Apartmani Aničić :: Oblast Bar :: Utjeha

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Aničić

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Utjeha, Oblast Bar

E-mail:
apartmani.anicic.utjeha@gmail.com

Sajt:
www.apartmentsanicic.com

Telefon: +382 69 323 747

Mobilni: +382 68 432 335

Pogodnosti

Kompleks se nalazi na 180 m od mora i prve stenovite plaže
2 kilometra od centra Utjehe i 4 kilometra od plaže Veliki Pjesak
Prehrambena prodavnica u prizemlju kuće
100 metara od restorana i diskoteke
Aerodromski transfer (uz doplatu)
Roštilj u dvorištu
Terase studija i apartmana – velika većina sa pogledom na more
Klima uređaj
Čajna kuhinja
TV
Besplatan Wi-Fi internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Apartmani Aničić, Utjeha slike i cene za smeštaj Crna Gora 2020

U raskošnom prirodnom okruženju, samo 180 metara od mora i prve, stenovite plaže nalaze se lepo uređeni Apartmani Aničić. Sam centar Utjehe udaljen je oko 2 km, a do najlepše plaže ovog dela crnogorske rivijere možete stići za samo pola sata lagane šetnje, ili par minuta vožnje.

U prizemlju kuće gde su smešteni Apartmani Aničić postoji i market, a prvi restoran i diskoteka udaljeni su oko 100 metara. Svim našim gostima na raspolaganju je naše uređeno dvorište sa terasom za sunčanje, a druženju i pravoj letnjoj atmosferi namenjen je i pribor za roštilj.

Nama najbliži aerodromi udaljeni su oko 50 kilometara, a Glavna železnička stanica i luka Bar samo 11km, pa možemo organizovati i usluge aerodromskog ili lokalnog transfera za vas. Uz sve to, svim gostima koji na put kreću sopstvenim prevozom, obezbeđen je i besplatan parking.

Studio za 5 osoba

Na prvom spratu naše kuće nalaze se četiri prostrana i komforna studija namenjena opuštenom odmoru u krugu porodice ili prijatelja. Svi studiji su klimatizovani, jednostavno i funkcionalno uređeni kako bi bili prava baza vaše letnje avanture i odmor.

Studiji imaju površinu od oko 35m2, sadrže jedan francuski ležaj, krevet na sprat sa dva ležaja, kao i jedan singl krevet. Kako bi vaš odmor bio sasvim spontano i slobodno organizovan, svi studiji imaju i svoju čajnu kuhinju, pa tako možete uživati u osveženju, omiljenoj kafi ili laganom obroku. Kupatila ovih studija moderno su uređena, sa zastakljenom tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke opuštanja možete provesti uz TV, a kako biste bili u stalnom kontaktu sa prijateljima i porodicom, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Svi studiji imaju svoje terase sa baštenskim garniturama, pa uz doručak i jutranju kafu možete uživati u pogledu na našu okolinu ili predivno plavetnilo Jadranskog mora.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: apartmani.anicic.utjeha@gmail.com

Apartman za 3-5 osoba

Ovi veliki, udobni i elegantni apartmani namenjeni su potpuno opuštenom odmoru porodica sa decom, ali i većih društava ili romatničnih parova, jer pružaju dosta prostora da svi budu na okupu, ali i dosta privatnosti i mira unutar samog apartmana. Oba apartmana nalaze se na drugom spratu kuće, klimatizovani su i imaju oko 60m2, a visina im donosi i fantastičan, panoramski pogled na more.

Odvojena spavaća soba sadrži tri singl kreveta, dok se u otvorenom dnevnom boravku nalazi udobna, ugaona garnitura koja se može razmestiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe ili decu. Kako bi vaš odmor bio sasvim spontano i slobodno organizovan, ova dva apartmana imaju i svoje potpuno opremljene kuhinje, pa možete uživati u osveženjima, omiljenoj kafi ili nekom laganom obroku. Kupatila ovih apartmana moderno su uređena, sa zastakljenom tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke opuštanja možete provesti i uz TV, a kako biste bili u stalnom kontaktu sa prijateljima i porodicom, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Posebna prednost apartmana su i njihove velike terase, opremljene baštenskim garniturama i suncobranima, pa uz jutarnju kafu možete uživati u sunčanju i fenomenalnom pogledu na more.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: apartmani.anicic.utjeha@gmail.com

Utjeha


Utjeha ili “uvala maslina“, kako je meštani zovu, je prelepo malo naselje locirano na samoj obali mora, potpuno odvojeno od gradske vreve. Nalazi se izmedju Bara i Ulcinja. Jedan deo plaže Utjeha je pokriven kamenjem, a pored toga postoje i stenoviti delovi, koji danas predstavljaju izbetonirane ploče, pretvorene u privatne plaže. More je ovde veoma čisto tirkizne boje, a tu su i brojni podvodni izvori sveže vode. Utjeha je poznata po svojim prirodnim lepotama, mirnom okruženju i izolaciji, jer je “ušuškana“ u prekrasnu uvalu.


Pročitajte više

Oblast Bar


Oblast Bar se nalazi na jugu Crne Gore između Jadranskog mora i Skadarskog jezera. Površina oblasti Bar iznosi 506 km², a sa delom koji zahvata vodenu površinu Skadarskog jezera (sa barske strane), iznosi ukupno 633 km². Centralni deo barskog područja predstavlja planinski masiv Rumije (najviši vrh 1595 metara) sa Sozinom (971 metara), Sutormanom (1185 m) i Lišinjom (1353 metara), koji ima dinarski pravac pružanja i čini prirodnu granicu izmedju Jadranskog mora i Skadarskog jezera.


Pročitajte više
Pročitajte više - Utjeha Rent-A-Car - Utjeha Izleti/Ekskurzije - Utjeha
Ostavite komentar:

*Required