Smeštaj u gradu

Žanjice apartmani, smeštaj 2019

Žanjice se nalaze u uvali Mirište i duboko se uvučene u kopno poluostrva Luštica koje pripada Bokokotorskom zalivu. Udaljene su manje od 4 morske milje (8.5km) od Herceg Novog i smeštene u idiličnom ambijentu starih maslinjaka. U ovom letovalištu postoje kafići, brojni restorani i barovi, kao i supermarket i prodavnice. U zaleđu Žanjica su maslinjaci gde se može uživati u šetnji prelepim prirodnim okruženjem, dok se u lokalnim restoranima uživa u dobrom vinu i luštičkim specijalitetima (pršutu, siru u ulju, raznim vrstama ribljih i drugih morskih specijaliteta).

Pročitajte više - ŽanjiceRent-A-Car - ŽanjiceIzleti/Ekskurzije - ŽanjiceSmeštaji - Žanjice

 • Boka Kotorska - Žanjice
  E-mail : rade.mudric@gmail.com
  Telefon : +382 69 265 438 (CG broj, viber)
  Sajt:
  Apartmani Mudrić nalaze se na poluostrvu Luštica, tačnije u mestu Žanjice, iznad istoimene plaže. Do ove prelepe plaže iz našeg kompleksa možete doći pešice (udaljenost je oko 1.500 metara), a ako se odlučite za automobil distanca je 3km.

  Takođe, našu uvek zelenu i rascvetalu baštu krasi mali ukrasni bazenčić, a tu je i igralište za naše najmlađe goste. Za sve koji nas posete svojim kolima imamo obezbeđen parking prostor, a svi naši gosti mogu uživati u prelepom panoramskom pogledu sa balkona apartmana na uvek plavo Jadransko more. Prema potrebi osiguravamo prevoz od autobuske stanice ili aerodruma do našeg apartmana, kao i dnevni prevoz do plaže.
 • Boka Kotorska - Žanjice
  E-mail : bmigo54@letoucrnojgori.com
  Telefon :
  Sajt:
  Apartmani Bojović nalaze se fenomenalnom mestu, na pola puta između prelepih uvala Mirište i Žanjice, i od ovih divnih plaža deliće vas samo 10-ak minuta lagane šetnje. Takođe, u blizini ćete naći i prodavnice, kao i nekoliko vrhunskih restorana i picerija, a ukoliko želite, možemo za vas poručiti sveže namirnice, voće i povrće koji vam mogu biti dostavljeni svakog dana.

  Apartmani Bojović udaljeni su 20 km od aerodroma u Tivtu, a taksi prevoz od aerodroma do naše vile iznosi 20€ do 30€. Destinacije koje možete obići i lokalnim autobusima, ali i brodićima koji svakodnevno krstare crnogorskom rivijerom su Kotor i Tivat, dok je Budva udaljena oko 40 km od nas. Herceg Novi možete posetiti i čamcima u jutarnjim i večernjim časovima.