Smeštaj u gradu

Podgorica apartmani, smeštaj 2019

Podgorica je glavni grad Crne Gore i nalazi se u centralnom delu zemlje, a leži na pet reka: Sitnica, Morača, Zeta, Ribnica, Cijevni. Zbog svog interesantnog geografskog položaja sve više dobija na turističkom značaju. Bilo da volite planinu ili more, sa infrastrukturnom kakvu Podgorica ima, doći ćete brzo i lako gde god poželite.

Pročitajte više - PodgoricaRent-A-Car - PodgoricaIzleti/Ekskurzije - Podgorica

Smeštaji - Podgorica

 • Oblast Podgorica - Podgorica
  E-mail : stefan.jelusic@gmail.com
  Telefon : +382 67 42 42 70 (može i Viber i Whats App)
  Sajt:
  Apartman Stefan se nalazi u Podgorici, u ulici Vase Raičkovića 32, na oko 1 km od centra grada i svih njegovih znamenitosti. Do mosta Milenijum ima 600 metara, a do prelepog parka Njegoš 800 metara. Prehrambenu prodavnicu i kafe bar naći ćete na 100 metara, a najbliži restoran, zelena i riblja pijaca su na oko 300 metara od apartmana Stefan.

  Aerodrom Podgorica se nalazi na 15 km, a usluga aerodromskog prevoza na raspolaganju vam je uz doplatu. Takođe, svi koji nas posete svojim kolima imaće na raspolaganju i veliki broj javnih parking mesta u blizini zgrade, koja se ne naplaćuju.
 • Oblast Podgorica - Podgorica
  E-mail : eminent@t-com.me
  Telefon : +382 20 664 646
  U samom centru Podgorice, u neposrednom okruženju mnogih administrativno-poslovnih ustanova, nalazi se Hotel Eminent. Naša centralna gradska lokacija omogućava izuzetno brzu i laku komunikaciju i delatnost bilo koje vrste, a odmor i ležerno vreme u crnogorskoj prestonici obogaćuje izvanredna turistička ponuda grada. Zdanja Nacionalnog Teatra i Gradske biblioteke, ali i brojni restorani, barovi, noćni klubovi i diskoteke obezbeđuju raznovrstan kulturni sadržaj.

  U okviru Hotela Eminent nalazi se i prijatan, ambijentalni restoran, gde svako jutro možete započeti uz bogat doručak na bazi švedskog stola. Naš hotel udaljen je svega 10 kilometara od aerodroma i manje od 2 kilometra od glavne autobuske i železničke stanice. Izuzetna priroda Crne Gore, blizina morske obale i brojnih atrakcija može učiniti vaš boravak i odmor sadržajnim i atraktivnim, a ukoliko na put krećete sopstvenim kolima, na raspolaganju vam je javni parking u okolini našeg hotela.