Smeštaj u gradu

Tivat apartmani, smeštaj 2019

Tivat je grad koji se nalazi u centralnom delu Boke Kotorske na jugozapadnim padinama planine Vrmac (765m). Iako najmlađi grad Boke, Tivat ima dosta interesantih i privlačnih destinacija. Renesansni Letnjikovac Buća u centru grada, Ostrvo cveća, sa sakralnim spomenicima, Gornja Lastva, staro jezgro na nadmorskoj visini od 300 metara, prelepa peščana plaža Plavi horizonti i ostrvo Sveti Nikola su turistička odredišta koja u Tivtu obavezno treba posetiti.

Pročitajte više - TivatRent-A-Car - TivatIzleti/Ekskurzije - TivatSmeštaji - Tivat

 • Boka Kotorska - Tivat
  E-mail : petnik@t-com.me
  Telefon : +382 69 293 970 (Danijela Petković)
  Studio Apartmani Petković nude udoban i kvalitetan smeštaj, idealan kako za slobodne putnike, tako i za parove, porodice i grupe prijatelja koji žele da zajedno provedu letnji odmor u Crnoj Gori.

  Ovaj pansion u porodičnom vlasništvu, nalazi se u mestu Tivat, tačnije naselju Gradiošnica, na 2 km od mora, okružen prelepim zelenilom. U vrtu kompleksa postoji prostor za roštilj, dečije igralište za naše najmlađe goste, a tu je i parking prostor za sve koji kod nas dođu svojim kolima.
 • Boka Kotorska - Tivat
  E-mail : jovanalucic555@yahoo.com
  Telefon : +382 68 372 879 (Jovana Lučić)
  Sajt:
  Udobni i moderno opremljeni apartmani Lučić, nalaze se u Tivtu u naselju Seljanovo, udaljenom oko 1 km od centra grada, a svega 150m od mora i najbliže plaže Ponta Seljanovo. Uz, to odmah do ove nalaze se i još dve lepe plaže - Waikiki i Kamelija. Objekat Lučić je samo 40 metara udaljen od najbližih barova i restorana, dok je najbliža prodavnica prehrambenih proizvoda na distanci 50 metara. U blizini se nalazi i marina Porto Montenegro, gde naši gosti mogu uživati u različitim rekreativnim sadržajima kao što su tenis, teretana i bazen. Centar Tivta je udaljen samo 1km, a aerodrom 3km.

  Kuća u kojoj su smešteni apartmani Lučić izgrađena je u mediteranskom stilu, a okružuje je uređeno dvorište sa dosta zelenila, u okviru koga se nalazi sto sa stolicama, gde se gosti mogu sresti i možda popričati uz kaficu. Takođe, na raspolaganju im je i zajednička terasa na krovu, sa ležaljkama, suncobranima i tušem, predviđena zaodmor i opuštanje.
 • Boka Kotorska - Tivat
  E-mail : jotanovic@letoucrnojgori.com
  Telefon : +382 32 683 392
  Ukoliko tražite udoban smeštaj, na mirnom mestu, zaštićenom od buke i vreve većih centara, a opet u njihovoj blizini, Apartman Jotanović u mestu Mrčevac je pravo mesto za vas. Do centra Tivta ima svega 2km, dok ga do najbliže plaže, Marina, deli 1.2km, a do sledeće, plaže Kaladrovo, 2.2km. Parking na obe plaže je besplatan, tako da prevoz ne bi trebalo da predstavlja problem.

  Do obližnje prodavnice prehrambenih proizvoda valja pešačiti svega 300 metara, dok se veliki market Roda nalazi na 700m. Na istoj udaljenosti mogu se pronađi i brojni restorani i kafići. U okolini našeg apartmana, gosti mogu obići zanimljive malene crkve iz XI i XIV veka, kao i Ostrvo Cveća, dok se malo dalje nalaze Njeguško polje, Lovćen, a sam prelepi Kotor je udaljen svega 8km, kao i mnoge druge kulturno-istorijske znamenitosti.
 • Boka Kotorska - Tivat
  E-mail : cules@t-com.me
  Telefon : +382 69 909 338
  Sajt:
  Apartmani Nano smešteni su u Tivtu, tačnije u turističkom naselju Kalimanj. Do plaže Belani će vam trebati samo dva minuta lagane šetnje, Gradska plaža je tek nešto malo dalje, a centar grada na jedva 300 metara od nas. U našoj neposrednoj blizini pronaći ćete prodavnice, markete, gril-restorane i kafiće, a u Tivtu se nalazi i odlična šoping zona, tržni centri i kvalitetna ponuda konoba i restorana. Takođe, predivna luksuzna marina za jahte - Porto Montenegro, koja privlači sve više posetilaca svake godine, nalazi se na oko 15-ak minuta šetnje od naših apartmana.

  Apartmani Nano imaju i svoje zeleno dvorište u kome se nalaze stolovi i stolice, pa se tu možete družiti sa drugim gostima i uživati u predivnom ambijentu, a ukoliko ste raspoloženi za prave gurmanluke na raspolaganju vam je i roštilj. Takođe, možemo vam preporučiti ili organizovati izlete po želji. Ako dolazite sopstvenim prevozom, možete računati i na besplatan parking kod nas.
 • Boka Kotorska - Tivat
  E-mail : sanjafran@t-com.me
  Telefon : +382 67 820 194
  Sajt:
  Apartman Petković-Francesković nalazi se u samom centru Tivta, na samo minut šetnje od najbliže plaže. Ova odlična lokacija pruža mogućnost uživanja u celokupnoj turističkoj i poslovnoj ponudi ovog važnog centra Crne Gore, a brojni kafići, restorani, kao i veliki supermarketi i zelena pijaca nalaze se u neposrednoj okolini.

  Takođe, samo 10 minuta vožnje udaljeni smo od aerodroma, pa je naš kopmpleks odličan izbor i za poslovna putovanja. Vrata Apartmana Petković-Francesković otvorena su tokom čitave godine, a za sve goste koji planiraju da dođu spostvenim kolima, na raspolaganju je i besplatan, javni parking u okolini zgrade.
 • Boka Kotorska - Tivat
  E-mail : cattaroom8@gmail.com
  Telefon : +382 67 221 819
  Sajt:
  Family Apartments nalaze se 500 metrra od lepe, prirodne plaže i 1 kilometar od centra Tivta. Mirna okolina i predivna priroda odlična su prilika za odmor sa decom, a Family Apartments nalaze se na izvrsnoj lokaciji, 2,5 kilometra od aerodroma, i 1,5 kilometar od Porto Montenegro.
  Mali market nalazi se 20 metara od kuće, a u neposrednoj okolini je veliki izbor restorana, kafića i supermarketa.

  Family Apartments okruženi su zelenilom divnog vrta što donosi više privatnosti, mira i večernje svežine. U dvorištu je i zajednička terasa sa roštiljem, gde možete uživati u druženju, lepim večerima i pravim morskim specijalitetima. Ukoliko želite možemo organizovati i aerodromski transfer, a za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, na raspolaganju je i besplatan, privatni parking.