Smeštaj u gradu

Sveti Stefan apartmani, smeštaj 2019

Sveti Stefan je naselje južno od Budve koje obuhvata kopneni deo, kao i čuveno mondonsko ostrvo koje u poslednje vreme mnogi zovu „Crnogorska Palma Dubaija“. Ipak, možda je bolje reći da je obrnuto, jer Sveti Stefan postoji već više stotina godina, dok Dubajska palma nema ni deceniju.

Pročitajte više - Sveti StefanRent-A-Car - Sveti StefanIzleti/Ekskurzije - Sveti Stefan


Smeštaji - Sveti Stefan

 • Oblast Budva - Sveti Stefan
  E-mail : villastevan.mne@gmail.com
  Telefon : +382 69 038 279
  Vila Stevan nalazi se na jednoj od najboljih lokacija na Svetom Stefanu, svega 600 metara od hotela Sveti Stefan, koji je sinonim crnogorskog turizma i prelepe plaže, do koje možete stići velikim stepenicama. U našem neposrednom okruženju nalaze se prodavnice, marketi i restorani, a tradicionalno, šaroliko Pržno udaljeno je svega 2 kilometra, i do njegovih izvrsnih ribljih konoba i restorana vodi uređena staza kroz Miločerski park. U samom centru budvanske rivijere, Sveti Stefan udaljen je 8 kilometara od centra Budve i Petrovca, te popularnih plaža Jaz, Ričardova Glava, Lučice i Mogrena.

  Vila Stevan okružena je besprekorno uređenim dvorištem i vrtom oplemenjenim mediteranskim rastinjem maslinama starim više stotina godina, a izdignut položaj pruža fantastičan panoramski polged na more. Gostima vile na raspolaganju je i otvoreni bazen sa terasom za sunčanje, kao i više vrtnih terasa sa baštenskim garniturama namenjenih opuštanju i užvanju u jedinstvenoj mediteranskoj klimi. Ova, u tradicionalnom stilu izgrađena kamena vila zasenčena je maslinama i raspolaže svojim velikim, privatnim parkingom, dok za sve goste koji žele, može biti i organizovan aerodromski transfer uz doplatu, kao i mogućnost rentiranja auta od naše rent-a-car agencije uz popust od 15%. Ponosni smo na veoma visoke ocene i pozitivne komentare na prestižnim svetskim sajtovima za rentiranje smeštaja.
 • Oblast Budva - Sveti Stefan
  E-mail : mi.ra@t-com.me
  Telefon : +382 33 468 165
  Na najlepšem i najekskluzivnijem delu crnogorske rivijere, Nasuprot polustrva Sveti Stefan nalaze se Apartmani NR. Udaljeni smo samo 300 metara od mora, a nalazimo se u naselju Sveti Stefan, nadomak plaža. Ispred kuće je autobuska stanica, a ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, tu je i javni parking. Takođe, neposredno u našoj blizini je i prehrambena prodavnica, kao i divni restorani. Sa domacinima se mozete sporazunjeti na srpskom, ruskom, engleskom, italijanskom i njemackom jeziku.

  U Apartmanima NR imaćete osećaj kao da ste kod kuće, a mi ćemo vas dočekati uz kolače, domaće vino i rakiju. Takođe, možemo vas sačekati i na aerodromu, ili organizovati raznovrsne izlete za vas, iznajmljivanje automobila, lov, ribolov, ronjenje ili druge zabavne aktivnosti.
 • Oblast Budva - Sveti Stefan
  E-mail : raki@la-med.com
  Telefon :+382 33 468 042
  Sajt:
  Privatni smeštaj La Med nalazi se u srcu kopnenog dela naselja Sveti Stefan, na blagom uzvišenju i sa panoramskim pogledom na istoimeno luksuzno ostrvo. Tačnije, locirani smo u ulici Vukice Mitrović 6, što omogućava našim gostima da za svega nekoliko minuta hoda dođu do bilo kog dela Svetog Stefana. Najbliža plaža, kao i centar mesta Sveti Stefan nalaze se na svega 250 metara od nas.

  Naše smeštajne jedinice, odnosno sobe su pravo mesto za uživanje, ukoliko tražite komfor, privatnost i relaksaciju. Sve su potpuno opremljene, novim savremenim sadržajima, sve kako bi vaš ugođaj bio još komforniji.
 • Oblast Budva - Sveti Stefan
  E-mail : vericad@t-com.me
  Telefon : +382 33 455 657
  Sajt:
  Apartmani Dragović smešteni su nedaleko od plaže Kamenovo, na Svetom Stefanu, na svega dva, tri minuta hoda, prve u nizu od šesnaestak plaža koje se protežu duž Budvanske rivijere. Na ovoj plaži postoji nekoliko restorana i picerija, a svega 50 metara od kuće nalazi se mini-market gde se mogu kupiti svi potrebni proizvodi neophodni na letnjem odmoru. Na istoj udaljenosti je i autobuska stanica, dok je tu i restoran, gde se uglavnom hrane gosti našeg apartmana.

  Naš kompleks je od Budve udaljen oko 4,5km, dok do centra Svetog Stefana ima svega 1,5km, pa vas dotle deli ugodna šetnja. Kada se krene ka Svetom Stefanu, na otprilike 500m nalazi se hotel "Maestral", kao i čuveni park Miločer.
 • Oblast Budva - Sveti Stefan
  E-mail : mina.svstefan@t-com.me
  Telefon : +382 69 549 550
  Guest House Harmonia nalazi se na 1,5 km od centra letovališta Sveti Stefan, u zelenom zaleđu primorja, i na oko 1 km od mora i prvih plaža. U našoj blizini naći ćete prodavnice, restorane i kafiće, a kako je kuća izdignuta na brdu, odavde se pruža fenomenalan pogled na Jadransko more.

  Kompleks Guest House Harmonia ima lepo zeleno dvorište sa velikim otvorenim bazenom, terasom za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima, kao i baštenskim garniturama za dnevni odmor. Takođe, tu je i bar sa terasom, a svim gostima na raspolaganju je i roštilj.
 • Oblast Budva - Sveti Stefan
  E-mail : mina.svstefan@t-com.me
  Telefon :
  Apartmani Đurašević nalaze se oko 1,5 km od centra nadaleko čuvenog letovališta Sveti Stefan, nadomak Budve. Kompleks je udaljen oko 200 metara od mora, a najbliža plaža je upravo Sveti Stefan. U neposrednoj blizini naći ćete dobar izbor prodavnica, restorana i kafića, kao i bogatu ponudu turističkih atrakcija ili raznih drugih pogodnosti u samom centru.

  Kako je kompleks apartmana Đurašević izdignut na brdu, odavde se pruža fantastičan panoramski pogled na Jadransko more i najlepše ostrvo na Crnogorskom primorju. U okviru kompleksa nalazi se i veliki otvoreni bazen sa terasom za sunčanje, ležaljkama i suncobranima, a tu je i natkrivena terasa sa stolovima i stolicama.
 • Oblast Budva - Sveti Stefan
  E-mail : bos.s@gmx.net
  Telefon : +382 69 761 583
  Studiji Perić nalaze se na oko 3 kilometara od centra Svetog Stefana, i 8 kilometara od Budve. Naša kuća je na veoma mirnoj lokaciji, okružena predivno uređenim vrtom i zelenilom, a najbliže prodavnice, autobuske stanice, restorane i druge sadržaje možete naći na oko 20-ak minuta lagane šetnje od nas. Prve plaže - Sveti Stefan, Drobni Pijesak i Crvena Glavica udaljene su oko 2,5 kilometara, a takođe mnogi naši gosti se odlučuju i za popularne budvanske plaže.

  Svim gostima studija Perić na raspolaganju je velika zajednička kuhinja na otvorenom, kao i dve zajedničke terase sa baštenskim garniturama, a u vrtu je obezbeđen i pribor za pripremu roštilja i drugih gurmanluka. Naš prostrani vrt odličan je i za igru mališana, i imamo predviđen prostor samo za njih. Na vaš zahtev možemo organizovati aerodromski transfer za vas, a ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, tu je naš privatni parking prostor.