Smeštaj u gradu

Stoliv apartmani, smeštaj 2019

Često se kaže da je Perast jedan od malih bokokotorskih gradića koje treba obići ukoliko želite da doživite jedan od najlepših pogleda na Bokokotorski zaliv, a Perast gleda na baš na Stoliv, i čini sastavni deo tog fenomenalnog pejzaža. Postoje dva Stoliva – Gornji i Donji, a nastavaljaju se jedan na drugi od mora prema brdovitoj unutrašnjosti zelenog poluostrva Vrmac.

Pročitajte više - StolivRent-A-Car - StolivIzleti/Ekskurzije - StolivSmeštaji - Stoliv

 • Boka Kotorska - Stoliv
  E-mail : draganag155@yahoo.com
  Telefon : +382 32 520 237
  Sajt:
  Apartmani Daria nalaze se samo 20 metara od mora, u malom ribarskom mestu Stoliv u Bokokotorskom zalivu. Udaljeni smo od Tivta i Kotora oko 8 kilometara, a do Budve će vam biti potrebno svega pola sata vožnje. U blizini su prodavnica i restoran, pekara i pošta koji su udaljeni 10-ak minuta lagane šetnje, a za veliki izbor prodavnica i butika možete naći u Tivtu ili Kotoru. Za vas možemo organizovati aerodromski transfer iz Tivta, a ispred naše kuće je i autobuska stanica na kojoj možete uhvatiti autobus za Kotor na svakih sat vremena.

  Zeleno dvorište Apartmana Darija namenjeno je vašem uživanju i upoznavanju sa drugim gositma, a ukoliko budete raspoloženi, ove možete raspaliti i roštilj. Našim gostima na raspolaganju je i privatna ponta sa ležaljkama i suncobranima, a ukoliko želite da posetite velike plaže sa plažnim barovima i malo više gužve, nekoliko takvih plaža nalazi se između Stoliva, Kotora i Tivta. Za naše goste možemo oragnzovati i izlete ili vožnju gliserom po zalivu, a ukoliko dolazite sopstvenim prevozom možete računati i na naš besplatan parking.
 • Boka Kotorska - Stoliv
  E-mail : cattaroom8@gmail.com
  Telefon : +382 67 221 819
  Apartmani Cattaroom nalaze se u Donjem Stolivu, svega nekoliko metara od mora, u predivnoj prirodi poluostrva Vrmac, maslinjaka i četinara. Apartmani Cattaroom pružaju mirnu okolinu za bezbrižan i opušten odmor daleko od gradske vreve, a iz Boke lako možete obići najlepše plaže Crne Gore, lepote i kulturnu baštinu Kotora, Budve i Herceg Novog.

  Apartmani Cattaroom imaju veliku zajedničku terasu gde se možete družiti sa drugim gostima, uživati u zelenilu i suncu. Letnja kuhinja je sasvim opremljena i ima gril koji možete koristiti kako biste uživali u letnjim specijalitetima. U vrtu, pod maslinama nalaze se i baldahini idealni za relaksaciju i odmor u prijatnoj atmosferi, a za naše najmlađe goste namenjeno je i dečije igralište.