Hotel Barakuda :: Oblast Ulcinj :: Kruče

Osnovni podaci

Ime: Hotel Barakuda

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kruče, Oblast Ulcinj

E-mail:
info@barakuda.me

Sajt:
www.barakuda.me

Telefon: +382 30 458 261

Mobilni: +382 68 401 801
+382 69 025 171

Pogodnosti

Hotel je smešten na samoj obali mora
Privatna plaža
2 kilometra od Utjehe
Hotelski restoran sa dve sale (50 i 100 mesta)
Velika terasa (60 mesta)
Boravak na bazi doručka ili polupansiona
Svi apartmani imaju terase sa pogledom na more
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan Wi-Fi
Obezbeđen besplatan parking

Hotel Barakuda, Kruče slike i cene za smeštaj Crna Gora 2020

Na samoj obali mora u uvali Kruče, nalazi se Hotel Barakuda, gde će vam na samo nekoliko koraka biti izvrsno uređena, privatna plaža. Nalazimo se u predivnoj prirodi Utjehe, 3 kilometra od plaže Bušat i 10-ak minuta vožnje od Dobrih Voda.

Hotelski restoran ima dve velike sale koje su pogodne i za intimnija okupljanja, porodične proslave ili velika slavlja. Naša velika terasa ima predivan pogled na more u kom možete uživati uz jutarnju kaficu i doručak. Vaš boravak u Hotelu Barakuda može biti zasnovan na doručku ili polupansionu, dok u “a la carte“ ponudi možete uživati tokom čitavog dana.

Uz sve navedeno, Hotel Barakuda lociran je na izvrsnom mestu za obilazak divlje prirode juga Crne Gore – od Ade Bojane, Velike Plaže i Ulcinja, preko Skadarskog jezera i Bara, sve do Petrovca i Budve. Za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, obezbeđen je i besplatan parking.

Apartman za 2 osobe

Lepi i prozračni, ovi apartmani su namenjeni idealnom romantičnom putovanju kada želite da uživate u svakom trenutku odmora. U Hotelu Barakuda na raspolaganju vam je pet apartmana opremljenih francuskim ležajevima te natkasnama i lepim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili.

Svi oni imaju mali dnevni boravak sa foteljom ili sofom koja se može razmestiti, pa mogu biti dobar izbor i za manje porodice ili bliska, mlađa društva. Vaš boravak kod nas biće zasnovan na doručku, a možete se opredeliti i za polupansion, dok u našem restoranu možete uživati u specijalitetima, osveženju i poslasticama na samoj plaži ili na terasi sa pogledom na more. Takođe, apartmani imaju svoja velika, privatna kupatila sa zastakljenim tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom, peškirima i kozmetikom.

Za poneki film ili utakmicu, tu je TV sa kablovskim kanalima, dok je za brzu komunikaciju i omiljene društvene mreže obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija. Privatna plaža sa suncobranima i ležaljkama nalazi se ispred hotela, a svi apartmani imaju i svoje terase sa fenomenalnim pogledom na more.

cene

Cene u tabeli, su izražene po osobi;
Deca do 2 godine GRATIS;
Deca od 3 do 12 godina ostvaruju 50% popusta;
Deca od 12 do 16 godina ostvaruju 30% popusta;
Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejlom: info@barakuda.me 

apartmanza2-1 apartmanza2-2 apartmanza2-3 apartmanza2-4

Apartman za 3 osobe

Ova tri veća apartmana namenjena su odmoru porodica sa decom ili bliskim tročlanim društvima. Svi su opremljeni francuskim ležajevima, te natkasnama i lepim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Apartmani imaju mali dnevni boravak sa foteljom ili sofom koja se može razmestiti kao dodatni ležaj za još jednu odraslu osobu.

Vaš boravak kod nas biće zasnovan na doručku, a možete se opredeliti i za polupansion, dok u našem restoranu možete uživati u specijalitetima, osveženju i poslasticama na samoj plaži ili na terasi sa pogledom na more. Sastavni deo svakog apartmana je i privatno kupatilo sa zastakljenom tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, peškirima i kozmetikom.

Za omiljeni film ili utakmicu, tu je TV sa kablovskim kanalima, dok je za brzu komunikaciju i društvene mreže obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija. Lepe terase ovih apartmaan imaju pogled na more i zaliv.

cene

Cene u tabeli, su izražene po osobi;
Deca do 2 godine GRATIS;
Deca od 3 do 12 godina ostvaruju 50% popusta;
Deca od 12 do 16 godina ostvaruju 30% popusta;
Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejlom: info@barakuda.me 

apartmanza3-1 apartmanza3-2 apartmanza3-3

Master apartman za 4-5 osoba

Naši najveći apartamani namenjeni su porodicama sa decom ili društvima koja žele da uživaju u zajedničkom letovanju uz privatnu plažu i atraktivnu prirodnu okolinu. Svi su prostrani i lepo uređeni, kako bi vam pružili komfor i udobnost. Opremljeni su pojedinačnim krevetima ili francuskim ležajevima, kao i kombinacijom fotelja i garnitura za sedenje koje se mogu razmestiti kao dodatni ležajevi za još dve ili tri odrasle osobe.

Vaš boravak kod nas biće zasnovan na doručku, a možete se opredeliti i za polupansion, dok u našem restoranu možete uživati u specijalitetima, osveženju i poslasticama na samoj plaži ili na terasi restorana sa pogledom na more. Sastavni deo svakog apartmana je i privatno kupatilo sa zastakljenom tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, peškirima i kozmetikom.

Za omiljeni film ili utakmicu, tu je TV sa kablovskim kanalima, dok je za brzu komunikaciju i društvene mreže obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija. Ovi veliki apartmani imaju i svoje predivne terase sa pogledom na zaliv i morsku pučinu.

cene

Cene u tabeli, su izražene po osobi;
Deca do 2 godine GRATIS;
Deca od 3 do 12 godina ostvaruju 50% popusta;
Deca od 12 do 16 godina ostvaruju 30% popusta;
Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejlom: info@barakuda.me 

apartmanza4-1 apartmanza4-2 apartmanza4-3

Hotel Barakuda

vila1 vila2 vila3 vila4

Restoran Barakuda

restoran2 restoran1 restoran7

Kruče


Kruče su malo i relativno nepoznato mesto na pola puta od Bara do Ulcinja, i deo su Ulcinjske rivijere. Poslednjih godina Kruče postaju sve zanimljivije gostima koji su u potrazi za skrivenim, divljim lepotama Crnogorskog primorja i donedavno ovde je bilo tek nekoliko vikendica. Malo stariji meštani rekli bi vam da su Kruče, u stvari ime za nekoliko manjih i većih kamenitih uvala u čijem su se zaleđu onda, kao pečurke, pojavili crvenkasti krovovi nekada skromnih, a danas sve raskošnijih kuća i vila.


Pročitajte više

Oblast Ulcinj


Ulcinjskoj oblasti je priroda dala sve, jedno od nejlepših mesta na Mediteranu, čarobno mesto duge istorije, turistički raj koji se nalazi na krajnjem jugu Crne Gore. Nalazi se izmedju basena Jadranskog mora i Skadarskog jezera i leži na ivici subtropske zone Evropskog Mediterana i ima jadransku varijantu mediteranske klime i subtropske vegetacije.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kruče Rent-A-Car - Kruče Izleti/Ekskurzije - Kruče
Ostavite komentar:

*Required