Hotel Komovi :: Kontinentalna Crna Gora :: Andrijevica

Osnovni podaci

Ime: Hotel Komovi

Vrsta: Hotel

Rejting: (***)3 Zvezdice

Grad: Andrijevica, Kontinentalna Crna Gora

E-mail:
hotelkomovi@gmail.com

Sajt:
www.hotelkomovi.com

Telefon: +382 51 243 016 (Recepcija)

Mobilni: +382 69 470 769 (Menadžment)

Pogodnosti

Lokacija hotela je idealna za planinare i ljubitelje rekreacije u prirodi
Sef
Parking
Spoljnji rekreativni prostor
Restoran
Sala za konferencije
TV sa satelitskim kanalima
Telefon
Wi-Fi interneta

Hotel Komovi, Andrijevica slike i cene za smeštaj Crna Gora 2019

Dobrodošli u hotel Komovi koji već više od 50 godina svojim posetiocima pruža gostoprimstvo uz kvalitetne usluge i sadržaje. Budući da se nalazi u gradiću Andrijevica, u Limskoj kotlini, okružen planinama Komovima, Bjelasicom i Prokletijama, njegova lokacija je idealna za planinare i ljubitelje rekreacije u prirodi.

Ukupan hotelski smeštajni kapacitet od 100 ležaja raspoređen je na 42 sobe i 1 apartman. Sobe su jednokrevetne ili dvokrevetne, sa mogućnošću dodavanja još jednog ležaja.

Gostima su na raspolaganju sef, hotelski parking, kao i spoljnji rekreativni prostor. Svoje poslovanje hotel Komovi bazira na razvoju planinarskog, sportsko-rekreativnog, seminarskog, katunskog, rafting i lovačko-ribolovnog turizma.

Restoran i sala za konferencije

Ovaj renomirani hotel planinskog tipa raspolaže sa restoranskom salom i kaminom, zatim konferencijskom salom, aperitiv barom, kafanom, salom za poslovne sastanke, letnjom baštom, a obezbeđeni su i svi uslovi za održavanje svadbi i drugih veselja.

restoran1 restoran2

Sportski kompleks hotela Komovi

Sportski kompleks hotela Komovi namenjen je pripremi profesionalnih sportista i rekreativcima. Udaljen je svega 500m od hotela, a u okviru njega se nalazi fudbalski stadion sa prirodnom travom, pomoćni stadion, teniski tereni i teretana. Nalazi se na svega 780m nadmorske visine u planinskom klimatskom pojasu, pa je idealan za sportske pripreme.

fudbal2 fudbal1

Soba za 1 osobu

Ukupno postoje dve sobe namenjene jednoj osobi u hotelu Komovi. One pružaju sasvim dovoljno komfora za ugodan boravak. Od sadržaja tu su, TV sa satelitskim kanalima, telefon, kao i mogućnost korišćenja Wi-Fi interneta.

Takođe, možete naručiti i buđenje pozivom. Iz soba se pruža pogled na prelepu prirodu koja ih okružuje. Higijena je na vrhunskom nivou, i njoj se poklanja posebna pažnja. Kupatila su opremljena sa tuš kabinama, fenom i pratećim sredstvima za higijenu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: hotelkomovi@gmail.com

soba1 soba2

Soba za 2 osobe

Hotel raspolaže sa ukupno 40 soba idealnih za dve osobe, gde postoji mogućnost dodavanja još jednog kreveta za trećeg gosta. Sobe u osnovi imaju ili bračni krevet ili dva odvojena.

Od sadržaja tu su: TV sa satelitskim kanalima, telefon, radni sto, kao i mogućnost korišćenja Wi-Fi interneta. Takođe, možete naručiti i buđenje pozivom. Iz soba se pruža pogled na prelepu prirodu koja ih okružuje. Higijena je na vrhunskom nivou, i njoj se poklanja posebna pažnja. Kupatila su opremljena sa tuš kabinama, fenom i pratećim sredstvima za higijenu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: hotelkomovi@gmail.com

soba3 soba4

Apartman za 6 osoba

Ovaj veliki i prostrani apartman preporučujemo za potpuni užitak. Postoji samo jedan u hotelu, a sastoji se od dve spavaće sobe sa prostranim dnevnim boravkom i kupatilom. Sa balkona se pruža pogled na baštu hotela i centar grada. Maksimalan broj gostiju u apartmanu je 6 osoba.

Od sadržaja apartman ima: minibar/frižider, TV LCD 32″ sa satelitskim programima, DVD/CD plejer, telefon, radni sto, a na raspolaganju će vam biti i besplatan bežični internet, kao i usluga buđenja pozivom. Higijena u apartmanu je na vrhunskom nivou, i njoj se poklanja posebna pažnja. Kupatilo je opremljeno sa tuš kabinom, fenom i pratećim sredstvima za higijenu, peškirima, kupkama i šamponima.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: hotelkomovi@gmail.com

soba5 soba6

Andrijevica


Na raskršću planinskih uzvišenja – Bjelasice, Komova i Prokletija, Andrijevica na jedinstven način predstavlja živopisni predeo koji veže ove masive. Andrijevica se nalazi u severoistočnom delu Crne Gore, na nadmorskoj visini od 740 metara. Neponovljivi pejzaži netaknute prirode ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Ovo je relativno mlado naselje, ali je teritorija opštine oduvek bila prostor ljudskog delovanja i privrednih aktivnosti.


Pročitajte više

Kontinentalna Crna Gora


U Kontinentalnoj Crnoj Gori se nalazi najduža crnogorska reka Tara, dugačka 144 km. Ona je oblikovala Kanjon Tare koji je dubine od oko 1300 metara, i najdublji je u Evropi i drugi po dubini u svetu. Ovo je pretežno planinska oblast, sa malim ravnim platoima, koji se nalaze na nivou 1400 – 1700 metra nadmorske visine i smjenjuju se sa veličanstvenimvrhovima, čija visina dostiže do 2000 i više metara.


Pročitajte višePročitajte više - Andrijevica Rent-A-Car - Andrijevica Izleti/Ekskurzije - Andrijevica
Ostavite komentar:

*Required