Smeštaj u gradu

Žabljak apartmani, smeštaj 2019

Grad Žabljak postao je pravi turistički centar zahvaljujući izuzetnom prirodnim lepotama koje ga okružuju, svom pogodnom geografskom položaju te zbog raznolikih vremenskih prilika koje omogućavaju celogodišnju turističku sezonu. Ne samo da se ovde već razvijaju brojni aspekti zimskog turizma već je celo područje usmereno na razvijanje mogućnosti za celogodišnju turističku posetu poput lova, splavarenja, rekreacije, kongresnog turizma ili pak odmora na svežem vazduhu. Zahvaljujući svojim prirodnim bogatstvima i izuzetnoj brizi za njih Žabljak je proglašen ekološkom prestonicom Crne Gore.

Pročitajte više - ŽabljakRent-A-Car - ŽabljakIzleti/Ekskurzije - Žabljak


Smeštaji - Žabljak

 • Kontinentalna Crna Gora - Žabljak
  E-mail : andjelicmilica.jom@gmail.com
  Telefon : +382 67 813 179
  Sajt:
  Pansion Anđelić smešten je u poznatom planinskom mestu Žabljak, koje je veoma atraktivno turističko odredište kako zimi, tako i leti. Žabljak se nalazi u samom središtu gorostasne planine Durmitor, na najvišoj nadmorskoj visini na čitavom Balkanu (1.465 metara).

  Kompleks okružuje dvorište od 500m², gde se nalaze sto i stolice, pa je ovo savršeno mesto za odmor i opuštanje u potpunom prirodnom okruženju. Takođe, za sve koji kod nas dođu svojim kolima imamo obezbeđen i parking prostor.
 • Kontinentalna Crna Gora - Žabljak
  E-mail : zekovct@t-com.me
  Telefon : +382 67 889 904
  Sajt:
  Kuća Svila nalazi se na Žabljaku, preko puta hotela Bjelobor. Kuća je jednako atraktivna za iznamljivanje leti i zimi. Do najbliže prodavnice ima oko 150 metara, do centra Žaljaka 800 metara, a ski centar udaljen je 2km.

  U dvorištu kuće nalazi se zidani roštilj koji možete upotrebiti za pripremu omiljenih jela, a tu je i prelepa terasa za odmor i druženje sa porodicom i prijateljima. Leti ovde možete koristiti bazen, a takođe na raspolaganju će vam biti i obezbeđen parking prostor. Takođe, ski oprema za šestočlanu porodicu biće vam na raspolaganju prilikom iznajmljivanja kuće tokom zime, a tokom leta oprema za bicikliste i planinare, i to po veoma povoljnim cenama.
 • Kontinentalna Crna Gora - Žabljak
  E-mail : zugicvesna12@gmail.com
  Telefon : +382 069 871 260 (Vesna Žugić)
  Sajt:
  Smeštaj Žugić lociran je u samom centru Žabljaka, na izvanrednoj lokaciji preko puta hotela Žabljak. U blizini se nalaze brojni restorani, kafići i prodavnice, tako da će vam sve neophodno na odmoru biti praktično na dohvat ruke. Tu je i prelepo Crno jezero, od kojeg vas deli ugodna šetnja divnim planinskim predelima.

  U kompleksu Žugić čekaju vas dve sobe, jedan studio i jedan dvosoban apartman tako da svako može da nađe onu vrstu smeštaja koja mu najviše odgovara. Za sve koji dođu svojim kolima obezbeđen je i parking prostor.