Apartmani Vila Bjelasica :: Kontinentalna Crna Gora :: Bjelasica

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Vila Bjelasica

Vrsta: Apartmani

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Bjelasica, Kontinentalna Crna Gora

E-mail:
vila.bjelasica@gmail.com

Sajt:
www.rentavila.me

Telefon: +382 67 460 122

Pogodnosti

Terasa sa pogledom na planinu i reku
Roštilj u dvorištu
Mini SPA (đakuzi, sauna, tuš kabina)
Sala sa fitness spravama i bilijarom
Potpuno opremljena kuhinja
Kamin u dnevnom boravku
LCD TV sa satelitskim i kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Grejanje
Besplatan parking

Apartmani Vila Bjelasica, Bjelasica slike i cene za smeštaj Crna Gora 2019

Apartmani Vila Bjelasica je kompleks koji se sastoji od luksuzno opremljene i prostrane vile, površine 270m2 i lepo sređene, prijatne brvnare, površine 80m2. Kompleks se nalazi u Kolašinu, na prelepoj planini Bjelasici. Ovde ćete biti u prilici da se divite prirodnim lepotama i njenim izvanrednim čarima, a u našem kompleksu da, pored udobnog smeštaja, uživate u sasvim opuštenoj atmosferi i zabavnim sadržajima.

Vila i brvnara se nalaze jedna pored druge, na 3km udaljenosti od centra Kolašina i na 5km od skijališta. Preko puta se nalazi restoran nacionalne ishrane, Savardak, a u neposrednoj blizini postoji još jedan restoran. Najbliža prehrambena prodavnica udaljena je 1km.

Apartmani Vila Bjelasica

Apartmani Vila Bjelasica je luksuzno uređena, udobna vila, koja se prostire na dva nezavisna nivoa i može se izdavati bilo po nivoima, bilo u celosti. Okružena je prelepom prirodom, sa pogledom na reku i šume. Dvorište vile sadrži roštilj gde naši gosti mogu pripremati svoje omiljene specijalitete. U sklopu vile postoji posebna prostorija za odlaganje skija i skijaške opreme, a posetiocima koji dolaze svojim automobilima besplatan parking je obezbeđen.

Apartman za 4 osobe – I nivo

U sklopu vile Bjelasica postoji jedan veoma ukusno opremljen apartman za 4 osobe, idealan za smeštaj veće porodice, dva para ili grupe prijatelja koji su odlučili da zajedno uživaju u divotama ove izuzetne planine. Smešten je u prizemlju i čini ga spavaća soba sa bračnim krevetom, u prelepom planinskom ambijentu.

U dnevnom boravku smeštena su, uz klub stočić i komodu, dva kauča, koja će noću predstavljati udoban ležaj za još dve osobe. Sastavni deo dnevne sobe je i kamin, koji će zimi gostima ovog apartmana omogućiti poseban doživljaj. Tu je i trpezarija, a potpuno opremljena kuhinja sadrži sudoperu, frižider, šporet sa rernom i ringlama, mašinu za pranje sudova, električni čajnik, toster, kao i svo ostalo posuđe i pribor neophodan za pripremu obroka i obedovanje. Kupatilo je veoma uredno sa tuš kabinom, bideom i peškirima.

Pored terase sa garniturom za sedenje i prelepim pogledom na reku i okolnu šumu, ovaj apartman krije još jedno iznenađenje za svoje posetioce, a to je svojevrsni, privatni mini SPA centar, koji se sastoji od ugradnog đakuzija za 4 osobe, saune i tuš kabine. Prijatne časove gosti ovog apartmana mogu provoditi uz mnogobrojne programe na satelitskim ili kablovskim kanalima, gledajući svoje omiljene filmove na DVD plejeru, slušajući omiljenu muziku na CD plejeru ili u nekom od sadržaja omogućenog korišćenjem besplatnog bežičnog interneta. Grejanje će naravno, tokom hladnih meseci obezbediti prijatnu temperaturu u svim prostorijama.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vila.bjelasica@gmail.com

Apartman za 11 osoba – II nivo

Drugi nivo vile Bjelasica idealan je za smeštaj veće grupe prijatelja ili grupe parova, koji su rešili da svoj dragoceni, bilo zimski ili letnji odmor provedu uživajući na čistom vazduhu i okrepljujućoj prirodi. Drugi nivo vile ima ukupnu površinu od 220m2, i prostire se na 3 sprata.

Na prvom spratu smeštena je zajednička dnevna soba, u kojoj gosti, pored toga što mogu da uživaju u kablovskim ili satelitskim kanalima na TV-u, sa ravnim ekranom, PC-računaru, uz štampač, mogu i da se druže, razgovaraju i zabavljaju uz kamin. Na udobnim sofama u dnevnoj sobi mogu se smestiti 5 osoba.

Pored dnevne sobe, na prvom spratu se nalazi i potpuno opremljena kuhinja koja sadrži sudoperu, frižider, šporet sa rernom i ringlama, električni čajnik, kao i svo ostalo posuđe i pribor neophodan za pripremu obroka i obedovanje, kao i trpezariju. Tu je i terasa sa fantastičnim pogledom na divne planinske pejzaže.

Na drugom spratu se nalaze četiri spavaće sobe, i to jedna četvorokrevetna, jedna trokrevetna i dve dvokrevetne, uglavnom sa bračnim krevetima, obučenim u lepu i kvalitetnu posteljinu. Sve sobe su površine 25m2, prijatnog i lepog enterijera, sa noćnim stočićima, lampama i dovoljno mesta za odlaganje garderobe. U sklopu svake se, takođe nalazi i moderno kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu i peškirima. Pored toga, svaka soba ima ravni TV ekran sa satelitskim i kablovskim kanalima, DVD plejer, pristup besplatnom bežičnom internetu i terasu sa fantastičnim pogledom na okruženje.

Na trećem spratu nalazi se posebna poslastica za njene goste, koji ne žele ni za trenutak da propuste rad na zdravom telu i zdravom duhu – sprave za fitness, kao i za one koji će ceniti zajedničke trenutke zabave sa svojim prijateljima, provodeći ih u prijateljskom takmičenju u bilijaru.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vila.bjelasica@gmail.com

Brvnara za 10 osoba

Uređena u tradicionalnom planinskom stilu, brvnara površine 90m2, okružena prelepom prirodom, sa pogledom na reku i šume, predstavljaće idealno mesto za boravak grupe prijatelja ili nekoliko porodica koje su poželele da podele dragocene trenutke svog odmora.

Dnevna soba sa udobnim ambijentom, uglavnom od drveta sadrži kauče koji tokom noći mogu udobno ugostiti dve osobe. Tu je i drvorezani klub stočić, udobne fotelja i mala trpezarija. U sklopu dnevnog boravka takođe se nalazi i kuhinja koja sadrži sudoperu, frižider, šporet sa rernom i ringlama, mašinu za pranje sudova, električni čajnik, aparat za kafu, toster, kao i ostalo posuđe i pribor neophodan za pripremu obroka i obedovanje. U prizemlju se takođe nalazi i moderno kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu i peškirima.

Na spratu postoje tri spavaće sobe i to dve dvokrevetne i jedna četvorokrevetna. Sve su ukusno uređene, sa kvalitetnom posteljinom, i dovoljno prostora za odlaganje garderobe.

Gostima brvnare na raspolaganju su satelitski i kablovski kanali u kojima mogu uživati na TV-u sa ravnim ekranom, DVD plejer, kao i sadržaji čije korišćenje omogućava besplatni bežični internet koji im je takođe na raspolaganju. U sklopu brvnare nalazi se i veš mašina koja će gostima unekoliko učiniti boravak na planini još udobnijim.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vila.bjelasica@gmail.com

brvnara1

Video prezentacija smeštaja Vila Bjelasica

Bjelasica


Leti se zeleni, a zimi beli, Bjelasica je planinska lepotica smeštena u samom srcu Crne Gore. Između reka Tare i Lima, Ravne Rijeke i Drčke reke, okružena brojnim visokim planinama sa svih strana, smatra se jednom od najlepših planina u čitavoj zemlji. Pripada opštinama Kolašin, Mojkovac, Bijelo Polje, Berane i Andrijevica. Planina je vulkanskog porekla, izuzetno je prohodna, a njen masiv je približno kružnog oblika, obima oko 30km. Bjelasica ima čak 10 vrhova koji su viši od 2000 metara nadmorske visine, a najviši vrh je Crna glava, visok 2.139 metara.


Pročitajte više

Kontinentalna Crna Gora


U Kontinentalnoj Crnoj Gori se nalazi najduža crnogorska reka Tara, dugačka 144 km. Ona je oblikovala Kanjon Tare koji je dubine od oko 1300 metara, i najdublji je u Evropi i drugi po dubini u svetu. Ovo je pretežno planinska oblast, sa malim ravnim platoima, koji se nalaze na nivou 1400 – 1700 metra nadmorske visine i smjenjuju se sa veličanstvenimvrhovima, čija visina dostiže do 2000 i više metara.


Pročitajte višePročitajte više - Bjelasica Rent-A-Car - Bjelasica Izleti/Ekskurzije - Bjelasica
Ostavite komentar:

*Required