Apartmani Choco :: Oblast Bar :: Sutomore

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Choco

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Sutomore, Oblast Bar

E-mail:
marijo.susa@yahoo.com

Sajt:
marijosusa.wix.com/apartmani--choco-sutomore

Telefon: +382 67 800 096

Pogodnosti

Apartmani sun a 1,3 km od gradske plaže
Zajedničko dvorište
Klima uređaj
Potpuno opremljena kuhinja
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan Wi-Fi
Besplatan parking

Apartmani Choco, Sutomore slike i cene za smeštaj Crna Gora 2020

Apartmani Choco nalaze se u mirnijem delu Sutomora, dovoljno daleko od prevelike gužve i buke, a dovoljno blizu da se do plaže, diskoteka, kafića i restorana možete i prošetati. Naši apartmani idealni su za porodice sa decom, jer je prirodna okolina utočište od velikih vrućina, a lepa plaža Čanj udaljena je svega 5 minuta vožnje. Najbliža prodavnica je na oko 400 metara, a veliki supermarket Voli nalazi se na oko 900 metara.

Apartmani Choco okruženi su lepo uređenim dvorištem sa dosta zelenila i plemenitih biljaka. Namenjeno je svim našim gostima i tu se nalaze stolovi i stolice. Takođe, za sve one koji na put kreću svojim kolima imamo obezbeđen besplatan parking prostor.

Apartman za 1-2 osobe

Uredan, klimatizovani apartman savršen je za sve naše goste koji su u potrazi za kraćim ili dužim odmorom, za pojedince ili parove. Apartman je lepo i funkcionalno uređen, opremljen francuskim ležajem, te noćnim stočićem i ormanom kako biste se sasvim raspremili i raskomotili.

Mala čajna kuhinja opremljena je tako da možete pripremiti kafu ili neki lakši obrok, a u sklopu apartmana je i kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa kablovskim kanalima, dok je za omiljene društvene mreže obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija. U dvorištu možete uživati uz jutarnju kafu, sunce i nova poznanstva.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: marijo.susa@yahoo.com

Apartman za 2 osobe

Mirna i pitoma okolina Sutomora idealna je za odmor u dvoje, kako za mlađe osobe, tako i za ozbiljnije ljude željne potpunog odmora i relaksacije. Apartman je klimatizovan i u prijatnom okruženju, a pružiće vam i dosta privatnosti. Opremljen je prostranim francuskim ležajem, te noćnim stočićem i garderobnim ormanom, pa se ovde možete sasvim raspremiti.

Mala čajna kuhinja opremljena je tako da možete pripremiti kafu ili neki lakši obrok, a u sklopu apartmana je i kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, dok je za omiljene društvene mreže obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija. Lepa jutra i prijatne večeri možete provesti i u dvorištu, uz kafu i druženje.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: marijo.susa@yahoo.com

Apartman za 3 osobe

Idealan za porodice ili bliska, tročlana društva, ovaj klimatizovani apartman dosta je komforno i prijatno uređen. Opremljen je francuskim ležajem i jednim pojedinačnim krevetom, a funkcionalan nameštaj omogućava da se sasvim raspremite i raskomotite. Čajna kuhinja opremljena je tako da možete pripremiti kafu ili neki lakši obrok, a u sklopu apartmana je i mala trpezarija.

Sastavni deo apartmana je i kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, dok je za omiljene društvene mreže obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija. U predivnoj klimi i lepom vremenu možete uživati i u dvorištu gde se možete družiti sa našim drugim gostima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: marijo.susa@yahoo.com

Apartman za 4 osobe

Naš najveći apartman savršen je kako za porodice, tako i za veća društva ili parove koji uživaju u zajedničkim putovanjima. Apartman je klimatizovan i raspolaže sa dve spavaće sobe, od kojih je jedna opremljena francuskim ležajem, a druga odvojenim krevetima. Udoban i svež, ovaj apartman pruža dosta privatnosti i mira.

Na raspoalganju vam je sasvim opremljena kuhinja, te svoj odmor možete slobodno i nezavisno organizovati. U sklopu apartmana je i moderno uređno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima dok je za omiljene društvene mreže obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija. U jutarnjoj kafici možete uživati i u prirodnoj hladovini našeg dvorišta.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: marijo.susa@yahoo.com

Sutomore


Grad Sutomore, smešten na teritoriji opštine Bar, zahvaljujući čistom plavom moru, dugim plažama i povoljnoj klimi predstavlja jedan od najvećih turističkih potencijala Crne Gore. Zahvaljujući planinskim vencima u zaleđu, peščanim plažama i otvorenom pučinom stvorili su se klimatski uslovi koji Sutomore uključuju u najpovoljnije zdravstvene regione južne Evrope.


Pročitajte više

Oblast Bar


Oblast Bar se nalazi na jugu Crne Gore između Jadranskog mora i Skadarskog jezera. Površina oblasti Bar iznosi 506 km², a sa delom koji zahvata vodenu površinu Skadarskog jezera (sa barske strane), iznosi ukupno 633 km². Centralni deo barskog područja predstavlja planinski masiv Rumije (najviši vrh 1595 metara) sa Sozinom (971 metara), Sutormanom (1185 m) i Lišinjom (1353 metara), koji ima dinarski pravac pružanja i čini prirodnu granicu izmedju Jadranskog mora i Skadarskog jezera.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sutomore Rent-A-Car - Sutomore Izleti/Ekskurzije - Sutomore
Ostavite komentar:

*Required