Apartmani Bogdanović :: Boka Kotorska :: Dobrota

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Bogdanović

Vrsta: Vila

Rejting: (****)4 Zvezdice

Grad: Dobrota, Boka Kotorska

E-mail:
bgd.ko@t-com.me

Sajt:
www.bogdanovicapartmani.com

Telefon: +382 32 308 600

Mobilni: +382 69 436 541
+382 69 051 569

Pogodnosti

Udaljeni smo svega 20 metara od obale u mestu Dobrota
Privatni bazen sa ležaljkama
Obezbeđen privatni parking prostor za 7 automobila
Dok ste naši gosti možete koristiti i obližnju sportsku salu
Telefon
Klima uređaj
U potpunosti opremljena kuhinja
Pegla i daska za peglanje
Kablovska TV
Internet
Zasebno kupatilo
U slučaju potrebe obezbeđujemo krevetac
Terase sa garniturom za sedenje i prelepim pogledom

Apartmani Bogdanović, Dobrota slike i cene za smeštaj Crna Gora 2019

Apartmani Bogdanović se nalaze na idealnoj lokaciji, svega 20m od obale u mestu Dobrota koje je udaljeno 2km od centra starog grada Kotora. U ponudi kompleksa Bogdanović je šest prostranih i lepo uređenih studija i apartmana koji su idealan smeštaj za parove, porodice ili grupu prijatelja, a sa balkona svih smeštajnih jedinica uživaćete u predivnom pogledu na uvek plavo Jadransko more.

U dvorištu apartmana Bogdanović postoji privatni bazen sa ležaljkama koji naši gosti mogu naravno besplatno koristiti, a tu je i obezbeđen privatni parking prostor za 7 automobila. Dok ste naši gosti možete koristiti i obližnju sportsku salu za prijatne trenutke uz sportske aktivnosti, kao što je npr. stoni tenis.

U blizini apartmana nalaze se dva veoma poznata restorana “Tiha Noć“ i “Dobrotski Dvori“ sa vrhunskim izborom domaće hrane i izvandrednim ribljim specijalitetima, a tu je i mala plaža gde se tokom dana možete opustiti u plivanju i sunčanju.

Očekujemo vas u apartmanima Bogdanović gde ćete verujemo uživati u izvandrednom luksuznom i komfornom smeštaju. Na vama je samo da odaberite tip apartman po želji, a mi ćemo se kao pravi domaćini potruditi da se osećate kao kod kuće.

Studio za 2 osobe

U kompleksu Bogdanović postoje dve studija (br. 2 i br. 5) koji pre svega udobno mogu ugostiti parove. Studio br. 2 se nalazi na prvom spratu vile, dok je br. 5 na drugom spratu. Oba studija imaju terase sa prelepim pogledom na more i ovde možete posmatrati putničke brodove koji uplovljavaju u zaliv.

Oba studija u svom sastavu imaju francuski ležaj, a tu je i mini kuhinja sa delom za ručavanje i kafomatom. Kupatila su zasebna, imaju tuš kabinu, peškire, kao i set za higijenu, dok će vam topla i hladna voda biti na raspolaganju 24 časa. Od ostalih pogodnosti tu su klima uređaj, LCD TV sa kablovskim i satelitskim kanalima, kao i telefon. Takođe, svim našim gostima na raspolaganju je i besplatan bežični internet.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: bgd.ko@t-com.me

Apartman za 3 osobe

Jedan apartman (br. 6) u smeštaju Bogdanović može udobno da ugosti 3 osobe. Nalazi se na drugom spratu kompleksa i ima prelepu terasu sa pogledom na more, idealnu za druženje i časkanje sa dragim osobama uz omiljeno hladno piće ili kafu. Takođe, ovde možete posmatrati putničke brodove koji uplovljavaju u zaliv.

U spavaćoj sobi nalaze se francuski ležaj i još jedan krevet, dok dnevni boravak u svom sastavu ima i kompletno opremljenu kuhinju sa garniturom za ručavanje, mikrotalasnom pećnicom, frižiderom i kafomatom. Kupatilo je zasebno ima tuš kabinu, peškire, kao i set za higijenu, dok će vam topla i hladna voda biti na raspolaganju 24 časa.

Od ostalih pogodnosti u ovom apartmanu možete naći klima uređaj, LCD TV sa kablovskim i satelitskim kanalima, kao i telefon. Takođe, svim našim gostima na raspolaganju je i besplatan Wi-Fi internet.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: bgd.ko@t-com.me

Apartman za 4 osobe

Apartman br. 3 je najkomforniji smeštaj u kompleksu pošto se sastoji od dve spavaće sobe. Lociran je na prvom spratu i idealan je za porodično letovanje, gde bi dvoje dece spavalo u zasebnoj sobi. Dakle, u jednoj spavaćoj sobi su dva odvojena kreveta, dok druga soba ima veliki francuski ležaj.

Trpezarijski deo i kuhinja su u jednoj prostoriji i ovde se nalazi sto sa četiri stolice, kao i svi neophodni elementi u kuhinji za pripremu i serviranje obroka. Tu je šporet sa četiri ringle, frižider, set za ručavanje, mikrotalasna pećnica, kao i kafomat. Kupatilo je zasebno ima tuš kabinu, peškire, kao i set za higijenu, dok će vam topla i hladna voda biti na raspolaganju 24 časa.

Ovaj apartman poseduje i klima uređaj, LCD TV sa kablovskim i satelitskim kanalima, kao i telefon. Takođe, svi naši gosti mogu koristiti i besplatan Wi-Fi internet. Ipak, najlepše mesto apartmana je svakako njegova terasa gde se nalazi sto sa stolicama i gde možete uživati u opuštenoj atmosferi kao i pogledu na naš bazen, deo panorame mesta Dobrota i naravno uvek plavom i očaravajućem Jadranskom moru.

 Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: bgd.ko@t-com.me

Apartman za 5 osoba (3 odrasle i 2 dece)

Dva komforna i moderno uređena apartmana mogu da ugoste do 5 osoba, odnosno idealan su smeštaj za porodice sa decom. To su apartmani br. 1 i br. 4. Apartman broj 1 se nalazi na prvom spratu našeg kompleksa, dok je apartman br. 4 na drugom spratu.

U spavaćoj sobi ovih apartmana nalazi se francuski ležaj, kao i još jedan krevet, dok dnevni boravak ima kauč na razvlačenje. Tu je i potpuno opremljena kuhinja sa šporetom, frižiderom, mikrotalasnom pećnicom i kafomatom, kao i sto i stolice za ručavanje. Kupatilo je zasebno u svakom apartmanu i ima tuš kabinu, peškire, kao i set za higijenu, dok će vam topla i hladna voda biti na raspolaganju 24 časa.

Od ostalih sadržaja u ova dva apartmana možete naći i LCD TV sa kablovskim i satelitskim kanalima, klima uređaj, kao i telefon, dok je svim gostima na raspolaganju i besplatan bežični internet. Posebno lepa mesta su i nameštene terase sa stolom i stolicama sa kojih se pruža predivan pogled na okolinu i Jadransko more.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: bgd.ko@t-com.me

Dobrota


Dobrota je jedno od mesta na kojem je još uvek moguće videti sav sjaj nekadašnje Boke i drevnog Kotora, iz vremena kada su jedrenjaci plovili svetskim morima, pronoseći slavu ovih krajeva i donoseći mnoga bogatstva ovdašnjim pomorskim kućama. Dobrota je smeštena u neposrednoj blizini Kotora sa pogledom prema Vrmcu i Prčnju. Ovo je najnaseljenije mesto u opštini Kotor, a proteže se od grada Kotora, sa kojim je povezan na jugu, sve do naselja Ljuta i istoimene reke na severu.


Pročitajte više

Boka Kotorska


Boka Kotorska je oblast u jugozapadnom delu Crne Gore, i nalazi se u blizini granice sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom. Poznata je po svom kratkom nazivu “Boka“, ili “Nevjesta Jadrana“. Pretpostavlja se da ime Boka potiče od italijanske reči “bocca“ što u prevodu znači usta ili otvor.


Pročitajte više
Pročitajte više - Dobrota Rent-A-Car - Dobrota Izleti/Ekskurzije - Dobrota
  1. milanko

    Interesuje nas kada imate slobodnu dvokrevetnu sobu za 2 osobe u Aprilu nakon 08.04.
    i koja je cena?
    Hvala

Ostavite komentar:

*Required