Apartmani Nikmil :: Oblast Bar :: Šušanj

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Nikmil

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Šušanj, Oblast Bar

E-mail:
markovicmilos076@gmail.com

Telefon: +382 68 315123 Viber, WhatsUp

Pogodnosti

Na samo 300 metara od plaže

Pogled na more

Velika terasa sa pogledom na more

Roštilj

Besplatan Wi-Fi

SAT TV

U potpunosti opremljena kuhinja

Apartmani Nikmil, Šušanj slike i cene za smeštaj Crna Gora 2020

Apartmani Nikmil nalaze se u mestu Šušanj, na odličnoj lokaciji, svega 300 metara od mora, odnosno poznate plaže Žukotrlica, koja nudi brojne sadržaje za lep i bezbrižan dan proveden na obali. U blizini nas se nalazi i veliki broj restorana na samoj plaži, odnosno šetalištu uz plažu. Tu je i nekoliko plažnih barova sa svim vrstama jela po pristupačnoj ceni. Šetalište uz plažu je povezano sa gradskim šetalištem koje se proteže od početka Šušnja uz samu plažu pa sve do luke. U blizini su i sportski tereni, kao i autobuska stanica, dok je centar Bara, sa svim pogodnostima koje nudi na 1,4 km, pa će vam svi neophodni sadržaji na letnjem odmoru biti praktično na dohvat ruke.

Na krovu Apartmana Nikmil nalazi se velika zajednička terasa sa pogledom na more opremljena ležaljkama, suncobranima i velikim roštiljem koji gosti mogu koristiti u svakom trenutku za pripremu jela po želji. Uz sve ovo, tu je i rashladna vitrina gde se sami možete poslužiti hladnim pićem, a sve je začinjeno prelepim panoramskim pogledom na grad Bar, more i okolinu.

Apartman 1 za 3 osobe

Apartman 2 za 3 osobe

5

Apartman 3 za 3 osobe

Apartman 4 za 4 osobe

Apartman 5 za 6 osoba

Apartmani Nikmil

Svi Apartmani Nikmil su klimatizovani, pokriveni besplatnim Wi-Fi internetom, a nude i TV sa kablovskim kanalima. Kuhinja svakog od apartmana je kompletno opremljena, voda je na raspolaganju 24 h, a takođe obezbeđeno je i parking mesto za sve koji dolaze svojim kolima.

Svi apartmani imaju zaseban ulaz, a apartmani 2, 3, 4 i 5 poseduju peglu i dasku za peglanje za goste, kao i fenove za kosu u kupatilima. Takođe, ako dolazite autobusom ili vozom sačekaćemo vas na autobuskoj ili železničkoj stanici i besplatno prevesti do naših apartmana, a ako ste na put krenuli avionom i stižete u Tivat možemo vas tu sačekati (cena je 45 eura), ili doći po vas u na podgorički aerodrom (cena 40 eura).

1

Šušanj


Šušanj je malo turističko mesto, nalazi se na obali Jadrana između Sutomora i Bara. Predstavlja politički, saobraćajni, sportski i turistički centar južnojadranskog primorja. Ima odličnu saobraćajnu mrežu, što je svakako jedna od njegovih prednosti. Pretpostavlja se da mesto nosi naziv po toponimu koji je ovamo prenešen iz Priobalja, a koji je na starim kartama upisan kao Sušica. Iz te reči izvedena je Sušanj i najzad Šušanj.

 


Pročitajte više

Oblast Bar


Oblast Bar se nalazi na jugu Crne Gore između Jadranskog mora i Skadarskog jezera. Površina oblasti Bar iznosi 506 km², a sa delom koji zahvata vodenu površinu Skadarskog jezera (sa barske strane), iznosi ukupno 633 km². Centralni deo barskog područja predstavlja planinski masiv Rumije (najviši vrh 1595 metara) sa Sozinom (971 metara), Sutormanom (1185 m) i Lišinjom (1353 metara), koji ima dinarski pravac pružanja i čini prirodnu granicu izmedju Jadranskog mora i Skadarskog jezera.


Pročitajte više
Pročitajte više - Šušanj Rent-A-Car - Šušanj Izleti/Ekskurzije - Šušanj
Ostavite komentar:

*Required