Oblasti

Kontinentalna Crna Gora

U Kontinentalnoj Crnoj Gori se nalazi najduža crnogorska reka Tara, dugačka 144 km. Ona je oblikovala Kanjon Tare koji je dubine od oko 1300 metara, i najdublji je u Evropi i drugi po dubini u svetu. Ovo je pretežno planinska oblast, sa malim ravnim platoima, koji se nalaze na nivou 1400 – 1700 metra nadmorske visine i smjenjuju se sa veličanstvenimvrhovima, čija visina dostiže do 2000 i više metara.

Pročitajte više - Kontinentalna Crna GoraRent-A-Car - Kontinentalna Crna GoraIzleti/Ekskurzije - Kontinentalna Crna Gora

Smeštaji Kontinentalna Crna Gora

 • Kontinentalna Crna Gora - Žabljak
  E-mail : andjelicmilica.jom@gmail.com
  Telefon : +382 67 813 179
  Sajt:
  Pansion Anđelić smešten je u poznatom planinskom mestu Žabljak, koje je veoma atraktivno turističko odredište kako zimi, tako i leti. Žabljak se nalazi u samom središtu gorostasne planine Durmitor, na najvišoj nadmorskoj visini na čitavom Balkanu (1.465 metara).

  Kompleks okružuje dvorište od 500m², gde se nalaze sto i stolice, pa je ovo savršeno mesto za odmor i opuštanje u potpunom prirodnom okruženju. Takođe, za sve koji kod nas dođu svojim kolima imamo obezbeđen i parking prostor.
 • Kontinentalna Crna Gora - Reka Tara (Rafting)
  E-mail : info@tarasportrafting.com
  Telefon : +387 66 321 220 (viber/whatsup)
  Rafting Club TARASPORT - Kamp Divlja Rijeka se nalazi se na samoj obali reke Drine u neposrednoj blizini mesta gde Tara i Piva prave reku Drinu. Iz kampa se pruža prelep pogled na samo ušće. Prirodni ambijent koji okružuje kamp je fascinantan i teško da se može opisati rečima. U kompleksu kampa se nalazi lepo dekorisan restoran sa prostranom terasom kapaciteta 150 ljudi.

  Kamp poseduje ukupno 17 bungalova, koji ukupno imaju 60 ležajeva. Raspolažemo sa 8 dvokrevetnih bungalova, 3 trokrevetna, 5 četvorokrevetnih i 1 šestokrevetni bungalov. Na raspolaganju svim gostima kampa su 4 zajednička toaleta, kao i 4 zajedničke tuš kabine.
 • Kontinentalna Crna Gora - Reka Tara (Rafting)
  E-mail : office@raftingtara.com
  Telefon : +387 65 906 188 - Borko
  Rafting centar Drina-Tara je savršeno mesto za sve one koji žele da istraže najveći kanjon Evrope i fantastične predele očuvane u dva nacionalna parka - NP Sutjeska i NP Durmitor! Nudimo Vam smeštaj u 55 bungalova izgrađenih u planinskom stilu smeštenih u našem centru, na samoj obali reke Drine u jedinstvenom prirodnom okruženju! Lako smo dostupni automobilom kao i javnim transportom i imamo obezbjeđen parking u centru.

  Naša kompleks ima kapacitet od čak 160 ležajeva u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim bungalovima! Mirišljave tkanine na udobnim krevetima od punog drveta samo će upotpuniti vaš bezvremeni doživljaj ovih jedinstvenih predela!
 • Kontinentalna Crna Gora - Andrijevica
  E-mail : hotelkomovi@gmail.com
  Telefon : +382 51 243 016 (Recepcija)
  Dobrodošli u hotel Komovi koji već više od 50 godina svojim posetiocima pruža gostoprimstvo uz kvalitetne usluge i sadržaje. Budući da se nalazi u gradiću Andrijevica, u Limskoj kotlini, okružen planinama Komovima, Bjelasicom i Prokletijama, njegova lokacija je idealna za planinare i ljubitelje rekreacije u prirodi.

  Ovaj renomirani hotel planinskog tipa raspolaže sa restoranskom salom i kaminom, zatim konferencijskom salom, aperitiv barom, kafanom, salom za poslovne sastanke, letnjom baštom, a obezbeđeni su i svi uslovi za održavanje svadbi i drugih veselja.
 • Kontinentalna Crna Gora - Žabljak
  E-mail : zekovct@t-com.me
  Telefon : +382 67 889 904
  Sajt:
  Kuća Svila nalazi se na Žabljaku, preko puta hotela Bjelobor. Kuća je jednako atraktivna za iznamljivanje leti i zimi. Do najbliže prodavnice ima oko 150 metara, do centra Žaljaka 800 metara, a ski centar udaljen je 2km.

  U dvorištu kuće nalazi se zidani roštilj koji možete upotrebiti za pripremu omiljenih jela, a tu je i prelepa terasa za odmor i druženje sa porodicom i prijateljima. Leti ovde možete koristiti bazen, a takođe na raspolaganju će vam biti i obezbeđen parking prostor. Takođe, ski oprema za šestočlanu porodicu biće vam na raspolaganju prilikom iznajmljivanja kuće tokom zime, a tokom leta oprema za bicikliste i planinare, i to po veoma povoljnim cenama.
 • Kontinentalna Crna Gora - Žabljak
  E-mail : zugicvesna12@gmail.com
  Telefon : +382 069 871 260 (Vesna Žugić)
  Sajt:
  Smeštaj Žugić lociran je u samom centru Žabljaka, na izvanrednoj lokaciji preko puta hotela Žabljak. U blizini se nalaze brojni restorani, kafići i prodavnice, tako da će vam sve neophodno na odmoru biti praktično na dohvat ruke. Tu je i prelepo Crno jezero, od kojeg vas deli ugodna šetnja divnim planinskim predelima.

  U kompleksu Žugić čekaju vas dve sobe, jedan studio i jedan dvosoban apartman tako da svako može da nađe onu vrstu smeštaja koja mu najviše odgovara. Za sve koji dođu svojim kolima obezbeđen je i parking prostor.
 • Kontinentalna Crna Gora - Bjelasica
  E-mail : vila.bjelasica@gmail.com
  Telefon : +382 67 460 122
  Vila Bjelasica je kompleks koji se sastoji od luksuzno opremljene i prostrane vile, površine 270m2 i lepo sređene, prijatne brvnare, površine 80m2. Kompleks se nalazi u Kolašinu, na prelepoj planini Bjelasici. Ovde ćete biti u prilici da se divite prirodnim lepotama i njenim izvanrednim čarima, a u našem kompleksu da, pored udobnog smeštaja, uživate u sasvim opuštenoj atmosferi i zabavnim sadržajima.

  Vila i brvnara se nalaze jedna pored druge, na 3km udaljenosti od centra Kolašina i na 5km od skijališta. Preko puta se nalazi restoran nacionalne ishrane, Savardak, a u neposrednoj blizini postoji još jedan restoran. Najbliža prehrambena prodavnica udaljena je 1km.
 • Kontinentalna Crna Gora - Reka Tara (Rafting)
  E-mail : encijan@teol.net
  Telefon : +387 58 211 150 (BIH broj)
  Na polaznoj tački za rafting rekom Tarom, u samom srcu kanjona, kilometrima daleko od savremene civilizacije nalazi se Brštanovica, a ovde , jedan od najlepših kampova - Encijan. Tradicija od skoro 15 godina rada, brojni zadovoljni turisti, kao i neverovatno polazište za nezaboravne avanture i uživanje u gotovo netaknutoj prirodi, garant su svakom posetiocu da će boravak u Encijanu u njihovom životu ostaviti neizbrisiv trag.

  Tarase iznad reke, razbacane ljuljaške i ležaljke, šum Tare, čarobna tišina, uređene plaže za sunčanje i kupanje, pešačke staze za šetanje, mogućnost ribolova, sve su to preduslovi za potpuni ugođaj i opuštanje u ovoj oazi mira nalik na Robinzonovu pustolovinu.
 • Kontinentalna Crna Gora - Kolašin
  E-mail : dragan_tomovic@t-com.me
  Telefon : +382 69 364 385
  Sajt:
  Apartman Tomović je smešten u samom centru Kolašina, na samo 8.5 kilometara od skijališta na Bjelasici i 9km od nacionalnog parka Biogradska gora. Nedaleko od apartmana postoji veliki izbor restorana, prehrambenih i drugih prodavnica, suvenirnica i ostalih sadržaja.

  Apartman Tomović okružen je živahnom atmosferom ovog planinskog grada i gostima je na raspolaganju tokom cele godine. Svi koji nas posete svojim automobilima mogu biti bezbrižni, budući da je obezbeđen veliki parking.
 • Kontinentalna Crna Gora - Kolašin
  E-mail : drijenak@letoucrnojgori.com
  Telefon :
  Sajt:
  Kolašin resort predstavlja izvanrednu kombinaciju smeštaja u Vili Drijenak i brojnih mogućnosti za avanturu i provod koje se nude u okviru ovog resorta. Vila je sastavni i dobro uklopljen deo raskošnog prirodnog ambijenta Kolašina, koji se naalzi u blizini nacionalnog parka Biogradska gora. Ona je spoj modernog i tradicionalnog, udoban i funkcionalan smeštaj. Centar Kolašina od vile je udaljen samo oko 3km, kao i najbliži restoran. Najbliža prodavnica prehrambenih proizvoda nalazi se na 800 metara, dok je autobuska stanica udaljena 2,4km, a do aerodroma, ima 70km.