Vila Drijenak :: Kontinentalna Crna Gora :: Kolašin

Osnovni podaci

Ime: Vila Drijenak

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Kolašin, Kontinentalna Crna Gora

E-mail:
drijenak@letoucrnojgori.com

Pogodnosti

Prostrano dvorište
Letnjikovac, garniture za sedenje, parkovski mobilijar
Roštilj
Potpuno opremljena kuhinja
LCD TV sa kablovskim kanalima
Kućni bioskop
Besplatan parking u okviru dvorišta
Hidromasažna kada u kupatilu
Prelepa terasa sa pogledom na Bjelasicu
Set za manikir
Fen
Besplatan bežični internet
Veš mašina
Ostava za ski opremu
Mogućnost organizacije raznih izleta

Vila Drijenak, Kolašin slike i cene za smeštaj Crna Gora 2019

Kolašin resort predstavlja izvanrednu kombinaciju smeštaja u Vili Drijenak i brojnih mogućnosti za avanturu i provod koje se nude u okviru ovog resorta. Vila je sastavni i dobro uklopljen deo raskošnog prirodnog ambijenta Kolašina, koji se naalzi u blizini nacionalnog parka Biogradska gora. Ona je spoj modernog i tradicionalnog, udoban i funkcionalan smeštaj. Centar Kolašina od vile je udaljen samo oko 3km, kao i najbliži restoran. Najbliža prodavnica prehrambenih proizvoda nalazi se na 800 metara, dok je autobuska stanica udaljena 2,4km, a do aerodroma, ima 70km.

Imanje na kom se nalazi Vila Drijenak u samom je podnožju planine, na 50m od prelepe bukove šume. Dvorište se prostire na preko 2000 m2 kultivisanog prostora. Oivičeno je ukrasnim rastinjem, povezano šljunkovitim stazama, ukrašeno cvetnim detaljima i parkovskim mobilijarom, kao stvoreno je za odmor i uživanje, dečiju graju, ciku i viku. U dvorištu se nalazi i letnja bašta u kojoj možete uživati pripremajući svoja omiljena jela na roštilju ili se jednostavno prepustiti sunčevim zracima i čistom vazduhu. Parking se nalazi na 30m udaljenosti od kuće.

Vila za 5+1 osobu

Vedra grupa prijatelja ili dve porodice koje su se odlučile za ovu neobičnu planinsku avanturu, zasigurno će uživati u ambijentalnoj arhitekturi, komforu i funkcionalnosti Vile Drijenjak. Zauzima površinu od 114m2 i ima luksuzno opremljen dnevni boravak, koji uključuje udobne kauče i fotelje, kamin, klub stočić i sve one sitnice koje jedan prostor mogu učiniti prosto neodoljivim.

Društvo se u njemu može okupti pred velikim TV uređajem sa ravnim ekranom i gledati neki od brojnih kablovskih kanala, uživati u kućnom bioskopu ili u nekom od sadržaja zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu. Kuhinja sa trpezarijom, pokraj dnevnog boravka, opremljena je savremenim uređajima, u stilu crnogorskih planinskih kuća, što, naravno, pored svih ostalih elemenata, posuđa i pribora za pripremanje obroka i obedovanje uključuje i sudoperu, frižider, rernu, ravnu ploču, mašinu za pranje sudova, toster, čajnik i drugo. U prizemlju su još i WC sa veš mašinom i ostava za ski-opremu.

Na spratu se nalazi kupatilo i dve spavaće sobe. Luksuzno opremljeno i elegantno kupatilo, pored standardne opreme ima hidromasažnu kadu, prenosivi fen za kosu, peškire i manikir setove.

Jedna spavaća soba je opremljena francuskim ležajem, ormarom, noćnim stočićima, podesivim osvetljenjem i ima izlaz na balkon sa spektakularnim pogledom prema Bjelasici, koji leči i dušu hrani. Druga spavaća soba je opremljenja sa tri zasebna ležaja, ormarom, noćnim stočićima, podesivom rasvetom i takođe izlazi na balkon sa sličnim fantastičnim pogledom prema ovoj planinskoj lepotici.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: drijenak@letoucrnojgori.com

vila1 vila2 vila5

Kojim se sve aktivnostima možete baviti dok boravite kod nas

Posetioci Kolašin Resorta i gosti Vile Drijenjak mogu se odlučiti za nekoliko tura koje podrazumevaju zimsku vožnju motornim sankama. Mogu se voziti od Ski centra Planinarski dom, voziti po obližnjoj planinskoj lepotici Bjelasici, pri čemu bi im prevoz od vile do tamo bio obezbeđen. U ponudi je i avantura na Sinjajevini, kao i vožnja sankama do poznatog turističkog kompleksa Jelovica.

Gostima je na raspolaganju nekoliko destinacija za biciklističke ture, takođe sa obezbeđenim prevozom, kao i džip safari po Bjelasici, Durmitoru ili Sinjajevini.

Takođe, domaćini Kolašin resort centra organizuju jednodnevne, dvodnevne i trodnevne jahačke ture, u kombinaciji sa kampovanjem, u najlepšim delovima Crne Gore.

Ribolov je još jedna opcija naših gostiju. Mogu se odlučiti da pecaju na Tari, reci Morači ili pak na Biogradskom jezeru, u različitim aranžmanima od kojih neki podrazumevaju doručak i ručak.

Pored toga, gosti se mogu opredeliti i za nešto drugačiju avanturu, rafting. Boravak na Tari, jednoj od evropskih reka zasigurno će im dugo ostati u najlepšem sećanju.

Kolašin


Grad Kolašin je nastao 1651. Godine kada su ga kao karavansku stanicu osnovali Turci. Na njegovom području mogu se pronaći razni kulturno-istorijski spomenici koji pričaju priču o istoriji ovog grada. Među njima jedan od najznačajnijih je manastir Morača, podignut 1252. godine na obali reke Morače.


Pročitajte više

Kontinentalna Crna Gora


U Kontinentalnoj Crnoj Gori se nalazi najduža crnogorska reka Tara, dugačka 144 km. Ona je oblikovala Kanjon Tare koji je dubine od oko 1300 metara, i najdublji je u Evropi i drugi po dubini u svetu. Ovo je pretežno planinska oblast, sa malim ravnim platoima, koji se nalaze na nivou 1400 – 1700 metra nadmorske visine i smjenjuju se sa veličanstvenimvrhovima, čija visina dostiže do 2000 i više metara.


Pročitajte višePročitajte više - Kolašin Rent-A-Car - Kolašin Izleti/Ekskurzije - Kolašin
Ostavite komentar:

*Required