Smeštaj u gradu

Perast apartmani, smeštaj 2019

Perast se nalazi u podnožju brda Svetog Ilije (873 metara nadmorske visine), na rtu gde se razdvajaju Risanski i Kotorski zaliv, s pogledom na južnii deo Boke, odnosno prolaz Verige.

Pročitajte više - PerastRent-A-Car - PerastIzleti/Ekskurzije - PerastSmeštaji - Perast

 • Boka Kotorska - Perast
  E-mail : ivesaz@alice.it
  Telefon : +382 69 620 934 (CG broj)
  Sajt:
  Villa Venezia nalazi se na svega 50 metara od mora i na 400 metara od centra Perasta, na veoma lepoj i slikovitoj lokaciji. Najbliža plaža udaljena je svega 200 metara, dok su vam i ostali sadržaji potrebni na letnjem odmoru veoma blizu. Tako su prehrambena prodavnica, bar i restoran udaljeni 300 metara od apartmana, do Starog grada Kotora ima 14 km, a do aerodroma u Tivtu 20 km.

  Javni parking je dostupan u blizini vile, rezervacija nije moguća, i parkiranje se dodatno naplaćuje. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz prethodnu najavu.
 • Boka Kotorska - Perast
  E-mail : villaperast@gmail.com
  Telefon : +44 07931561044
  Ova luksuzna i savremeno uređena vila u Perastu, sa mnogim osobinama originalnog zdanja koje datira još iz XVIII veka smeštena na izuzetnoj lokaciji, na svega 100 metara od najbliže plaže Pirate Bar. Takođe, u blizini postoje mnogi restorani i barovi, a najbliži je restoran Palata Jelena koji je smešten odmah prekoputa vile. Grad Kotor nalazi se na svega 15 minuta lagane vožnje kolima.

  Vila Perast raspolaže sa tri izuzetna i luksuzno opremljena apartmana, i sva tri krasi očaravajući pogled na fantastični bokokotorski zaliv. Gosti koji borave u vili takođe se mogu poslužiti nekim od romana koji su im na raspolaganju, na srpskom ili engleskom jeziku, a tu je i DVD sa mnogim filmovima. Minimalna rezervacija u bilo kom apartmnau je pet noćenja.
 • Boka Kotorska - Perast
  E-mail : perapartdavid@gmail.com
  Telefon : +382 67 59 12 71
  Sajt:
  Apartmani David su sastavni deo palate iz XVI veka, jedne od 17 istorijskih palata u Perastu, biseru Bokokotorskog zaliva, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Od mora su udaljeni svega 20 metara, a od najbliže plaže ima 200 metara. Marina za brodiće i dve restorana u kojima se služe specijaliteti mediteranske kuhinje nalaze se na svega par koraka od apartmana, a prehrambena prodavnica i bar su na 200m udaljenosti. Lokalna autobuska stanica, koja nudi vezu sa Herceg Novim i Kotorom, udaljena je 150 metara. Od apartmana David do istorijskog grada Kotora ima 13km, do sve popularnijeg Tivta 20km, dok je aerodrom u Dubrovniku na distanci od 57km.

  U okviru apartmana David je i autentično, popločano zajedničko dvorište, gde se gosti mogu upoznavati i družiti, uživajući u duhu nekog drugog vremena koji u njemu obitava. Deo dvorišta sačinjavaju stolovi, stolice, ležaljke za sunčanje i prelepo mediteransko rastinje koje doprinosi njegovom specifičnom ambijentu. Onima koji dolaze automobilom na raspolaganju je javni parking u neopsrednoj blizini smeštaja, koji mogu koristiti bez rezervacije, ali uz doplatu. Posetioci apartmana David dobrodošli su tokom cele godine.
 • Boka Kotorska - Perast
  E-mail : apartmentskovacic@gmail.com
  Telefon : +382 68 284 898
  Sajt:
  Apartman Kovačić smešten u prelepom biseru Boke Kotorske, gradu Perastu, odmah do hotela Per Astra. Od mora i plaže apartman je udaljen svega 100-ak metara, i na manje je od 10 minuta hoda od Starog grada. Sam Kotor, srce bokokotorskog zaliva udaljen je nekih 20 minuta vožnje kolima.

  Ispred apartmana Kovačić nalazi se i lepo uređeno dvorište, veoma prijatnog ambijenta, koje će, od kraja maja, na uživanje i radost naših gostiju, ukrasiti i dopuniti otvoreni bazen. U sklopu dvorišta smešten je i roštilj, na kome gosti mogu praviti svoje omiljene specijalitete, a u obrocima na čistom vazduhu i uz sasvim naročit aperitiv, fantastičan pogled na morsko plavetnilo, mogu uživati na baštenskoj garnituri.