Oblasti

Oblast Podgorica

Oblast glavnog grada Crne Gore – Podgorice centar je i raskrsnica zabave i odmora. Do planina i mora ima oko sat vožnje, a do Skadarskog jezera svega pola sata. Pod gradskim mostovima teče čak šest reka (Morača, Ribnica, Zeta, Sitnica, Mareža i Cijevna). Skadarsko jezero, blizina mora, nadmorska visina, reljef, geografska širina, uslovili su različitu makro i mikro klimu na području podgoričke kotline.

Pročitajte više - Oblast PodgoricaRent-A-Car - Oblast PodgoricaIzleti/Ekskurzije - Oblast Podgorica

Smeštaji Oblast Podgorica

 • Oblast Podgorica - Podgorica
  E-mail : stefan.jelusic@gmail.com
  Telefon : +382 67 42 42 70 (može i Viber i Whats App)
  Sajt:
  Apartman Stefan se nalazi u Podgorici, u ulici Vase Raičkovića 32, na oko 1 km od centra grada i svih njegovih znamenitosti. Do mosta Milenijum ima 600 metara, a do prelepog parka Njegoš 800 metara. Prehrambenu prodavnicu i kafe bar naći ćete na 100 metara, a najbliži restoran, zelena i riblja pijaca su na oko 300 metara od apartmana Stefan.

  Aerodrom Podgorica se nalazi na 15 km, a usluga aerodromskog prevoza na raspolaganju vam je uz doplatu. Takođe, svi koji nas posete svojim kolima imaće na raspolaganju i veliki broj javnih parking mesta u blizini zgrade, koja se ne naplaćuju.
 • Oblast Podgorica - Podgorica
  E-mail : eminent@t-com.me
  Telefon : +382 20 664 646
  U samom centru Podgorice, u neposrednom okruženju mnogih administrativno-poslovnih ustanova, nalazi se Hotel Eminent. Naša centralna gradska lokacija omogućava izuzetno brzu i laku komunikaciju i delatnost bilo koje vrste, a odmor i ležerno vreme u crnogorskoj prestonici obogaćuje izvanredna turistička ponuda grada. Zdanja Nacionalnog Teatra i Gradske biblioteke, ali i brojni restorani, barovi, noćni klubovi i diskoteke obezbeđuju raznovrstan kulturni sadržaj.

  U okviru Hotela Eminent nalazi se i prijatan, ambijentalni restoran, gde svako jutro možete započeti uz bogat doručak na bazi švedskog stola. Naš hotel udaljen je svega 10 kilometara od aerodroma i manje od 2 kilometra od glavne autobuske i železničke stanice. Izuzetna priroda Crne Gore, blizina morske obale i brojnih atrakcija može učiniti vaš boravak i odmor sadržajnim i atraktivnim, a ukoliko na put krećete sopstvenim kolima, na raspolaganju vam je javni parking u okolini našeg hotela.