Apartmani Nikšić :: Boka Kotorska :: Igalo

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Nikšić

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Igalo, Boka Kotorska

E-mail:
niksic-dzevad@t-online.de

Sajt:
www.apartmani-niksic.com

Telefon: +382 31 332 046

Telefon: +49 177 63365 62

Mobilni: +382 69 735 110

Pogodnosti

Kompleks je 400 metara od najbliže plaže
Zajedničko dvorište
Zajednička terasa sa garniturom za sedenje
Svaka smeštajna jedinica ima terasu (ili s pogledom na more ili na okolinu)
Zajednička kuhinja (za 3 apartmana): frižider, ringle, električni čajnik
SAT LCD TV
Klima uređaj
Besplatan parking
Besplatan bežični internet

Apartmani Nikšić, Igalo slike i cene za smeštaj Crna Gora 2018

Apartmani Nikšić nalaze se u blizini centra predivnog Igala, mesta pogodnog za svakojake, nezaboravne letnje avanture. Herceg Novi je udaljena samo 4.5km, a najbliža plaža i šetalište su na samo 400m udaljenosti od našeg objekta.

Kompleks apartmana Nikšić okružuje prostrano dvorište, sa velikom travnatom površinom, savršenom za dobacivanje loptom ili igranje frizbijem, kao i nezaobilazno mediteransko rastinje.

Iz svakog ugla dvorišta gosti Apartmana Nikšić moći će da uživaju u predivnom pogledu na lepi plavi Jadran, a veliki balkon sa garniturama za sedenje su takođe savršena mesta za to. Uz sve to, uskoro je u planu i izgradnja bazena, koji će svakako biti jedan razlog više da nas posetite. Ukoliko kod nas dođete svojim kolima, besplatan parking je obezbeđen gostima svakog apartmana zasebno.

Soba za 2 osobe

U okviru Apartmana Nikšić nalaze se četiri dvokrevetne sobe, idealnih da ugoste par željan dobrog provoda i kvalitetnog odmora ili pak male porodice, budući da postoji mogućnost postavljanja dečjeg kreveca u kome će spokojno spavati detence do 3 godine.

U svakoj sobi se, pored luksuznog bračnog kreveta obučenog u finu posteljinu, nalazi i noćni stočić sa lampom, garderober, u koji je uključen i sef za odlaganje dragocenosti. Sve sobe su klimatizovane, tako da će temperatura tokom vrelih letnjih dana biti prijatna. U sklopu svake sobe postoji i moderno uređeno i opremljeno kupatilo, koje sadrži tuš kabinu i peškire. Gostima dvokrevetnih soba na raspolaganju je i zajednička čajna kuhinja, opremljena svim elementima neophodnim za pripremu napitaka, doručka i drugih isključivo laganih jela. Predviđeno je da gosti triju apartmana koriste jednu kuhinju.

Takođe, naši gosti se mogu opuštati uz neki od mnogobrojnih kanala na satelitskoj televiziji sa LCD ekranom, ili pak uživati u nekom od sadržaja koji omogućava korišćenje besplatnog bežičnog interneta. Sve sobe imaju terasu, od kojih dve imaju zaista fantastičan pogled na more, koji je sam po sebi dovoljan da svako jutro i veče učini posebnim i nezaboravnim, dok druge dve gledaju na prijatnu okolinu našeg kompleksa.

 Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: niksic-dzevad@t-online.de

sobaza2-1nova sobaza2-2nova

Soba za 3 osobe (2+1)

U okviru apartmana Nikšić nalaze se dve moderno uređene sobe, idealne za boravak parova željnih dobrog provoda i kvalitetnog odmora ili manje porodice, budući da postoji mogućnost postavljanja pomoćnog ležaja.

U obe sobe se, pored luksuznog bračnog kreveta obučenog u finu posteljinu, nalazi i noćni stočić sa lampom, garderober, u koji je uključen i sef za odlaganje dragocenosti. Sve sobe su klimatizovane, tako da će temperatura tokom vrelih letnjih dana biti prijatna. U sklopu svake sobe postoji i lepo uređeno i opremljeno kupatilo, koje sadrži tuš kabinu i peškire. Gostima soba na raspolaganju je i zajednička čajna kuhinja, opremljena svim elementima neophodnim za pripremu napitaka, doručka i slično. Predviđeno je da gosti triju apartmana koriste jednu.

Tu je i zabava uz neki od mnogobrojnih kanala na satelitskoj televiziji sa LCD ekranom, a takođe kod nas možete koristiti i besplatan bežični internet. Obe sobe imaju terasu koje gledaju na prijatnu okolinu naših apartmana.

 Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: niksic-dzevad@t-online.de

sobaza3-1 sobaza3-2 sobaza3-3 sobaza3-4 sobaza3-5

Soba za 4 osobe (2+2)

Jedna moderno i lepo uređena soba, idealna je za boravak roditelja sa decom, budući da pored bračnog kreveta ima i dva pomoćna ležaja. U sobi se, pored ovog luksuznog bračnog kreveta obučenog u finu posteljinu, nalazi i noćni stočić sa lampom, garderober, u koji je uključen i sef za odlaganje dragocenosti. Soba je klimatizovana, tako da će temperatura tokom vrelih letnjih dana biti veoma prijatna, a tu je i lepo uređeno i opremljeno kupatilo, koje sadrži tuš kabinu i peškire.

Gostima je na raspolaganju i zajednička čajna kuhinja, opremljena svim elementima neophodnim za pripremu napitaka, doručka i slično. Predviđeno je da gosti triju apartmana koriste jednu. Vreme provedeno u sobi možete ispuniti gledajući neki od mnogobrojnih kanala na satelitskoj televiziji sa LCD ekranom, ili uživati u nekom od sadržaja koji omogućava korišćenje besplatnog bežičnog interneta.

Ova soba ima terasu sa zaista fantastičnim pogledom na more, koji je sam po sebi dovoljan da svako jutro i veče učini posebnim i nezaboravnim.

 Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: niksic-dzevad@t-online.de

sobaza4-1 sobaza4-2 sobaza4-3 sobaza4-4 sobaza4-5
sobaza4-1nova sobaza4-2nova sobaza4-3nova

 

Zajednička kuhinja

Gostima dvokrevetnih soba na raspolaganju je i zajednička čajna kuhinja, opremljena svim elementima neophodnim za pripremu napitaka, doručka i drugih isključivo laganih jela. Predviđeno je da gosti triju apartmana koriste jednu kuhinju.

 kuhinjanova1 kuhinjanova2 kuhinjanova3

Igalo


Letovalište Igalo je pre svega čuveno banjsko lečilište sa lekovitim blatom i izvorima radioaktivne vode. Poznato je i po neeksploatisanoj mineralnoj vodi nazvanoj „Igaljka“. Inače, Igalo se nalazi na ulazu u Bokokotorski zaliv, u ravnici sa zapadne strane u odnosu na centar Herceg Novog i praktično je deo ovog grada.


Pročitajte više

Boka Kotorska


Boka Kotorska je oblast u jugozapadnom delu Crne Gore, i nalazi se u blizini granice sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom. Poznata je po svom kratkom nazivu “Boka“, ili “Nevjesta Jadrana“. Pretpostavlja se da ime Boka potiče od italijanske reči “bocca“ što u prevodu znači usta ili otvor.


Pročitajte više
Pročitajte više - Igalo Rent-A-Car - Igalo Izleti/Ekskurzije - Igalo
Ostavite komentar:

*Required