Smeštaj u gradu

Zelenika apartmani, smeštaj 2019

Zelenika se nalazi u Boko-Kotorskom zalivu 4.5km istočno od Herceg Novog i predstavlja gradsko naselje ove opštine. Karakteriše je mediteranska klima, kao i lepe plaže, koje su pogodne za obuku neplivača. U zaleđu ovog mesta nalazi se planina Snježnica, koja je obrasla mediteranskom zimzelenom biljkom „zelenika” (Phulera latifolia), po kojoj je mesto Zelenika i dobilo ime.

Pročitajte više - ZelenikaRent-A-Car - ZelenikaIzleti/Ekskurzije - ZelenikaSmeštaji - Zelenika

 • Boka Kotorska - Zelenika
  E-mail : goranbegovicbego@gmail.com
  Telefon : +382 69 032 875
  Sajt:
  Na svega 100 metara od plaže, u mirnom i tihom mestu Zelenika, smešten je naš kompleks apartmana Begović. Zelenika se nalazi u Bokokotorskom zalivu, a između nje i Herceg Novog nalazi se samo mesto Meljine. Naselje Lalovina, gde su naši apartmani, smešteno je tik uz more, pored jedne od najlepših plaža u čitavom ovom regionu.

  U okolini kompleksa Begović ima dosta zelenila, pa će ljubitelji prirode ovde posebno uživati. Takođe, u dvorištu smo obezbedili i parking za sve one koji nas posete svojim kolima.
 • Boka Kotorska - Zelenika
  E-mail : zlucic@t-com.me
  Telefon : +382 31 678 115
  Sajt:
  Apartmani Lučić nalaze se u malom letovalištu Zelenika, nadomak Herceg Novog. Ušuškani u predivnom parku, apartmani pružaju savršeno mesto za odmor kako porodicama, tako i mlađim ljudima, ali i starijim osobama kojima su mir i tišina na prvom mestu. Od plaže nas deli svega 50 metara, a u neposrednoj blizini su peskovite i kamenite plaže, pa ćete sigurno pronaći mesto po svom ukusu.

  Takođe, na najbližoj plaži postoje i kafići koji nude odličnu zabavu i odmor od sunčanja i kupanja, a na svega 200 metara od naših apartmana su i dva restorana, kao i veliki hipermarket “Roda”, mnogobrojni butici, prodavnice i suvenirnice.
 • Boka Kotorska - Zelenika
  E-mail : pershina.olga@bk.ru
  Telefon : +7915 471 97 94 (what's app, viber, telegram)
  Sajt:
  Apartman Ploski je nov i lepo uređen apartman, smešten u naselju Zelenika, na 250 metara od plaže. Nalazi se na trećem spratu stambene zgrade, krasi ga pre svega divan pogled na more, a idealan je za porodično letovanje.

  Može maksimalno da ugosti 4 osobe, a između ostalog nudi besplatan bežični internet, mašinu za veš, kao i dečiji krevetić. Za sve koji dođu svojim kolima imamo obezbeđen i parking prostor ispred zgrade.