Smeštaj u gradu

Prijevor apartmani, smeštaj 2019

Kada bi postojalo neko mesto, da bude u planini, ali i na moru; da bude okruženo zelenilom, da slušamo cvrkut ptica i uživamo u prirodnoj hladovini, ali da bez napora možemo da se kupamo i sunčamo svaki dan. Kad bismo mogli da uživamo u miru i tišini, daleko od vreve i buke velikih gradova, međutim, da kada poželimo piće, šetnju pored mora ili da odemo na koncert, ne moramo dugo da se vozimo kolima. Znam, previše tražim za jedan odmor… Ili možda ipak, ne. Postoji jedno takvo – Prijevor na crnogorskom primorju.

Pročitajte više - PrijevorRent-A-Car - PrijevorIzleti/Ekskurzije - PrijevorSmeštaji - Prijevor

 • Oblast Budva - Prijevor
  E-mail : zi12@t-com.me
  Telefon : +382 67 345 672
  Kompleks Vila Hrabri Vuk se nalazi nadomak Budve, u mestu Prijevor, na brdu tačnije na 176 metara nadmorske visine, iznad plaža Jaz, Trsteno, Ploče. Vile su okružene izvornim prirodnim ambiijentom, karakterističnim oblicima crnogorskog krša, te hrastovom i brestovom šumom, iz koje se s vremena na vreme javljaju posetioci u vidu veverica, puhova i kornjača, a čuje se i “pesma” insekata.

  Na ovoj nadmorskoj visini klima i vazduh su izuzetno povoljni budući da dolazi do sudara morske i planinske klime. Odavde se pruža fantastičan pogled s jedne strane na more, s druge na planinu Lovćen, obronke Orjena, jezero, zaliv Bjele i druge prirodne lepote.
 • Oblast Budva - Prijevor
  E-mail : jelenapachouly@gmail.com
  Telefon : +382 68 459 984
  Hotel Opera je novoizgrađeni objekat gde će naši dragi gosti imati tu privilegiju da u njegovim prijatnim sobama i apartmanima borave među prvima. Hotel je smešten svega 200m od plaže Jaz u Budvi, jedne od najdužih i svakako najlepših plaža na crnogorskom primorju. Takođe, blizina plaža Ploče i Trsteno, najpopularnijih crnogorskih plaža, kad su dnevne žurke u pitanju, čini naš hotel privlačnim za različite grupe turista. Hotel se nalazi i na 150m od mesta gde se održava Sea Dance festival (Exit) u Budvi tako da je pogodan za sve one koji žele da proprate ovu manifestaciju.

  Hotel Opera svojim posetiocima nudi jedinstvenu mogućnost ishrane, izbor od tri jela za ručak i to tamo gde se u vreme ručka nalaze. Od našeg ljubaznog osoblja dobiće vrednosne kupone koje mogu, u bilo koje vreme između 12:00h i 20:00h iskoristiti u jednom od restorana, bilo da se nalaze na plaži Jaz, Ploče, Slovenskoj plaži ili u Starom gradu. U plažnom baru na plaži Jaz, naši gosti mogu koristiti besplatne ležaljke.