Oblasti

Nikšićka oblast

Čitav centralni i zapadni deo Crne Gore zahvata po površini najveća opština – Nikšić. Sa 2056 kvadratnih kilometara neverovatne prirodne raznovrsnosti prostire se na prosečnoj nadmorskoj visini od 630 metara, a ovde živi preko 80.000 ljudi. Naravno, najviše u samom gradu i njegovoj užoj okolni, što znači da je ova opština i najređe naseljena.

Pročitajte više - Nikšićka oblastRent-A-Car - Nikšićka oblastIzleti/Ekskurzije - Nikšićka oblast

Smeštaji Nikšićka oblast

  • Nikšićka oblast - Nikšić
    E-mail : kolibe@t-com.me
    Telefon : +382 67 888 189
    Motel i restoran Kolibe udaljen je oko 5 kilometara od manastira Ostrog, jednog od najznačajnijih kulturnih i religioznih centara Crne Gore. Očaravajuća priroda, nesvakidašnji mir i vredna istrojiska baština razlog su da ovaj manastir godišnje privuče više posetilaca nego najpopularnije plaže crnogorskog primorja.

    Motel i restoran Kolibe nalazi se 15 minuta vožnje od Nikšića, i 52 kilometra od podgoričkog aerodroma Golubovci, a naša izvanredna lokacija znači i da ćete moći da budete na primorju za samo sat ipo vremena vožnje. U srcu našeg turističkog kompleksa nalazi se lep restoran tradicionalne kuhinje, gde se dolazi posebno zbog izvanrednog izbora domaćih vina i rakija.