Vila Marović :: Oblast Ulcinj :: Donji Štoj

Osnovni podaci

Ime: Vila Marović

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Donji Štoj, Oblast Ulcinj

E-mail:
marovicvacation@yahoo.com

Sajt:
www.marovic.vizz.pl

Telefon: +382 68 327 201 (viber)

Pogodnosti

Zajedničko, prostrano, dvorište sa garniturom za sedenje
Zajednička terasa sa posebnom garniturom za sedenje ispred svakog apartmana
Ljuljaška za decu
Zajednički roštilj
Spoljni tuševi
Potpuno opremljena kuhinja
TV
Klima uređaj
Besplatan bežični internet
Besplatan parking u okviru dvorišta

Vila Marović, Donji Štoj slike i cene za smeštaj Crna Gora 2019

Na samom jugu Crne Gore, nedaleko od prelepog Ulcinja, smeštena je Vila Marović u mestu Donji Štoj, na putu za Adu Bojanu. Ovde ćete imati sve pogodnosti i sadržaje u neposrednoj blizini. Na razdaljini od 200 metara, naši gosti mogu kupovati neophodne namirnice u supermarketima, posećivati kafiće i restorane ili se poslužiti poštom, apotekom, ambulantom…

More i čuvena plaža Copocabana, pogodna za kajt i windsurfing, udaljeni su nekih 4 do 5 minuta vožnje kolima. Vila Marović prava je hacijenda na prostranom imanju u blizini magistrale, zaštićena od buke i gužve, plantažom mandarina i bujnim mediteranskim zelenilom. Na prostranoj površini pokrivenoj mekanom travom naročito će uživati deca, a tu je i ljuljaška da upotpuni doživljaj.

Apartman od 2 do 5 osoba

Opuštena, domaćinska atmosfera, prijatan ambijent i odlična opremljenost, ono su što karakteriše ove smeštajne jedinice u okviru Vile Marović. Ima ih ukupno četiri, a u njima mogu uživati kako parovi, tako i porodice ili grupe prijatelja.

Spavaće sobe opremljene su, bilo zasebnim, bilo bračnim krevetima, uz noćne stočiće i dovoljno mesta za odlaganje stvari i garderobe, dok se u sklopu dnevnog boravka nalaze kauči na razvlačenje, na kojima se udobno mogu smestiti dodatni gosti. Ukupno, u svakom apartmanu može spavati najviše do pet osoba. Dnevnom boravku svakog apartmana, pripada i potpuno opremljena mini kuhinja sa sudoperom, frižiderom, ringlama i svim ostalim elementima neophodnim za pripremu obroka i obedovanje, baš kao i uredno i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom.

Gosti se mogu opuštati uz omiljene sadržaje, dostupne zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu, u ili gledajući neki od mnogobrojnih kanala na TV- u. U sva četiri apartmana prijatnu temperaturu tokom vrelih letnjih meseci gostima će obezbediti klima. Gosti ovih apartmana, međutim, posebno će uživati sedeći na zajedničkoj terasi, gledajući bujno zelenilo, mandarine u cvetu ili njihove sočne plodove i raskošno zelenilo našeg vrta.

cene1

Izražene cene su za najam apartmana, za određeni broj osoba, na bazi noćenja.
Za više informacija obratite nam se na mejl: marovicvacation@yahoo.com

apartmanza2-1 apartmanza2-2 apartmanza2-3 apartmanza2-5 apartmanza2-6 apartmanza2-4

Duplex apartman za 6 osoba

Duplex apartman Vile Marović odiše komforom i elegancijom i predstavljaće idealno mesto za odmor i opuštanje grupe prijatelja jedne veće ili dve manje porodice.

Njegova spavaća soba opremljena je udobnim krevetima, obučenim u mekanu posteljinu, noćnim stočićima i garderoberima sa dovoljno mesta za odlaganje odeće i stvari. U dnevnom boravku se, pored potpuno opremljene mini kuhinje sa sudoperom, frižiderom, ringlama i svim ostalim elementima neophodnim za pripremu obroka i obedovanje, i komforne trpezarije, nalazi i kauč. Ukupno u njemu može spavati do 6 osoba. Gosti ovog apartmana mogu uživati u luksuzu koji obezbeđuje dva kupatila, oba moderna i lepo uređena.

Takođe, društvo se može opuštati uz omiljene sadržaje, dostupne zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu, ili gledajući neki od mnogobrojnih kanala na TV-u, dok će im prijatnu temperaturu tokom vrelih letnjih meseci obezbeđivati klima. Oni koji u njemu odsednu, međutim, moći će na zajedničkoj terasi, ali na sopstvenoj garnituri za sedenje da slušaju cvrkut ptica, pesmu zrikavaca, te da uz jutarnju kaficu ili večernju čašicu uživaju u bogatom, bujnom mediteranskom zelenilu našeg prostranog vrta.

cene2

Za više informacija obratite nam se na mejl: marovicvacation@yahoo.com

duplex1 duplex2 duplex3 duplex4

O smeštaju Vila Marović

Gosti mogu uživati u svojim omiljenim specijalitetima pripremljenim na zajedničkom roštilju, a tu su i sto i stolice, tako da u obrocima mogu uživati napolju. U sklopu dvorišta postoje i dva spoljna tuša, a oni posetioci koji dođu svojim kolima, mogu biti bezbrižni, budući da je za njih predviđen parking u okviru dvorišta. Gostima Vile Marović na raspolaganju je pet komfornih i udobnih apartmana.

Donji Štoj


Donji Štoj, najjužniji grad crnogorskog primorja, je naselje u opštini Ulcinj i smešteno je između grada Ulcinj i Ade Bojane. Poseduje oko 700 stanovnika koji se bave turizmom, ribolovom i poljoprivredom. Gradić ima izlaz na Veliku ulcinjsku plažu koja je dugačka 13 kilometara i idealna za Kitesurf i Windsurf. U samom naselju postoji nekoliko kafića, restorana, super marketa, a tu je i pijaca, pošta, kao i ambulanta.


Pročitajte više

Oblast Ulcinj


Ulcinjskoj oblasti je priroda dala sve, jedno od nejlepših mesta na Mediteranu, čarobno mesto duge istorije, turistički raj koji se nalazi na krajnjem jugu Crne Gore. Nalazi se izmedju basena Jadranskog mora i Skadarskog jezera i leži na ivici subtropske zone Evropskog Mediterana i ima jadransku varijantu mediteranske klime i subtropske vegetacije.


Pročitajte više
Pročitajte više - Donji Štoj Rent-A-Car - Donji Štoj Izleti/Ekskurzije - Donji Štoj
Ostavite komentar:

*Required