Smeštaj u gradu

Risan apartmani, smeštaj 2019

Risan je gradić mediteranskog šarma, sa uskim i kamenim popločanim ulicama, smešten na krajnjem severu Bokokotorskog zaliva i sa svih strana okružen strmim dinarskim planinama. Smatra se da je najstariji grad u Boki, te da je bio naseljen još u vreme praistorije. Naučnici su to utvrdili zahvaljujući arheološkim nalazištima na lokalitetu Carine pored reke Spile i jednoj steni u Lipcima, gde su pronađeni praistoreški crteži, drugi po starini na jadranskoj obali. Ovi crteži potvrđuju da su pećinski ljudi naseljavali Boku Kotorsku tokom mlađeg kamenog, kao i rano bronzanog doba, čak 3000 godina pre nove ere.

Pročitajte više - RisanRent-A-Car - RisanIzleti/Ekskurzije - RisanSmeštaji - Risan

 • Boka Kotorska - Risan
  E-mail : branislav41@hotmail.com
  Telefon : +382 67 488 925
  Sajt:
  Sobe Lorena nalaze se svega 150 metara od plaže u samom centru Risna, na severu Boke Kotorske. Prodavnice, restorani i barovi udaljeni su oko 200 metara od naše kuće, a u blizini su vam dostupni i različiti sportski sadržaji, kao i čuveni Rimski mozaici iz II veka.

  Sobe Lorena okružene su predivno uređenim dvorištem, prepunim cveća sa lepom zajedničkom vrtnom terasom (50m²), kao i manjom terasom (15 m²), gde se možete družiti i uživati u novim poznanstvima. Naš kompleks sastoji se od objekta 1 i objekta 2, koje dele veliku zajedničku kuhinju, opremljenu svim uređajima i posuđem koje vam može zatrebati kako biste pripremili lagani doručak ili kafu.
 • Boka Kotorska - Risan
  E-mail : vojin@letoucrnojgori.com
  Telefon :
  Sajt:
  Apartmani Vojin nalaze se u okviru lepog arhitektonskog zdanja iz 1930. godine, koje je locirano pored javnog parka i predstavljaju pravo malo utočište u slikovitom mestu Risan, jednom od bisera Bokokotorskog zaliva. Samo 30 metara su udaljeni od plaže i 100 metara od centra Risna. Prehrambena prodavnica se nalazi odmah pored apartmana, a najbliži restoran i lokalnu autobusku stanicu pronaći ćete na 100 metara od objekta. Kotor je udaljen 15 km, Budva 30 km, dok do aerodroma u Tivtu ima manje od 20 km.

  Apartmani Vojin okruženi su bujnim vrtom i velikim zelenim površinama. U vrtu se gosti mogu opustiti na baštenskom nameštaju i besplatno koristiti pribor za roštilj. Besplatan javni parking je moguć na licu mesta, a rezervacija nije neophodna. Pored toga, sa domaćinima ove prelepe vile, moguće se dogovoriti o transferu od i do aerodroma te i drugih zanimljivih destinacija na području Crne Gore, kao i o dnevnom iznajmljivanju čamaca za ribarenje.
 • Boka Kotorska - Risan
  E-mail : info@apartmentsmarija.me
  Telefon : +382 67 257 387
  Apartmani Marija nalaze se na samoj obali mora, svega 10-ak metara od predivne risanske plaže i samo nekoliko minuta od centra ovog bokokotoskog gradića. Sa naše leve i desne strane su smeštene privatne, uređene plaže “Fashion beach” i “Stara Slanica”, dok je Kotor udaljen svega 15 kilometara.

  Apartmani Marija smešteni su odmah kod autobuske stanice, dok su Tivatski i Dubrovački aerodromi udaljeni 20km i 57km. U ambijentu prilagođenom jedinstvenoj arhitekturi Boke Kotorske naši apartmani nude vam sasvim jedinstven pogled na risanski zaliv. U našoj neposrednoj blizini su i pekara, supermarket i restorani, a na vaš zahtev možemo obezbediti i besplatano parking mesto u našoj blizini.