Smeštaj u gradu

Rose apartmani, smeštaj 2019

Na poluostrvu Luštica na samom ulazu u Bokokotorski zaliv nalazi se malo mesto koje je ime dobilo od italijanskog naziva za ružu. Rose su prava ruža koje odoleva vremenu u ovom delu Crne Gore, a koja je, nesumnjivo, poznata među kao nezaobilazna turistička destinacija. Rose su odolele i nisu dopustile da ih nagrize zub vremena. U ovom mestu ponosno se uzdižu građevine stare 200 godina koje lepotom svoje arhitekture plene i daju poseban šarm ovom mestu.

Pročitajte više - RoseRent-A-Car - RoseIzleti/Ekskurzije - RoseSmeštaji - Rose

  • Boka Kotorska - Rose
    E-mail : info@forterose.me
    Telefon : +382 67 377 311
    Smešteni u mestu Rose, na poluostrvu Luštica, na samom ulazu u prelepi Bokokotorski zaliv nalaze se Bungalovi Forta Rose. Kako se po samom imenu može prepoznati, ovi bungalovi locirani su u poznatoj tvrđavi Forta Rose, u okviru koje se nalazi i ekskluzivni restoran koji je idealno uklopljen u ambijent tvrđave. Ovde možete da pojede jelo spremljeno od strane vrhunskih kulinarskih majstora i da se opustite uz ugodnu muziku. Oko tvrđave nalaze se uređene plaže pa vam do mora neće trebati ni čitava dva minuta, a ovde ćete naći i vezove za jahte i čamce.

    Ovi prelepi bungalovi Forta Rose napravljeni su na moderan način i privlače veliki broj turista svake godine. Osim konobe, gde ćete moći da pojedete najbolju pršutu u Crnoj Gori, i možda najbolji sir, tu je i otvoreni šank koji je smešten u hladovini prirodnih borova, starih po sto godina. Ukoliko želite nešto više mira i tišine samo nastavite pravo peščanom plažom do nešto mirnijih i osamljenijih mesta.