Smeštaj u gradu

Reka Tara (Rafting) apartmani, smeštaj 2019

Reka Tara na svom putu od Komova, dugom 145 kilometara, stvorila je kanjon dug skoro stotinu kilometara i dubok 1.300 metara. Kanjon Tare je po dubini drugi u svetu odmah iza Kolorado Grand kanjona, ali je zato po lepoti zasigurno prvi. Zbog kristalno čiste vode (može se piti celom dužinom puta) i izuzetno bogatim biljnim i životinjskim vrstama, od kojih su mnoge endemične, Tara je na listi zaštićenih područja UNESCO-a.

Pročitajte više - Reka Tara (Rafting)Rent-A-Car - Reka Tara (Rafting)Izleti/Ekskurzije - Reka Tara (Rafting)Smeštaji - Reka Tara (Rafting)

 • Kontinentalna Crna Gora - Reka Tara (Rafting)
  E-mail : info@tarasportrafting.com
  Telefon : +387 66 321 220 (viber/whatsup)
  Rafting Club TARASPORT - Kamp Divlja Rijeka se nalazi se na samoj obali reke Drine u neposrednoj blizini mesta gde Tara i Piva prave reku Drinu. Iz kampa se pruža prelep pogled na samo ušće. Prirodni ambijent koji okružuje kamp je fascinantan i teško da se može opisati rečima. U kompleksu kampa se nalazi lepo dekorisan restoran sa prostranom terasom kapaciteta 150 ljudi.

  Kamp poseduje ukupno 17 bungalova, koji ukupno imaju 60 ležajeva. Raspolažemo sa 8 dvokrevetnih bungalova, 3 trokrevetna, 5 četvorokrevetnih i 1 šestokrevetni bungalov. Na raspolaganju svim gostima kampa su 4 zajednička toaleta, kao i 4 zajedničke tuš kabine.
 • Kontinentalna Crna Gora - Reka Tara (Rafting)
  E-mail : office@raftingtara.com
  Telefon : +387 65 906 188 - Borko
  Rafting centar Drina-Tara je savršeno mesto za sve one koji žele da istraže najveći kanjon Evrope i fantastične predele očuvane u dva nacionalna parka - NP Sutjeska i NP Durmitor! Nudimo Vam smeštaj u 55 bungalova izgrađenih u planinskom stilu smeštenih u našem centru, na samoj obali reke Drine u jedinstvenom prirodnom okruženju! Lako smo dostupni automobilom kao i javnim transportom i imamo obezbjeđen parking u centru.

  Naša kompleks ima kapacitet od čak 160 ležajeva u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim bungalovima! Mirišljave tkanine na udobnim krevetima od punog drveta samo će upotpuniti vaš bezvremeni doživljaj ovih jedinstvenih predela!
 • Kontinentalna Crna Gora - Reka Tara (Rafting)
  E-mail : encijan@teol.net
  Telefon : +387 58 211 150 (BIH broj)
  Na polaznoj tački za rafting rekom Tarom, u samom srcu kanjona, kilometrima daleko od savremene civilizacije nalazi se Brštanovica, a ovde , jedan od najlepših kampova - Encijan. Tradicija od skoro 15 godina rada, brojni zadovoljni turisti, kao i neverovatno polazište za nezaboravne avanture i uživanje u gotovo netaknutoj prirodi, garant su svakom posetiocu da će boravak u Encijanu u njihovom životu ostaviti neizbrisiv trag.

  Tarase iznad reke, razbacane ljuljaške i ležaljke, šum Tare, čarobna tišina, uređene plaže za sunčanje i kupanje, pešačke staze za šetanje, mogućnost ribolova, sve su to preduslovi za potpuni ugođaj i opuštanje u ovoj oazi mira nalik na Robinzonovu pustolovinu.