Apartman Tomović :: Kontinentalna Crna Gora :: Kolašin

Osnovni podaci

Ime: Apartman Tomović

Vrsta: Apartman

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kolašin, Kontinentalna Crna Gora

E-mail:
dragan_tomovic@t-com.me

Telefon: +382 69 364 385

Pogodnosti

Apartman se nalazi u samom centru Kolašina
Potpuno opremljena kuhinja
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Grejanje
Besplatan parking

Apartman Tomović, Kolašin slike i cene za smeštaj Crna Gora 2019

Apartman Tomović je smešten u samom centru Kolašina, na samo 8.5 kilometara od skijališta na Bjelasici i 9km od nacionalnog parka Biogradska gora. Nedaleko od apartmana postoji veliki izbor restorana, prehrambenih i drugih prodavnica, suvenirnica i ostalih sadržaja.

Apartman Tomović okružen je živahnom atmosferom ovog planinskog grada i gostima je na raspolaganju tokom cele godine. Svi koji nas posete svojim automobilima mogu biti bezbrižni, budući da je obezbeđen veliki parking.

Apartman za 4 osobe

Apartman Tomović je udobno i ukusno opremljen, idealan za porodicu ili grupu prijatelja koji žele da svoj odmor provedu zajedno i dožive neku od nezaboravnih avantura koje mogu u ovim krajevima da očekuju.

Raspolaže veoma lepo uređenom spavaćom sobom, sa bračnim krevetom, a tu je i udobna dnevna soba, sa kaučem koji se po potrebi može razvući i omogićiti mesto za spavanje za još dve odrasle osobe ili deteta. Ovde se svi gosti mogu okupiti i uživati u zajedničkom druženju, ili u mnogobrojnim kablovskim programima koje mogu gledati na TV-u sa ravnim ekranom, kao i u nekom od sadržaja koji su im na raspolaganju zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu.

Pored dnevne sobe tu je i potpuno opremljena kuhinja, sa trpezarijom koja sadrži frižider, šporet sa ravnom pločom, mašinu za pranje suđa, mikrotalasnu pećnicu, aparat za kafu i ostale elemente neophodne za pripremu obroka i obedovanje. U modernom i urednom kupatilu naći ćete kadu, veš mašinu i fen, a zahvaljujući grejanju temperatura tokom hladnih zimskih meseci će biti prijatna.

Cena apartmana je 80€ na bazi noćenja. Prilikom rezervacije, neophodno je uplatiti avans od 20%.
Za više informacija obratite nam se na mejl: dragan_tomovic@t-com.me

Kolašin


Grad Kolašin je nastao 1651. Godine kada su ga kao karavansku stanicu osnovali Turci. Na njegovom području mogu se pronaći razni kulturno-istorijski spomenici koji pričaju priču o istoriji ovog grada. Među njima jedan od najznačajnijih je manastir Morača, podignut 1252. godine na obali reke Morače.


Pročitajte više

Kontinentalna Crna Gora


U Kontinentalnoj Crnoj Gori se nalazi najduža crnogorska reka Tara, dugačka 144 km. Ona je oblikovala Kanjon Tare koji je dubine od oko 1300 metara, i najdublji je u Evropi i drugi po dubini u svetu. Ovo je pretežno planinska oblast, sa malim ravnim platoima, koji se nalaze na nivou 1400 – 1700 metra nadmorske visine i smjenjuju se sa veličanstvenimvrhovima, čija visina dostiže do 2000 i više metara.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kolašin Rent-A-Car - Kolašin Izleti/Ekskurzije - Kolašin
Ostavite komentar:

*Required