Smeštaj u gradu

Radovići apartmani, smeštaj 2019

Radovići su malo mesto koje je udobno smešteno južno od Bokokotorskog zaliva. Do Aerodroma Tivat, ima 8 km, a do gradova Tivta i Kotora oko 11 km. S obzirom na to da su poznati kao “biserna obala Boke Kotorske“, nije nikakvo čudo što su Radovići izuzetno posećeni u vreme letnjih meseci. Plaža ovog mesta – Plavi Horizont, zajedno sa poznatom uvalom Pržna, koja se nalazi na otvorenom moru, čini ovo mesto veoma atraktivnim i popularnim.

Pročitajte više - RadovićiRent-A-Car - RadovićiIzleti/Ekskurzije - RadovićiSmeštaji - Radovići

 • Boka Kotorska - Radovići
  E-mail : sigurnost09@gmail.com
  Telefon : +381 65 304 62 88 (SRB broj)
  Vila Lav se nalazi u mestu Radovići, tačnije smeštena je u prvoj liniji objekata do mora i prelepe plaže Plavi Horizonti (690 metara do mora). Vila je okružena idiličnim ambijentom, borovom šumom i maslinama, između dva mora, i sa pogledom na Lovćen i Njegošev mauzolej.

  U okviru vile nalazi se veliko dvorište sa stolovima i klupama u hladovini kivija i loze, kao i borovine. Na raspolaganju svim našim gostima su i dva velika roštilja, park za decu sa klackalicama i ljuljaškama, a tu je i veliki parking za sve naše goste.
 • Boka Kotorska - Radovići
  E-mail : vppavlover@gmail.com
  Telefon : +382 32 780 236
  Sajt:
  Ako želite kvalitetan smeštaj uz savremene sadržaje i pristupačne cene, dođite u naše apartmane Pavlović. Nalazimo se u letovalištu Radovići, tačnije u samom centru ovog mesta, čuvenog po prelepoj peščanoj plaži ''Plavi horizonti'' koja je udaljena oko 1500 metara od našeg kompleksa. Do nje možete stići laganom šetnjom od 15-20 minuta, ili kolima, kao i lokalnim autobusom za svega 5 minuta.

  Apartmane Pavlović čine 3 studija i 3 apartmana, potpuno opremljena i uređena uz moderne sadržaje za lagodan letnji odomor. U našem lepo uređenom dvorištu nalazi se zajednička terasa pokrivena lozom, idealna za odmor i opuštanje u hladu i druženje sa porodicom i prijateljima. Kako bi doživljaj bio potpun, tu je i spoljni roštilj gde možete pripremati obroke po vašoj volji. Za sve koji nas posete svojim kolima na raspolaganju je i obezbeđen parking prostor.
 • Boka Kotorska - Radovići
  E-mail : dosljak.tivat@gmail.com
  Telefon : +382 69 050 663
  Sajt:
  U živopisnom letovalištu Radovići, na samo nekoliko kilometra od Tivta, smešten je objekat autentične lepote, izgrađen u mediteranskom stilu - porodična kuća Došljak. Ova vila se smatra kulturnim nasleđem, a u pitanju je stara kamena kuća locirana na samoj morskoj obali, daleko od gradske buke i urbanih plaža. Karakterišu je, pre svega mir i privatnost.

  Poznata peščana plaža Plavi Horizonti udaljena je 1,3 km, a brodom se može obići ostrvo Gospa od Milosrđa, koja je udaljena svega 200 metara. Nekoliko restorana, prehrambena prodavnica i pijaca, kao i autobuska stanica u Radovićima nalaze se na udaljenosti od 300 metara, a jedan romantični restoran sa terasom na obali mora udaljen je 1,5km. Aerodrom u Tivtu, i biser bokokotorskog zaliva, Kotor, udaljeni su samo 10km.
 • Boka Kotorska - Radovići
  E-mail : davordjerasimovic@yahoo.com
  Telefon : +382 32 677 514
  Sajt:
  Porodični kompleks Apartmani Đerasimović nalazi se u samom centru lepog, mirnog letovališta Radovići, nadomak Tivta. Udaljeni smo oko 100 metara od obale, a poznata plaža Plavi Horizonti je na oko 1 km od nas. Do centra letovališta, autobuske stanice i drugih javnih servisa ima samo 200 metara, a prve markete, restorane i nekoliko kafića naći ćete na svega nekoliko koraka od nas.

  Apartmani Đerasimović okruženi su sopstvenim dvorištem u kom je gostima na raspolaganju i pribor za roštilj i gde se možete upoznavati i družiti sa drugim gostima. Ukoliko kod nas dolazite sopstvenim prevozom, očekuje vas rezervisano, besplatno parking mesto. Dođite kod nas da provedete jedno divno leto, za pamćenje.