Apartmani Deković :: Boka Kotorska :: Donja Lastva

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Deković

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Donja Lastva, Boka Kotorska

E-mail:
apartmani.dekovic@gmail.com

Sajt:
www.dekovici.wordpress.com

Telefon: +382 32 684 689

Mobilni: +382 67319055
+382 69 230 783

Pogodnosti

Kompleks se nalazi na 20 metara od mora i plaže
1 kilometar od centra Tivta
Dvorište sa zelenilom
Vrtna terasa sa ozidanim roštiljem
Organizovanje izleta po Boki i različitih aktivnosti
Klima uređaj
Terase sa pogledom na more
Odlično opremljene kuhinje
TV
Besplatni privatni parking

Apartmani Deković, Donja Lastva slike i cene za smeštaj Crna Gora 2019

Apartmani Deković udaljeni su samo 20 metara od mora, smešteni u predivnom bokeljskom gradiću Donja Lastva. Tek 1 kilometar deli nas od centra Tivta i 2 kilometra od Lepetana – velike trajektne luke koja skraćuje put oko čitavog zaliva. Svega 10-15 minuta šetnje dovoljno je da stignete do poslovnog, živog centra Tivta, a naši apartmani udaljeni su taman dovoljno kako bi predivna prirodna okolina i mir bili sasvim očuvani.

Tradicionalna kuća u kojoj se nalaze Apartmani Deković odlikuje se starim principima gradnje, debelim zidovima i kamenom fasadom, a okružena je i svojim privatnim dvorištem. U senci palmi i zelenila namenjene su vam garniture za sednje, kao i sav pribor za uživanje u roštilju i ribi na žaru. Posebna povoljnost za naše goste je i besplatan, privatni parking u dvorištu. Za prave ljubitelje mora i pecanja, svojim brodom oragnizujemo i izlete po čitavom zalivu.

Studio za 2 osobe

Ovaj prostran i udoban studio pravi je izbor za romantične parove u potrazi za privatnim, mirnim i intimnim mestom za odmor, a zbog svoje odlične lokacije, pogodan je i za poslovna putovanja. Ovaj klimatizovani studio ima zaseban ulaz i veliku terasu sa pogledom na more. Opremljen je prostranim francuskim ležajem i pažljivo odabranim nameštajem, natkasnama i garderobnim ormanom kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Takođe, kako biste svoj odmor organizovali sasvim samostalno i spontano, ovaj studio sadrži i svoju moderno opremljenu kuhinju sa trpezarijom.

Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom, a naša kuća ima sopstveno rešenje vodosnabdevanja, pa naše goste ne ugrožavaju povremene letnje restrikcije. Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV, omiljene programe ili utakmice. Za pravo uživanje u svakom trenutku odmora, mora i sunca, namenjena je i velika terasa sa garniturom za sedenje i fantastičnim, panoramskim pogledom na more.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: apartmani.dekovic@gmail.com

studio1

Apartman za 3 osobe

Moderno uređen, prostran i svetao apartman namenjen je kako malim porodicama tako i bliskim tročlanim društvima. Apartman ima površinu od oko 40m2 , klimatizovan je i okružen debelim zidovima tradicionalne bokeljske kuće, pa pruža svežinu i hladovinu, čak i tokom najtoplijih letnjih meseci. Sa odvojenom spavaćom sobom, ovaj apartman idealan je za parove koji žele duži boravak, ali i za porodični odmor sa decom.

Spavaća soba ima francuski ležaj i drugi funkcionali nameštaj, natkasne i garderobni oramar kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. U dnevnom boravku nalazi se još jedan ležaj, a ovaj apartman dovoljno je veliki da u njega možemo uneti i dodatni, četvrti krevet, a da ne narušimo funkcionalnost prostora.

Sastavni deo apartmana je i odlično opremljena kuhinja sa trpezarijom, za sponatan i sasvim nezavisno organizovan odmor. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom, a naša kuća ima sopstveno rešenje vodosnabdevanja, pa naše goste ne ugrožavaju povremene letnje restrikcije.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV, omiljene programe ili utakmice. Velika terasa opremljena je baštenskim nameštajem, pa uz kafu ili doručak možete uživati u predivnom pogledu na more i zaliv.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: apartmani.dekovic@gmail.com

Apartman za 4 osobe

Dva najveća apartmana osmišljena su tako da zadovolje sve potrebe većih porodica i društava ili parova koji uživaju na zajedničkim letovanjima. Ovi apartmani imaju površinu od oko 40m2, a sa zasebnim ulazom pružaju dosta mira i privatnosti. Klimatizovani su, a senovitim i svežim, ali i mirnim, čine ih stari principi gradnje i debeli, kameni zidovi tradicionalne bokeljske kuće.

Oba apartmana imaju po jednu intimnu spavaću sobu, opremljenu francuskim ležajem sa natkasnama na uzglavlju, te modernim i funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Veliki dnevni boravak namenjen je druženju i zajedničkim aktivnostima, a uređen je tako da može da ugosti još dve odrasle osobe ili decu.

Treba napomenuti i da su oba ova apartmana dovoljno velika da u njih, na vaš zahtev i bez dodatne nadoknade možemo uneti i dodatni ležaj, pa su odličan izbor i za veće porodice. Veliki i moderno uređeni apartmani imaju i svoje odlično opremljene kuhinje sa trpezarijama, za sponatan i sasvim nezavisno organizovan odmor. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom, a naša kuća ima sopstveno rešenje vodosnabdevanja, pa naše goste ne ugrožavaju povremene letnje restrikcije.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, omiljene programe ili utakmice. Druženju, večernjem piću ili laganim jutrima uz kafu, oba apartmana imaju svoje lepe terase sa garniturama za sedenje i predivnim pogledom na zaliv i more.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: apartmani.dekovic@gmail.com

Donja Lastva


Donja Lastva je ljupko mestašce koje pripada tivatskoj rivijeri i predstavlja idealnu destinaciju za turiste koji žele da svoj odmor provedu u miru, tišini i pravom mediteranskom ambijentu, istovremeno u blizini velike i modrne turističke destinacije – grada Tivta. Donja Lastva se nalazi u podnožju brda Vrmac, sa arhitekturom u pretežno venecijanskom stilu. U naselju se nalazi i crkva Svetog Roka, izgrađena u kamenu, iz 1903. godine.


Pročitajte više

Boka Kotorska


Boka Kotorska je oblast u jugozapadnom delu Crne Gore, i nalazi se u blizini granice sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom. Poznata je po svom kratkom nazivu “Boka“, ili “Nevjesta Jadrana“. Pretpostavlja se da ime Boka potiče od italijanske reči “bocca“ što u prevodu znači usta ili otvor.


Pročitajte višePročitajte više - Donja Lastva Rent-A-Car - Donja Lastva Izleti/Ekskurzije - Donja Lastva
Ostavite komentar:

*Required