Apartmani Braca :: Boka Kotorska :: Prčanj

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Braca

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Prčanj, Boka Kotorska

E-mail:
svetislavrcc@gmail.com

Telefon: +382 69 920 929 (CG broj)

Mobilni: +381 63 566 500 (SRB broj - može i viber)

Pogodnosti

Kuća je na izuzetnoj lokaciji, 10 metara od plaže i 50 metara od hotela Splendid
2 km od centra Prčnja i 3 km od Kotora
Kafe u prizemlju kuće
Restoran i prodavnica u neposrednoj blizini
Spoljni tuš
Roštilj
Velka terasa sa garniturom za sedenje u senci kivija
Potpuno opremljena kuhinja
Mašina za sudove
Po dva klima uređaja
Po dva kupatila u oba apartmana
Mašina za veš
LCD TV sa Total TV satelitskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Apartmani Braca, Prčanj slike i cene za smeštaj Crna Gora 2019

Apartmani Braca smešteni su gotovo na samoj obali mora u Prčnju, udaljenom oko 3 km od prelepog Kotora. Već na 10 metara od nas nalazi se prva plaža, a na 50 metara hotel „Splendid“ i njegova plaža od sitnog šljunka na koju je ulaz slobodan. Centar Prčnja je oko 2 kilometra, a prve prodavnice, restorani i kafići nalaze se u našoj neposrednoj blizni.

U prizmelju kuće gde su locirani apartmani Braca postoji i kafić gde se možete opustiti uz jutarnju kafu ili osvežavajuće piće. Kuća je okružena dvroštem, tipičnim bokeljskim kamenim ogradama i popločanim terasama, a na raspolaganju vam je i spoljni tuš za brzo rashlađivanje ili uživanje u divnim večerima nakon plaže. Naši apartmani idealni su za opuštene porodične odmore, a kako se svim našim gostima preporučuje da dođu sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je i besplatan parking.

Apartman za 7-8 osoba

Ova dva izuzetno velika apartmana zauzimaju prvi i drugi sprat naše kuće, te su idealni za porodice sa decom i velika društva. Potpuno su klimatizovani i imaju površinu od 120 m2, a uz zasebne ulaze i više odvojenih spavaćih soba pružiće vam veoma mnogo privatnosti i mira kako u samoj kući, tako i unutar apartmana. Moderno i elegantno uređenje, pažljivo odabran nameštaj i prava domaća atmosfera čine ove apartmane veoma prijatnim i udobnim.

U oba apartmana na raspolaganju će vam biti po tri spavaće sobe opremljene francuskim ležajevima ili odvojenim krevetima, sa natkasnama, garderobnim ormanima i drugim funkcionalnim nameštajem koji će vaš boravak učiniti sasvim komotnim. Takođe, tu su i velike, otvorene dnevne sobe, sa udobnim garniturama za sedenje koje se, po potrebi mogu razmestiti kao dodatni ležajevi za još jednu ili dve odrasle osobe.

Apartmani imaju i potpuno opremljene kuhinje, a uz mašinu za sudove, rernu i roštilj, možete se sasvim opustiti uživati u hrani kao kod svoje kuće. Sastavni deo svakog apartmana su i po dva kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom, a tu je mašina za pranje veša, pa su ovi apartmani veoma pogodni za odmor sa mališanima, ali i za duži boravak u Boki.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz veliki LCD TV i Total TV izbor satelitskih kanala, a za sve koji svoje slobodno vreme radije provode uz društvene mreže i mobilne aplikacije obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Svaki od ova dva apartmana ima i svoju veliku terasu u senci egzotičnog kivija, gde možete uživati u sunčanju, jutarnjim kafama i druženju uz roštilj, sa fantastičnim pogledom na more, luku i zaliv.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: svetislavrcc@gmail.com

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4 apartman5 apartman6 apartman7 apartman8 apartman9 apartman10 apartman11 apartman12

Prčanj


Prčanj je mali turistički gradić na istočnoj obali poluostrva Vrmac, naspram Dobrote u čuvenoj Boki Kotorskoj, najlepšem zalivu južnog Jadrana. Udaljen je 8 km od starog grada Kotora koji je pod zaštitom UNESCO-a. Staro naselje pomorskih kapetana Prčanj, je od 1920. godine odlukom kraljevske vlade proglašen za prirodno klimatsko lečilište.


Pročitajte više

Boka Kotorska


Boka Kotorska je oblast u jugozapadnom delu Crne Gore, i nalazi se u blizini granice sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom. Poznata je po svom kratkom nazivu “Boka“, ili “Nevjesta Jadrana“. Pretpostavlja se da ime Boka potiče od italijanske reči “bocca“ što u prevodu znači usta ili otvor.


Pročitajte više
Pročitajte više - Prčanj Rent-A-Car - Prčanj Izleti/Ekskurzije - Prčanj
Ostavite komentar:

*Required