Smeštaj u gradu

Nikšić apartmani, smeštaj 2019

Gornji tok Morače, Tara, široko Gatačko polje sve do vrhova Orjena, Pješivca i Bjelopavlića – neverovatni prirodni kontrasti samog srca Crne Gore i geografski najsloženije područje Balkanskog poluostrva predstavljaju neočekivano lepu okolinu Nikšića. Ovo prostranstvo zauzima 15% ukupne teritorije Crne Gore, te je Nikšić najveća opština Crne Gore sa 2065 kvadratnih kilometara.

Pročitajte više - NikšićRent-A-Car - NikšićIzleti/Ekskurzije - Nikšić


Smeštaji - Nikšić

  • Nikšićka oblast - Nikšić
    E-mail : kolibe@t-com.me
    Telefon : +382 67 888 189
    Motel i restoran Kolibe udaljen je oko 5 kilometara od manastira Ostrog, jednog od najznačajnijih kulturnih i religioznih centara Crne Gore. Očaravajuća priroda, nesvakidašnji mir i vredna istrojiska baština razlog su da ovaj manastir godišnje privuče više posetilaca nego najpopularnije plaže crnogorskog primorja.

    Motel i restoran Kolibe nalazi se 15 minuta vožnje od Nikšića, i 52 kilometra od podgoričkog aerodroma Golubovci, a naša izvanredna lokacija znači i da ćete moći da budete na primorju za samo sat ipo vremena vožnje. U srcu našeg turističkog kompleksa nalazi se lep restoran tradicionalne kuhinje, gde se dolazi posebno zbog izvanrednog izbora domaćih vina i rakija.