programa ovde na terasi je instaliran veliki TV sa TOTAL paketom satelitskih kanala. Što se parkinga tiče, svi koji nas posete svojim kolima mogu računati na obezbeđeno parking mesto 50 metara od vile, koje se naplaćuje 1€ po danu.

Apartman za 4 osobe

Vila Penezić raspolaže sa ukupno 6 apartmana u kojima se udobno mogu smestiti porodice sa decom, parovi na zajedničkom putovanju, ali i četvoročlana društva. Svi apartmani su klimatizovani, imaju zasebnu spavaću sobu, dnevni boravak sa potpuno opremljenom kuhinjom, kao i naravno kupatila sa neophodnim kozmetičkim sadržajima. Najlepši delovi apartmana su njihove terase na kojima, uz prijatno okruženje, možete uživati i u pogledu na more.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz neki od 3 TV-a koliko ukupno ima vila sa domaćim i TOTAL paketom kanala, a zbog brze komunikacije, omiljenih sajtova i aplikacija, u čitavoj vili je obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija. Boravak kod nas može biti zasnovan i na bazi punog ili polupansiona.

Cene se kreću od 5€ do 8€ po osobi, u zavisnosti od dela sezone, a za tačne informacije u vezi sa cenama, kao i oko slobodnih termina obratite nam se na mejl: radoslav.penezic@gmail.com
Cene obroka po osobi su: doručak = 1,5€, ručak = 4€ i večera = 2,5€.

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4 apartman5
5a 6a

Kruče


Kruče su malo i relativno nepoznato mesto na pola puta od Bara do Ulcinja, i deo su Ulcinjske rivijere. Poslednjih godina Kruče postaju sve zanimljivije gostima koji su u potrazi za skrivenim, divljim lepotama Crnogorskog primorja i donedavno ovde je bilo tek nekoliko vikendica. Malo stariji meštani rekli bi vam da su Kruče, u stvari ime za nekoliko manjih i većih kamenitih uvala u čijem su se zaleđu onda, kao pečurke, pojavili crvenkasti krovovi nekada skromnih, a danas sve raskošnijih kuća i vila.


Pročitajte više

Oblast Ulcinj


Ulcinjskoj oblasti je priroda dala sve, jedno od nejlepših mesta na Mediteranu, čarobno mesto duge istorije, turistički raj koji se nalazi na krajnjem jugu Crne Gore. Nalazi se izmedju basena Jadranskog mora i Skadarskog jezera i leži na ivici subtropske zone Evropskog Mediterana i ima jadransku varijantu mediteranske klime i subtropske vegetacije.


Pročitajte višePročitajte više - Kruče Rent-A-Car - Kruče Izleti/Ekskurzije - Kruče
Ostavite komentar:

*Required