Smeštaj u gradu

Prčanj apartmani, smeštaj 2019

Prčanj je mali turistički gradić na istočnoj obali poluostrva Vrmac, naspram Dobrote u čuvenoj Boki Kotorskoj, najlepšem zalivu južnog Jadrana. Udaljen je 8 km od starog grada Kotora koji je pod zaštitom UNESCO-a. Staro naselje pomorskih kapetana Prčanj, je od 1920. godine odlukom kraljevske vlade proglašen za prirodno klimatsko lečilište.

Pročitajte više - PrčanjRent-A-Car - PrčanjIzleti/Ekskurzije - PrčanjSmeštaji - Prčanj

 • Boka Kotorska - Prčanj
  E-mail : ddjurovic@t-com.me
  Telefon : +382 32 337 070
  Ako tražite mirno i opušteno mesto za odmor, daleko od gradske gužve i buke, apartmani Đurović su idealni za vas. Apartmani su smešteni u samom centru Prčnja, na 100 metara od restorana, prodavnica i pekara, te na svega 4km udaljenosti od grada Kotora. Obala i more su na udaljenosti od svega 50 metara, a centar Prčnja je dovoljno daleko da se ne čuje buka automobila. Tivat je na distanci od 12km, do Herceg Novog se može uživati u vožnji trajektom, a udaljen je 20km. Do Budve ima 30km.

  U prelepom ambijentu bašte apartmana Đurović, na čistom vazduhu i uz cvrkut ptica, naši gosti mogu uživati u prvoj jutarnjoj kafici, okruženi velelepnim okolnim planinama i vedrinom zelenila i cveća u vrtu. Pored baštenskih stolova i stolica pod suncobranima u vrtu postoji i zajednički roštilj, gde gosti mogu pripremati neke od svojih omiljenih specijaliteta.
 • Boka Kotorska - Prčanj
  E-mail : svetislavrcc@gmail.com
  Telefon : +382 69 920 929 (CG broj)
  Sajt:
  Apartmani Braca smešteni su gotovo na samoj obali mora u Prčnju, udaljenom oko 3 km od prelepog Kotora. Već na 10 metara od nas nalazi se prva plaža, a na 50 metara hotel „Splendid“ i njegova plaža od sitnog šljunka na koju je ulaz slobodan. Centar Prčnja je oko 2 kilometra, a prve prodavnice, restorani i kafići nalaze se u našoj neposrednoj blizni.

  U prizmelju kuće gde su locirani apartmani Braca postoji i kafić gde se možete opustiti uz jutarnju kafu ili osvežavajuće piće. Kuća je okružena dvroštem, tipičnim bokeljskim kamenim ogradama i popločanim terasama, a na raspolaganju vam je i spoljni tuš za brzo rashlađivanje ili uživanje u divnim večerima nakon plaže. Naši apartmani idealni su za opuštene porodične odmore, a kako se svim našim gostima preporučuje da dođu sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je i besplatan parking.