Privatni smeštaj i pansion Toljić :: Oblast Budva :: Petrovac

Osnovni podaci

Ime: Privatni smeštaj i pansion Toljić

Vrsta: Privatni smeštaj i pansion

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Petrovac, Oblast Budva

E-mail:
pansion.toljic@gmail.com

Telefon: +382 33 462 254 (recepcija)

Mobilni: +382 67 243 072 (može i Viber)
+382 69 570 307

Pogodnosti

Smeštaj se nalazi na 300 metara od plaže i šetališta u Petrovcu
Restoran u sklopu smeštaja domaće i internacionalne kuhinje
Terase soba sa pogledom na more
Klima uređaj
TV sa kablovskim kanalima (preko 100 kanala)
Besplatan bežični internet
Moćućnost doručka, polupansiona ili punog pansiona
Aerodromski transfer, uz doplatu
Obezbeđen besplatan parking prostor

Privatni smeštaj i pansion Toljić, Petrovac slike i cene za smeštaj Crna Gora 2020

Privatni smeštaj i pansion Toljić nalazi se na 300 metara od glavnog gradskog šetališta i plaže u Petrovcu. Ova izvrsna lokacija omogućava gostima smeštaja lak i brz pristup supermarketima, ambulanti, apotekama i obližnjoj pijaci, a i brojni restorani i kafići biće vam dohvat ruke.

U sklopu smeštaja radi i restoran sa bogatom ponudom nacionalne i internacionalne kuhinje, a tu je i bogat izbor domaćih i inostranih vina. Za goste nudimo mogućnost smeštaja sa doručkom, polupansion ili pun pansion. Privatni smeštaj i pansion Toljić ima mogućnost organizovanog prevoza sa Tivatskog i Podgoričkog aerodroma, železničke stanice – Sutomore, i to po vrlo povoljnim cenama, a za sve one koji nas posete svojim kolima imamo obezbeđen besplatan parking prostor. Takođe, za organizovane grupe dajemo i dodatni popust!

Soba za 2-4 osobe

Smeštaj raspolaže sa 22 komforne sobe (svaka je 15m²), odnosno sa ukupno 58 ležajeva. Sobe imaju i privatna kupatila sa tuš kabinom, klima uređaj, TV sa kablovskim kanalima (sa mogućnošću praćenja preko 100 kanala), kao i internet koji je za sva naše goste besplatan.

Struktura soba je sledeća: tu je 9 dvokrevetnih soba, 8 trokrevetnih soba i 3 četvorokrevetne sobe, tako da će svi gosti – od romantičnih parova, preko prijatelja i naravno porodica naći kod nas sobu koja im najviše odgovara. Uz sve navedeno, svaka soba ima i izlaz na privatnu terasu sa koje se pruža pogled na more i koja je savršeno mesto za prvu jutarnju kafu i druženje sa vama dragim osobama uz zaista spektakularan pogled na Jadran.

cene1

Cene u tabeli su na bazi polupansiona po osobi, po noćenju;
Doručak je švedski sto, večera 3-4 vrste jela po izboru sa predjelom i dezertom;
Postoji mogučnost i ručka uz doplatu od 6€ po danu, po osobi;
Deca do 4 godine gratis smeštaj, a za decu od 4 do 12 godina plaća se 50% od cene;
Za sva tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: pansion.toljic@gmail.com

sobaza2-15 sobaza2-24 sobaza2-33 sobaza4-3 sobaza4-11 sobaza4-21 apartman19 apartman35 apartman28 sobaza2-41 vila32 vila42 vila51

Petrovac


Petrovac je gradsko naselje u opštini Budva i predstavlja deo prelepe Budvanske Rivijere. Nalazi se blizini aerodroma u Tivtu (37 km) i aerodroma u Podgorici (45 km), kao i međunarodnih luka u Baru, Budvi i Kotoru.


Pročitajte više

Oblast Budva


Oblast Budva nalazi se na centralnom mestu crnogorskog primorja, okružena Bokom, Cetinjem i Barom. Budvanska rivijera se prostire u dužini od oko 25 km i zauzima središnji deo Crnogorskog primorja, površinom od 122 km². Zbog mnoštva uvala, peščanih žalova, rtova, ostrvaca i živopisnih naselja uz samu obalu, nazvana je „Rivijerom peščanih plaža“.


Pročitajte više
Pročitajte više - Petrovac Rent-A-Car - Petrovac Izleti/Ekskurzije - Petrovac
Ostavite komentar:

*Required