Hotel Vila Fontana :: Oblast Bar :: Čanj

Osnovni podaci

Ime: Hotel Vila Fontana

Vrsta: Vila

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Čanj, Oblast Bar

E-mail:
alter@vilafontana.rs

E-mail 2:
marko.novakovic@aol.com

Sajt:
www.vilafontana.rs

Telefon: +382 30 377 048 (CG broj)

Telefon: +381 11 2652 778 (SRB)

Mobilni: +382 69 243 334 (CG broj)
+381 63 375 839, (SRB)

Pogodnosti

Vila je smeštena na 200 metara od mora i plaže u Čanju
Do obližnje Kraljičine plaže saobraćaju taksi brodići
Organizovani transfer putnika sa železničke ili autobuske stanice
Nagrađivano zeleno okruženje, vrtne bašte i travnjaci
Hotelski restoran sa otvorenim terasama
Terasa za sunčanje
Muzički program tokom letnje sezone
Terase soba i studija sa garniturama za sedenje
Oko polovina terasa soba i svi studiji imaju pogled na more
Klima uređaj
Mini bar u sobama
Studiji imaju mini kuhinje
TV sa satelitskim kanalima
Usluge vešeraja
Obezbeđen besplatan parking prostor

Hotel Vila Fontana, Čanj slike i cene za smeštaj Crna Gora 2020

Hotel Vila Fontana nalazi se na samo 200 metara od plaže u jednom od najlepših delova Čanja. Udaljeni smo 5 km od Sutomora i 45 km od podgoričkog aerodroma. Odmah pored čanjske plaže je smeštena i Kraljičina plaža – jedna od najlepših na čitavoj crnogorskoj rivijeri. Do ove peščane plaže ne može se stići kopnom, već do nje veoma često saobraćaju mali taksi brodići. Cena karte za povratnu vožnju je 2€ za odrasle i 1€ za maišane.

Hotel Vila Fontana nosilac je nagrade za najlepše uređnje zelenih površina koju je našem smeštaju dodelila Turistička organizacija opštine Bar. Tako besprekorno uređeni travnjaci, egzotični oleanderi i aromatične mediteranske biljke čine boravak ovde autentičnim iskustvom. U okviru vile postoji i hotelski restoran za sve naše goste, sa lepim, natkrivenim terasama okrenutim ka moru.

Ovde ćete imati mogućnost izbora između šest vrsta jela za doručak i dva za ručak i večeru. Ukoliko želite da provedete dan na izletu van Čanja, mi ćemo vam pripremiti lanč pakete. Pravom uživanju i sunčanju namenjena je i velika, otvorena terasa vile sa raspoređenim ležaljkama. Ukoliko dolazite vozom ili autobusom, naš kombi će vas sačekati na stanici, a za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, obezbeđen je besplatan parking.

Soba za 2 osobe

Polovina svih naših soba namenjena je dvočlanim društvima, romantičnom letovanju u paru, roditeljima sa decom ili grupnim smeštajima. Ovih 20 klimatizovanih soba su lepo i funkcionalno uređene, pa će vam pružiti dosta mira, privatnosti i komfora. Opremljene su francuskim ležajem ili pojedinačnim krevetima, a natkasne i garderobni ormari omogućiće vam da se sasvim raskomotite i raspremite.

Sobe su razvedrene dekoracijama i laganim tkaninama, u sasvim svedenoj, neutralnoj paleti boja. Raspolažu svojim kupatilima sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, vaši peškiri biće menjani na svaka dva, a posteljina na svakih pet dana. Radi potpunog komfora na raspolaganju vam je i mini bar u svakoj sobi.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa satelitskim izborom kanala, a svoj dan započnite uz raznovrstan doručak ili da uživate u kafi na velikoj terasi za sunčanje. Sve naše sobe imaju i svoje balkone sa baštenskim garniturama, i dok polovina ima pogled ka moru, ostale su uronjene u zelenilo našeg dvorišta i uživaju u pogledu na brižljivo održavne vrtne bašte.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: alter@vilafontana.rs

Soba za 3 osobe

Za nerazdvojna tročlana društva ili male porodice namenjeno je 13 prostranih, funkcionalnih i svetlih soba. Klimatizovane, lepo uređene i opremljene nameštajem od prirodnih materijala, trokrevetne sobe pružiće vam sav komfor i mir neophodan da se sasvim opustite i uživate u svom odmoru.

Možete birati između soba sa tri sing kreveta ili soba koje sadrže francuski ležaj i jedan pojedinačni krevet, a natkasne, komode i garderobni orman svakako će vam omogućiti  da se sasvim lepo ovde raspremite i raskomotite. Sobe su razvedrene dekoracijama i laganim tkaninama, u svedenoj, neutralnoj paleti boja. Raspolažu svojim kupatilima sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, vaši peškiri biće menjani na svaka dva, a posteljina na svakih pet dana. Radi potpunog komfora na raspolaganju vam je i mini bar.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa satelitskim izborom kanala, a svoj dan započnite uz raznovrstan doručak ili uživajte u kafi na velikoj terasi za sunčanje. Vašem uživanju namenjeni su i lepi, u zelenilo bašte uronjeni balkoni od kojih polovina ima i panoramski pogled ka moru.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: alter@vilafontana.rs

Soba za 4 osobe

Za veća društva ili grupne smeštaje na letovanjima na raspolaganju su vam i naše tri najprostranije sobe. Klimatizovane, lepo uređene i opremljene nameštajem od prirodnih materijala, ove sobe pružiće vam sav komfor i mir neophodan da se sasvim opustite i uživate u odmoru.

Sobe su opremljene odvojenim krevetima, a natkasne, komode i garderobni orman svakako će vam omogućiti  da se sasvim raspremite i raskomotite. Sobe su razvedrene dekoracijama i laganim tkaninama, u sasvim svedenoj, neutralnoj paleti boja. Raspolažu svojim kupatilima sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, vaši peškiri biće menjani na svaka dva, a posteljina na svakih pet dana. Radi potpunog komfora tu je i mini bar.

Takođe, trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa satelitskim izborom kanala, a svoj dan započnite uz raznovrstan doručak ili uživajte u kafi na velikoj terasi za sunčanje. Sve sobe imaju svoje privatne balkone, savršene za uživanje u lepim večerima, sa pogledom na more, ili predivno uređene vrtne bašte naše vile.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: alter@vilafontana.rs

Studio za 3 osobe

Ukoliko putujete u krugu porodice ili sa malim detetom i želite malo više komfora i funkcionalnosti, na raspolaganju su vam i ova dva lepo uređena studija. Oni su svetli, prostrani i klimatizovani, opremljeni nameštajem od prirodnih materijala i u svedenoj paleti boja. Imaju francuski ležaj i jedan pojedinačni krevet, a natkasne, komode i garderobni ormari omogućiće vam da se sasvim raspremite i raskomotite.

Ono što ove studije izdvaja iz ponude su njihove male čajne kuhinje, pa tako ovde možete spremiti sebi kafu, podgrejati hranu za bebu ili čuvati sveže namirnice. Ipak, ova kuhinja nije predviđena za pripremu jela, što i nije nikakav problem, pošto će vaš boravak kod nas biti zasnovan na pansionskoj ishrani. Studiji raspolažu i svojim kupatilima sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, vaši peškiri biće menjani na svaka dva, a posteljina na svakih pet dana.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa satelitskim izborom kanala, a svoj dan započnite uz raznovrstan doručak ili uživajte u kafi na velikoj terasi za sunčanje. Oba studija imaju svoje privatne terase sa predivnim, panoramskim pogledom na more.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: alter@vilafontana.rs

Studio za 4 osobe

Naši najveći studiji su veoma komforni i imaju površinu od 29 m2, a namenjeni su prvenstveno udobnom porodičnom odmoru sa decom, ali i bliskim četvoročlanim društvima. Svetli su, prostrani i klimatizovani, opremljeni nameštajem od prirodnih materijala i u svedenoj paleti boja. Imaju jedan francuski ležaj i dva pojedinačna kreveta, a natkasne, komode i garderobni ormar omogućiće vam da se sasvim raspremite i raskomotite.

Ono što ove studije izdvaja iz ponude su njihove male čajne kuhinje, pa tako ovde možete spremiti sebi kafu, podgrejati hranu za bebu ili čuvati sveže namirnice. Ipak, ova kuhinja nije predviđena za pripremu jela, što i nije nikakav problem, pošto će vaš boravak kod nas biti zasnovan na pansionskoj ishrani. Studiji raspolažu i svojim kupatilima sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, vaši peškiri biće menjani na svaka dva, a posteljina na svakih pet dana.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa satelitskim izborom kanala, a svoj dan započnite uz raznovrstan doručak ili uživajte u kafi na velikoj terasi za sunčanje. Vašem uživanju namenjeni su i lepi balkoni uronjeni u zelenilo našeg vrta, sa kojih se pruža divan, panoramski pogeld na more.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: alter@vilafontana.rs

Hotel Vila Fontana

vila1 vila2 vila3 vila4 vila5

Čanj


Čanj (Biserna obala) važi za najprijatniji deo Barske rivijere, udaljen od Bara svega 13km. Ušuškan je između Jadranskog mora i Skadarskog jezera, a u njegovom zaleđu nalaze se planinski masivi i brda. Prvi  stanovnici naselili su Čanj u XVI veku, to su bili pripadnici kolhidskog plemena Čani, o čemu svedoče pronađene bronzane sekire.


Pročitajte više

Oblast Bar


Oblast Bar se nalazi na jugu Crne Gore između Jadranskog mora i Skadarskog jezera. Površina oblasti Bar iznosi 506 km², a sa delom koji zahvata vodenu površinu Skadarskog jezera (sa barske strane), iznosi ukupno 633 km². Centralni deo barskog područja predstavlja planinski masiv Rumije (najviši vrh 1595 metara) sa Sozinom (971 metara), Sutormanom (1185 m) i Lišinjom (1353 metara), koji ima dinarski pravac pružanja i čini prirodnu granicu izmedju Jadranskog mora i Skadarskog jezera.


Pročitajte višePročitajte više - Čanj Rent-A-Car - Čanj Izleti/Ekskurzije - Čanj
Ostavite komentar:

*Required